AŞILAMA VE TÜP BEBEK YOLUNDA GİDENLER BURAYA

kaçıncı aşılama da hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    7

shsevcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
226
71
98
35
Merhaba kızlar.ben 5 yıllık evliyim.26 yaşındayım.ilk seneler çocuk düşünmedik ama hiç korunmadık da. 3 yıldır çok istiyoruz.bütün tahliller yapıldı hepsi temiz güzel sonuçlar aldık.ama bilinemeyen infertilite tanısı konuldu.bursa da yaşıyorum.uludağ üniversitesine gidiyorum aşılama için.ilk aşılamam hap kullanarak başarısız oldu.2 ci aşılama için 1,5 yıl aradan sonra (kendi isteğim üzerine)tekrar başladık.femera diye hap başladım adetimin 2 ci günü adetimin 4.cü günü gonal f 450 lik iğne başladım 37.5 doz da göbekten vuruyorum.bugun bu akşam da vurulcam tam 4 olcak.yarın kontrolüm var.duyduğuma göre igne daha etkiliymiş.aşılama olup da hamile kalan var mı?

bende sebepsiz infertilite var ve 2 aşılamamda negatif ve bende 3. yaptırmadım. Tüp bebek dedim ama doktor biraz daha beklmemiz gerektiğini söyledi. Bizde ara verdik tedaviye açıkcası.

ya aslında ben çok ümitliyim inşaallah .rabbim herkezin yardımcısı olsun

ben çok özel doktorlara gittim hepsinin tek dediği stres den.bilmiyorum strestan nasıl kurtulucam.her ay hamile olmayı bekliyorum

Ben devle hastanesinde bir kere klomen kulladım . Oda çok yumurta yaptı tedavim iptal edildi. Daha sonrasında özel merkeze gittim ve iki aşılamamda iğneyle yapıldı. Gonalf 450 75 kullandım .

bide ben gonalf f iğne kullanıyorum bugun 4 cü iğnemi vurucam akşama.yanlız bende kahverengi akıntı geliyor.normal mi acaba.sende de olmuşmuydu?

mrb canım bende 26 yaşındayım 6 senelik evliyiz 1 yıldırda korunmuyoruz ama nasib olmadı bi sorunumuz yok çok şükür sadece eşimin sayı düşük biraz ama dr normal dedi yinede çok engel değilmiş.
bu ay aşılama yaptırcaz bizde 1 haftam kaldı adeti bekliyorum çok heyecan stres var:)
inşallah bu vesile ile kavuşuruz meleklerimize bizde

Rabbim bütün İsteyenlere nasip etsin. Hadi bakalım ben aşılamada başarılı olamadım siz olun :)

hoşgeldin.inşallah canım.ilk mi yaptırcan aşılama

stres yapma cnm.akışına bırak yapabiliryorsan.nerden katılıyorsun.özelde mi yaptırıyosun aşılamayı
daha 1 kere muayne oldum oda bu gittiğim dr sayesinde vajinismus geçmişim var rahat muayne olamıyorum heyecanım bu yüzden ama mecbur dayanıcam artık herşey bebişlerimiz için :)
izmirdeyim ben canım özele gidiyorum buca tıp can postacı doktorum

Asilamada tutma ihtimali maximum %25 .ben bi kere asila yaptim ve tutmadi.sonra hemen tup bebek tedavisine gectik.sonucta asilama icin kullanilam ilac ve ignelerle tup bebekte kullanilan ilac igneler ayni.ustuste asilama yapipta rahmi yormak bunyeyi bozmak isyemedim.asilamayi bence bi kez denemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…