Bebek olmama üzüntüsüyle ve zalim insanlarla nasıl başa çıktınız? Gelin dertleşelim...

Allah a sonsuz şükürler olsun bana tüm acılarımı iyileştiren çok tatlı bir evlat verdi. Şimdilerde düşüncem uyutabilmek ☺️

Hiçbiri unutulmaz ama iyileşiyorsun. Rabbim seni ve tüm bekleyenleri tez vakitte sevindirsin. 🤲
Aaa gebe kaldınız mı… 2023 yılında yazdıklarınızla içimi okumuş gibi olmuşsunuz nasıl gebe kaldınız ve ne zaman ? 🪽❤️

Uzun sancılı bekleyiş, çok gözyaşı, çok kalp kırıklığı, maddi manevi tükeniş, sayısız takviye, hormon, ilaç, iğne, ameliyatlar...Bir sebep yok denilirken nadir görülen bir vakaya dönüşmesi... 2 başarısız tedavi çaresizliği...

Yılmayıp üzerine gittiğimiz arayış, umutla duayla kilometrelerce yol katetmek...

Şimdi iyi ki uğraştık hepsine değdi, iyi ki dediğim, canımdan canım kucağımda...

Beni iyileştiren ve nasib eden Rabbime sonsuz şükürler olsun...

Bana yaşatılanların hiçbirini unutmam ama hepsi bir hiç artık. Ömür boyu empati yapmayı çok önemseyeceğim bir konu olarak kaldı.

Gözü yaşlı, kalbi kırık bütün bekleyenlerin tez vakitte bu sevince kavuşmalarını diliyorum.

Çok Dua 🤲 Çok Mücadele ...

İyikimsin! canım yavrum...

Son düzenleme:
Uzun sancılı bekleyiş, çok gözyaşı, çok kalp kırıklığı, maddi manevi tükeniş, sayısız takviye hormon, ilaç, iğne, ameliyatlar...Bir sebep yok denilirken nadir görülen bir vakaya dönüşmesi... 2 başarısız tedavi çaresizliği...

Yılmayıp üzerine gittiğimiz arayış, umutla duayla kilometrelerce yol katetmek... Şimdi iyi ki uğraştık hepsine değdi, iyi ki dediğim canımdan canım kucağımda...

Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bana yaşatılanların hiçbirini unutmam ama hepsi bir hiç artık. Ömür boyu empati yapmayı çok önemseyeceğim bir konu olarak kaldı.

Gözü yaşlı, kalbi kırık bütün bekleyenlerin tez vakitte bu sevince kavuşmalarını diliyorum.

Çok Dua 🤲 Çok Mücadele ...

İyikimsin! canım yavrum...
Tedaviyle mi hamile kaldınız ben tedaviyi biraktim çok yorgun hissediyorum kendimi ama tekrar denesem mi kendiliginden olmazsa diye düşünüyorum çok kararsizim siz devam ettiniz mi

Yazınızı okurken inşallah muradına kavuşmustur dedim ve bu cevabını gördüm darısı bizlere inşallah bende 4 yıllık evliyim tüp bebek denemelerim hep olumsuz oldu artık mucize bekliyorum
Çok dua ve gayret çabayla oluyor bazen. O yüzden mucize diyerek zaman kaybetmeyin.
Çok teşekkür ederim. İnşaAllah en kısa zamanda size de nasip olur.

Aaa gebe kaldınız mı… 2023 yılında yazdıklarınızla içimi okumuş gibi olmuşsunuz nasıl gebe kaldınız ve ne zaman ? 🪽❤️
Gebe kalmak değil sağlıkla kucağa almak mesele. 3. Sil baştan Tedavi ile nasib oldu.Ben kavuştum darısı tüm bekleyenlere inşaAllah.

Gebe kalmak değil sağlıkla kucağa almak mesele. 3. Sil baştan Tedavi ile nasib oldu.Ben kavuştum darısı tüm bekleyenlere inşaAllah.
Doğal gebelik mi tüp bebek mi cevap vermek zor olmamalı. Sürekli bi gizemli konuşmak falan anlamadık yani bize umut olursunuz diye yazıyoruz cevabınız dua ile oldu vs biz de inançlı insanlarız elhamdülilah çabalıyoruz her zaman 2023 den sonra ne oldu da gebelik oldu nasıl işlem yapıldı yani bunu soruyoruz. Benim de başımdan iki ameliyat 3 aşılama geçti. NASA’nın giriş şifresini sormuyoruz tövbe ya.

Doğal gebelik mi tüp bebek mi cevap vermek zor olmamalı. Sürekli bi gizemli konuşmak falan anlamadık yani bize umut olursunuz diye yazıyoruz cevabınız dua ile oldu vs biz de inançlı insanlarız elhamdülilah çabalıyoruz her zaman 2023 den sonra ne oldu da gebelik oldu nasıl işlem yapıldı yani bunu soruyoruz. Benim de başımdan iki ameliyat 3 aşılama geçti. NASA’nın giriş şifresini sormuyoruz tövbe ya.
Allah Allah ya nasıl bir insansınız. Her soruyu cevaplayacağım diye bir kural mı var kendi konum kendi sayfamda. Uzun uzun tek tek anlattıklarımda var. Bir zahmet araştırıp baksaydınız böyle bir yorum yapasıya. Aşılama bir yöntem bana göre tam bir tedavi değil. Selametle.

Rabbim inşallah sağlıcakla hayırlı bir zamanda nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Tüp bebek denedin mi canım peki sorun nedir sebepsiz infertilite mi ?

Allah Allah ya nasıl bir insansınız. Her soruyu cevaplayacağım diye bir kural mı var kendi konum kendi sayfamda. Uzun uzun tek tek anlattıklarımda var. Bir zahmet araştırıp baksaydınız böyle bir yorum yapasıya. Aşılama bir yöntem bana göre tam bir tedavi değil. Selametle.
Okuduğumuz için merak edip sorduk hanımefendi. Hata etmişiz keşke bizde gebe kalıp kucağımıza alabilsek de birilerine yardımımız dokunsa dimi. Aşılama tedavi veya değil siz mi karar veriyorsunuz :) iyi günler

Kız sen beni güldürdün Allâhta seni güldürsün 🤭🤣🤣 gece gece yaa hiç güleceğim yoktu🤭😅😅

Allah a sonsuz şükürler olsun bana tüm acılarımı iyileştiren çok tatlı bir evlat verdi. Şimdilerde düşüncem uyutabilmek ☺️

Hiçbiri unutulmaz ama iyileşiyorsun. Rabbim seni ve tüm bekleyenleri tez vakitte sevindirsin. 🤲
Canm çok sevindim. Ben de hastaneden geldim ikinci transfere doğru gidiyorum

Eşimin ailesi.. olmadığını bilerek geçen yıl bayramda karnıma dokunup bebek nerde yokmu daha ne zaman yapacaksınız vs dedikten ve daha sonra eşime başka bir gün ne zaman gelecek torun diyip eşimden ikide bir sormasınlar diye şuan düşünmüyoruz ilerde bakacağız cevabını alıp otuzlu yaşlarda olmama ithafen çok gençsinizya birde erteleyin cevabını aldıktan sonra elimi eteğimi çektim. Çünkü sorunumuz azospermdi eşimden kaynaklı olduğunu bile bile bana laf sokmalar falan.. Gitmiyorum gelmiyorum zaten torun olmadan sevemeyeceğim ben bunu demişti benim için sevmediği bana maruz bırakmamak için uzak durmak en ıyısı.. ama Rabbim verirse inşallah yüzüme nasıl bakacaklar merak ediyorum.

Eşimin ailesi.. olmadığını bilerek geçen yıl bayramda karnıma dokunup bebek nerde yokmu daha ne zaman yapacaksınız vs dedikten ve daha sonra eşime başka bir gün ne zaman gelecek torun diyip eşimden ikide bir sormasınlar diye şuan düşünmüyoruz ilerde bakacağız cevabını alıp otuzlu yaşlarda olmama ithafen çok gençsinizya birde erteleyin cevabını aldıktan sonra elimi eteğimi çektim. Çünkü sorunumuz azospermdi eşimden kaynaklı olduğunu bile bile bana laf sokmalar falan.. Gitmiyorum gelmiyorum zaten torun olmadan sevemeyeceğim ben bunu demişti benim için sevmediği bana maruz bırakmamak için uzak durmak en ıyısı.. ama Rabbim verirse inşallah yüzüme nasıl bakacaklar merak ediyorum.
Merhaba ne kadar acımasız insanlar Rabbım en kısa zamanda kucaginizi doldursun.

Back
X