Aşılama ve tüp bebek 2019 fiyatları

Hulya2733

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
61
21
3
37
Arkadaşlar aşılama ve tüp bebek özel hastene fiyatlari ortalama ne kadardır?Biliyorum her doktor her hastane farklı bir fiyat çıkarır ?Benim hiç bilgim yok bu konuda

canım aşılama ücretleri düşük oluyor genelde bahçecide tüp bebek fiyatı 9 bin tl

gideceğin doktora göre değişir. Dikkatinizi çekerim doktora göre... benim aşılamalar farklı farklı ilerledi. Florance iyi fiyat vermişti ama 2017 fiyatı şimdi hatırlayamam. Aşılama başladık ama devam etmedik. Biz kendi hastanesi olan bi dr a gittik ama işlemleri memorial da yapıyordu. Aşılama için ortalama 3 Gibi (3 üzeridir azıcık) bişey verdik 2018 başında. Tüp bebek ise Florence dan 2017 sonu yine güzel bir fiyat aldığımız için 2019 da Florence a ama başka dr a gittik. Dr Florence dr olmasına rağmen medamerikan da yapıyor işlemleri. Fiyat ilaçlar hariç 12bin. İlaçlar da 3bini geçer 4 e yaklaşmıştır ilk tüp bebekte. Bu 2019 fiyatı tabi zam geldi 1 Ocak itibariyle. Tahminim 1500- 2000 TL artmıştır diğer işlemlere oranla düşünecek olursak. Tabi bunlara muayeneler dahil değil. Onlarda ayrı para florance da 300 e yakın birşey olsa gerek. Belki de fazladır yalan olmasın o kısım biraz karışık bende sağlık sigortası var ama 220 TL lik limiti aştığım için bi üstüne kalanı bide 220 bin yüzde 80 ini ödediğim için okadar hesaplayamadım :)

Back
X