Aşılama Aşılama ve Tüp Bebek hakkında bilgi istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
584
Merhaba hanımlar. eşimin sprem testinin tekrarlanmasıyla sayısının çok düşük olduğuna emin olduk. doktorumuz şuan tek yol aşılama ya da tüp bebek olarak görünüyor dedi. bende de pko var bir yandan da ona takıyorum kafamı. Ancak doktor o kadar yoğundu ki kafamdaki soruların cevabını alamadım. bu aşılama doğal yolla hamile kalmak gibi birşey sanırım. Sizlerden öğrenmek istediğim aşılama ya da tüp bebek fiyatları ne kadar? devlet karşılamıyor mu? bir aşılama bize ne kadara mal oluyor? birde tedavi süreci nasıl çok mu ağrılı zor geçiyor? ilk aşılama da tutma şansı çok mu düşük? çok şaşkın ve de mutsuzum yardımcı olur musunuz.

Merhaba hanımlar. eşimin sprem testinin tekrarlanmasıyla sayısının çok düşük olduğuna emin olduk. doktorumuz şuan tek yol aşılama ya da tüp bebek olarak görünüyor dedi. bende de pko var bir yandan da ona takıyorum kafamı. Ancak doktor o kadar yoğundu ki kafamdaki soruların cevabını alamadım. bu aşılama doğal yolla hamile kalmak gibi birşey sanırım. Sizlerden öğrenmek istediğim aşılama ya da tüp bebek fiyatları ne kadar? devlet karşılamıyor mu? bir aşılama bize ne kadara mal oluyor? birde tedavi süreci nasıl çok mu ağrılı zor geçiyor? ilk aşılama da tutma şansı çok mu düşük? çok şaşkın ve de mutsuzum yardımcı olur musunuz.
Öncelıklı olarak umarım hakkında hayırlısı olur.ben yaklasık 5ay once asılama oldum 1500 tl gb bırsey odedık ancak oncesınde rahım fılmıde ıstedı 750 tl de ona odedık gebe kalmam ıcın hıcbır sebepte bulunamadı.bu ay tup bebek tedavısıne basladım umarım hakkımda hayırlısı olur tup bebek asılamaya gore bıraz daha zor 2200ılaclar tuttu 5000 hastaneye verdık &890 tl de emrıyo dondurmasına.herseyı gectım gozunu korkutmak ıstemem ancak ılaclardan yoruldum hergun karnının bırtarafından bır ıgne bırkac saat sonrada karnının dıger tarafından ıgne yapıyorlar yumurta gelıstırıcı ve koruyucu ıgneler.daha ayrıntılı yazmak ısterım ancak tedavıye baslamadan sızı korkutmak ıstemıyorum eger calısıyorsanız benım gb tedavı ıcın 3haftalık bır zaman ayırın derım.cunku her sabah kımı zaman kan vermeye kımı zamanda hem kan vermek hemde ultrason ıcın hastaneye gıdeceksınız yumurta toplamak yada emrıo transferı cok zor degıl agrımadıda.yanlız merkezler o kadar kalabalıkkı 2,5saat sıra bekledım devlet hastanesını gecmıs.umarım acıklayıcı olmustur.
Iyı gunler ve bol sanslar

canım aşılamanın yada tüp bebeğin fiyatı kullandığın ilaca ve yaptırdığın yere göre değişiyo, benim ilk aşılamam raporsuz 600 tutmuştu ilaçlar ve doktor ücreti hepsi içinde onda menegon kullanmıştım ama şimdi ikinci aşılamamda raporlu yine aynı doktor, bu kullanacagım ilaçlar daha pahalı ilaçlar normalde sadece ilaç 600 lira ama raporla aldıgım için 125 e aldık 122 lira aşılama ücreti, 100 lirada katater tutsa bize 347 lira ya mâl oluyo, yani rapor çıkarttırmanın çok faydası var

Benim ilk asilanam tutmustu ama dustu bende de pco var esimin sperm syisi nornal benm raporlu 1000 liraya mal oldu ilac vs hastane eger rporsuz olsaydi 2000 bulurdu yarin 3.asilamam olacak asilamada spermler yikanip kaliteli olanlar secliyor esnn sperm sayisi kacti asilama maliyeti hastane ve kullaln ilaclara gore degisir
Tup bebekte ayni fiyatlri degisiyor 6 12 bin arasi diye biliyorm

Bende 10-15 gün sonra aşılama yaptıracağım fiyatları sorduğumda 950 aşılama 5000 tüp bebek tahliller 1500 muayene 55 aşılamada rapor geçmiomuş tüp bebekte raporlu olursa 3500 dediler

Benim ilk asilanam tutmustu ama dustu bende de pco var esimin sperm syisi nornal benm raporlu 1000 liraya mal oldu ilac vs hastane eger rporsuz olsaydi 2000 bulurdu yarin 3.asilamam olacak asilamada spermler yikanip kaliteli olanlar secliyor esnn sperm sayisi kacti asilama maliyeti hastane ve kullaln ilaclara gore degisir
Tup bebekte ayni fiyatlri degisiyor 6 12 bin arasi diye biliyorm
Umarım hayırlısı olur canım ben asılama 1defa oldum hıc bırşy olmadı malesef bu iş için bayagı para vakıt ve ılac hem kullandım hem harcadım.senın ıcın hayırlısını dılıyorum umarım olur.

Umarım hayırlısı olur canım ben asılama 1defa oldum hıc bırşy olmadı malesef bu iş için bayagı para vakıt ve ılac hem kullandım hem harcadım.senın ıcın hayırlısını dılıyorum umarım olur.
İnsallah canim ilki tutmustu ama 2. Tutmadi bu 3.

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?

X