Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntı çok normal canımcım rahat ol, hatta okursan görürsün en bariz belirti tutulmuştur inşaallah bebeğinArkadaslar , ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi,korkuyorum sperm geri mi çıktı,sizde böyle bişey oldumu![]()
canım aşılamadan önce gelmesi normal ama ,aşılamadan sonra dökülüyomuş gibi aniden oluyor ara ara hareket edince korktumAkıntı çok normal canımcım rahat ol, hatta okursan görürsün en bariz belirti tutulmuştur inşaallah bebeğin![]()
Haklısın tabi sürekli kendimizi dinliyoruz. Ama meraklanma streste yapma en iyisi.canım aşılamadan önce gelmesi normal ama ,aşılamadan sonra dökülüyomuş gibi aniden oluyor ara ara hareket edince korktum![]()
arkadaşlar merhaba, bende bugun regl oldum yarın için de randevu aldım. İllkez aşılama yaptıracağım. sonrasında 1 hafta izin alıp dinlenmeyi planlıyorum. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Kaç kez gittiniz kontrole, ilaçlar kaç lira tuttu? Eşiniz spermi aşılamanın olacağı gün mü verdi?
İnşallah hayırlısı ile tuttunur bebeklerimiz..
canımm teşekkür ederim bilgi için. Ben tüp bebek olduğunda gonal f kullanmıştım pahalıdyı şimdi param yok devlete gidiyorum. Devlet hastanesi para alıyor mu? Sen özelde yaptırdın sanırım. ben ilk yarın gideceğim 3. gün demişlerdi ama hafta sonu olmadığı için mecburen yarına aldım. Reglin kaçıncı günü aşılama oldun canım? inşallah benim aşılamam olurken sende pozitif haberi alırsın :)Hic korkma canimm..bende cok korkuyordum ama hicbisi anlamadim...
Kackez gittimm?? Yumurta takibi oldugu icin 4 kez gittim..benimki yavas buyudu...
Ilaclarrr?? Sen klomen tedavisi gordunmu....klomenle yumurta gelisirse uygun..ama igneler olursa accik pahalii..
Esler asilama gunu...asilama olacak saatten 2..3 saat once gidip hastahaneye sperm veriyor..onlar yikaniyor..3 saat sonra gidip aliyorsun ve dr un asilama yapiyor..
Asilama oncesii booll booll su icc...
Ben istanbul medipolde yaptirdim...asilama 550...yikama islemi 150...toplam 700 tuttu ilaclar hariccc...
vermedi canım ilk gece ilişki önerdi,ertesi gün bişey yapmayın,ücüncü günde bi jel verdi onu kullan dediBenimde bugun asilama oldu oglenn..masadayken drum dedi bi akinti gelicek telas yapma sperm degil losyonla temizledik azcik o dedi..gercekten kalkinca geldi...40 dk sonra wc gitmek zorunda kaldimm..beni tereddute dusurende oydu o zaman aktimi diye..sonrasinda pekte akintim olmadii...
Dr fitil verdimi sana ??
Aminnnn...insallahh..hayirlisi olsun hakkimizda..canımm teşekkür ederim bilgi için. Ben tüp bebek olduğunda gonal f kullanmıştım pahalıdyı şimdi param yok devlete gidiyorum. Devlet hastanesi para alıyor mu? Sen özelde yaptırdın sanırım. ben ilk yarın gideceğim 3. gün demişlerdi ama hafta sonu olmadığı için mecburen yarına aldım. Reglin kaçıncı günü aşılama oldun canım? inşallah benim aşılamam olurken sende pozitif haberi alırsın :)
vermedi canım ilk gece ilişki önerdi,ertesi gün bişey yapmayın,ücüncü günde bi jel verdi onu kullan dedi
raporu nasıl çıkartıyorsunuz canım?Aminnnn...insallahh..hayirlisi olsun hakkimizda..
devleti hic bilmiyorumm..izele gidiyordum ama rapor cikarttim igneleri oyle aldimm..
benim isler biraz karisikk..ben eylulde tup bebek yapacaktik..bu ay bos gecmesin diye seropen diye bi ilac ictim ..dr gittim 10 mm yumis..buyumedi 2 gun ignen varsa vur dedi vurduk buyudu..hemen asilama dedi..adetimin 19. Gunu asilama oldumm..insallah guzel sonuc olurr...
Himm..hergun surucenmi o jeli..neye verdi acabaa...bana yine progestan verdi..ama agizdan degil vajinal fitil olarak kullan dedi..bebek tutunursa dusugu engellemek ucin dedi..her gece yatarken 1 tanee...
hergün kullan demedi sadece al vajinana uygula dedi bakayım alınca sana anlatırım zaten uygun fiyatlıdır haricen alırsın.banada senin ilaçtan vermedi bende ondanmı alsam acabaGittigim dr hastanesinden cikarttiriyor...ignelerin bi kismini devlet karsiliyor o zamann...
adet sancısına benzer bi sancı var,izin aldım işten evdeyim sağolsun annem geldi işlerimi yapıyor evde ben ya oturuyorum yada uzanıyorumBisi sorucam..agrin sizin bisi varmii...bide nasil aktif misin dinleniyormusunn...
canım sana doktorun verdiği crinone miBen progestani cok kullandim...bi arastir..jeli bilmiyorum niye..progestan dusuge karsi kullaniliyor..catlama ignesi vuruldugum zamanlar vajinal fitil olarak verdi dr um..15 gun hergun kullanicam..sonrasinda bebek yoksa birakicam..bebek varsada gerek gorurse devam edicemm...
Meraba canim nasilsinnn....nasil gidiyor bekleme surecii...okumucam bole konulari diyorum yine burda buluyorum kendimii...adet sancısına benzer bi sancı var,izin aldım işten evdeyim sağolsun annem geldi işlerimi yapıyor evde ben ya oturuyorum yada uzanıyorum