aşılama veya tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar bakabilirler mi?

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.398
6.881
398
merhaba hanımlar ben 2 senelık evlıyım fakat henuz hamıle kalamadım buraya konu actım cunku gebeler artık o forumlara gırmıyolar malesef :)

peki tedavinizin hangi ayında hamiş kaldınız ne tür aşamalrdan geçtiniz bizimkisi şimdilik sebepsiz infertilite Rabbim isteyen herkese nasip etsin

cnm ben 2. defa aşılama ile hamiş kalanlardanım..ilkinde rahim ağzında darlık olduğu ortaya çıktı o açıldıktan sonra çok şükür hamile kaldım.. fakat bende pko vardı adetim düzenli değildi hatta ilaçsız hiç adet olamıyodum.. sende istiyosan bi an önce dr a görün derim ona göre sana bi tedavi önerirler.. şimdidien allah yardımcın olsun..sana tek önerim stres yapma sen ne kadar uğraşırsan uğraş allah ne zaman isterse o zaman veriyor.. ben 3 sene uğraştım ilaçlar iğneler felan..inşallah sen bu kadar beklemezsin

canım oncelıkle cevap verdıgın ıcın cok tesekkurler
dedıgın gıbı stres galıba en onemlı faktor ama yenemıyoruz bı turlu...masallah sende saglıcakla al kucagına ınsallah Rabbim ne zaman oldıyosa o zaman oluyo cok dogru ınsallah en yakın zamanda ol der Rabbimde bende annelık duygusunu tadarım

inşallah cnm en kısa zamanda kavuşursun beklemenin ne demek olduğunu her ay test yapıp hüsranla sonuçlanmasını çok ii bilirim rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah :)

bu arada merak ettiğin ne olursa çekinmeden sorabilirsin bi çok evreden geçtiğim için bayaa bi tecrübe sahibi oldum :))

inşallah cnm en kısa zamanda kavuşursun beklemenin ne demek olduğunu her ay test yapıp hüsranla sonuçlanmasını çok ii bilirim rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah :)

bu arada merak ettiğin ne olursa çekinmeden sorabilirsin bi çok evreden geçtiğim için bayaa bi tecrübe sahibi oldum :))

çok saol canım ilgin için
ben fakulteye basladım sımdı adetımı beklıyorum gelmese ıyı olurda2.yada 3.gun kan verıcem smear testı yapıldı dun esım test verdı butun sonucları toplayıp gıdıcem tekrar nasıpse bakalım artık ne olcak o zaman bellı olcak bat 16 eylul beklenmeyen adet

hadi inşallah hamilesindir cnm :) haberdar et beni burdan birlikte sevinelim

cnm 2 gün sonra adet günündü değilmi herhangi bi belirti yaşıyomusun

canım kusura bakma yenı gordum mesajını evet 16sında olmam gerekıyodu ama klomen yuzunden gec yumurtladım o yuzden 5 gun gec oldum cok uzgunum cunku cok umutlanmıstım hıc adet belırtım yoktu ki ben ne sancılar cekerım adetımden once ve sonra 5 gun gecınce defalarca test yaptım cıkmayınca pes ettım gecesındede hasta oldum malesef yarın 3.gunum fakulteye gıdıp kan verıcem salı gunude butun sonucları toplayıp doktoruma gostercem artık asılamamı tup bebekmı o zaman anlasılacak Rabbim isteyen herkese nasıp etsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…