Aşılama Aşılama ve tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Samurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
7
0
1
32
Mrb kızlar 3 yıllık evliyim doğal yolla hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında tekrar hamile kaldım dış gebelik geçirdim sonrasında aşılama oldum tutmadı ve şimdi tüp bebeğe başlıycam tekrar dış gebelik geçiririm diye korkuyorum başına gelen varmı :işsiz:

İlk düşük ve dış gebelikle ilgili arastirma yapildi mi? Sizin hamile kalma probleminiz yok.tüp bebek düşük riskini yada dis gebeliği önleyen bir yöntem değil. Hamile kalmaya yardimci bir yöntem.

Bu mesaji böyle tersler gibi olsun diye yazmadim yanlis anlamayin. Tüp bebekde düşük ihtimaline karşı progestan ve kan sulandirici verir. Mesela bunlari ilk gebeliginizde verdimi doktorunuz? Tüp bebek tedavisinden önce düşük nedenleri üzerine durmak lazim

3 yıldır evliyim 2 kez hamile kaldım ama sonuç olarak bişey yok yumurtalık rezervim azmış ve tüp bebektede dış gebelik olma ihtimali varmış ben o yüzden korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye

3 yıldır evliyim 2 kez hamile kaldım ama sonuç olarak bişey yok yumurtalık rezervim azmış ve tüp bebektede dış gebelik olma ihtimali varmış ben o yüzden korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye
Progestan vermişlerdi ilk gebeliğim de ama kalp atışı duyulmadı ve düşük gerçekleşti

Tüp bebekde yumurta ve rahiminize bakiyolar. Kaliteli olan embriyoyu yerlestiriyorlar.

Evet bakıldı Rahim Filmi çekildim düzgün çekilmemiş doktor Bi daha çekil istersen sana bırakıyorum dedi ama bu filmle de ilerleyebilirim sen bilirsin diye konuştu bende çekilmedim tekrar

Bu uzun ve sor bir süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tüp bebekde ihtimal daha yüksek tabiki. Sürecinizi iyi takip edin. Sizin gibi düşük dış gebelik yaşayip sonrasinda saglikla cocuğuna kavuşan çok hikayeler okudum burada. Allah yardimcimiz olsun

Back
X