İnşallah herkesin aynı olcak die birşey yok nasip bu işler. İnşALLAH OLUR.ya aslında ben çok ümitliyim inşaallah .rabbim herkezin yardımcısı olsun
ben çok özel doktorlara gittim hepsinin tek dediği stres den.bilmiyorum strestan nasıl kurtulucam.her ay hamile olmayı bekliyorum
bide ben gonalf f iğne kullanıyorum bugun 4 cü iğnemi vurucam akşama.yanlız bende kahverengi akıntı geliyor.normal mi acaba.sende de olmuşmuydu?
Rabbim bütün İsteyenlere nasip etsin. Hadi bakalım ben aşılamada başarılı olamadım siz olun :)mrb canım bende 26 yaşındayım 6 senelik evliyiz 1 yıldırda korunmuyoruz ama nasib olmadıbi sorunumuz yok çok şükür sadece eşimin sayı düşük biraz ama dr normal dedi yinede çok engel değilmiş.
bu ay aşılama yaptırcaz bizde 1 haftam kaldı adeti bekliyorum çok heyecan stres var:)
inşallah bu vesile ile kavuşuruz meleklerimize bizde
inşallah canım yaa hepimize nasib etsin Rabbim tez vakitteRabbim bütün İsteyenlere nasip etsin. Hadi bakalım ben aşılamada başarılı olamadım siz olun :)
hoşgeldin.inşallah canım.ilk mi yaptırcan aşılamamrb canım bende 26 yaşındayım 6 senelik evliyiz 1 yıldırda korunmuyoruz ama nasib olmadıbi sorunumuz yok çok şükür sadece eşimin sayı düşük biraz ama dr normal dedi yinede çok engel değilmiş.
bu ay aşılama yaptırcaz bizde 1 haftam kaldı adeti bekliyorum çok heyecan stres var:)
inşallah bu vesile ile kavuşuruz meleklerimize bizde
hoşbuldum cnm evet ilk olacak heyecan var oyüzden :)hoşgeldin.inşallah canım.ilk mi yaptırcan aşılama
stres yapma cnm.akışına bırak yapabiliryorsan.nerden katılıyorsun.özelde mi yaptırıyosun aşılamayıhoşbuldum cnm evet ilk olacak heyecan var oyüzden :)
daha 1 kere muayne oldum oda bu gittiğim dr sayesinde vajinismus geçmişim var rahat muayne olamıyorum heyecanım bu yüzden ama mecbur dayanıcam artık herşey bebişlerimiz için :)stres yapma cnm.akışına bırak yapabiliryorsan.nerden katılıyorsun.özelde mi yaptırıyosun aşılamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?