• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama yapan arkaşalar lütfen bi akıl verin...

Meraba canim nasilsinnn....nasil gidiyor bekleme surecii...okumucam bole konulari diyorum yine burda buluyorum kendimii...

Hic belirti varmi sendee??
canım bende sana yazıcaktım.belirtiler için erken sanırım bilmiyorum ama bende yüksek ateş var enfeksiyonmu var dedim gittim bugün idrar tahlili yaptırdım.ama yok ilaçlardan kaynaklı olabilir doktor.seni de ateş basıyormu

canım bende sana yazıcaktım.belirtiler için erken sanırım bilmiyorum ama bende yüksek ateş var enfeksiyonmu var dedim gittim bugün idrar tahlili yaptırdım.ama yok ilaçlardan kaynaklı olabilir doktor.seni de ateş basıyormu

Cumartesi gunu olduu...goguslerde asiri hassasiyet var ama catlama ignedindendir diyorum..baskada hicbi agrim sizim olmuyor....sanirim benim bu ay tutmadii...

Cumartesi gunu olduu...goguslerde asiri hassasiyet var ama catlama ignedindendir diyorum..baskada hicbi agrim sizim olmuyor....sanirim benim bu ay tutmadii...
neden öyle düşünüyosun anlamadım bende de hiç bir belirti yok.zaten daha çok erken belirtiler için bol bol dua et ,pozitif düşün pozitif olsun.ikimize de dua etcem

neden öyle düşünüyosun anlamadım bende de hiç bir belirti yok.zaten daha çok erken belirtiler için bol bol dua et ,pozitif düşün pozitif olsun.ikimize de dua etcem

Nedenmi oyle dusunuyorumm??bilmiyorumm..belkide sonuc negatif olursa daha cok uzulmemek icin olabilirrr...ben 5.5 yildir her ay bekledim boyle...kesin hamileyim dediklerimde oldu ama olmadi..simdide umitleniyorum hayallere daliyorumm..sonra dur orda diyorum kendime..kisa hazirliyorum kendimi insallah yaz olur...

Birte asilamada hamile kalanlari okudunda hep..pekte bende yok o belirtilerr...

Nedenmi oyle dusunuyorumm??bilmiyorumm..belkide sonuc negatif olursa daha cok uzulmemek icin olabilirrr...ben 5.5 yildir her ay bekledim boyle...kesin hamileyim dediklerimde oldu ama olmadi..simdide umitleniyorum hayallere daliyorumm..sonra dur orda diyorum kendime..kisa hazirliyorum kendimi insallah yaz olur...

Birte asilamada hamile kalanlari okudunda hep..pekte bende yok o belirtilerr...
ne belirtileri oluyormuş ki canım daha bir hafta bile olmadı bizim?

ne belirtileri oluyormuş ki canım daha bir hafta bile olmadı bizim?

Sancilar..oturup kalkinca kasiklarda batmalar..

Dedigin gibi daha erken bizinkiler tutmus olsa bile daha bugun yeni rahme yerlesmeye calisacaklar...ilk 3 gun embriyo tuplerde gelisirmus..4. Gun rahme dusermis...6. Gunde kabuk catlar ve rahime yerlesirmiss.....varlarsa bugun bize baglanmaya calisacaklar

Insallah bizimledirler...sen folbiol kullaniyormusun..yani folikasit verdimi dr un..

Sancilar..oturup kalkinca kasiklarda batmalar..

Dedigin gibi daha erken bizinkiler tutmus olsa bile daha bugun yeni rahme yerlesmeye calisacaklar...ilk 3 gun embriyo tuplerde gelisirmus..4. Gun rahme dusermis...6. Gunde kabuk catlar ve rahime yerlesirmiss.....varlarsa bugun bize baglanmaya calisacaklar

Insallah bizimledirler...sen folbiol kullaniyormusun..yani folikasit verdimi dr un..
Yok vermedi canım

Yok vermedi canım
Nedenki yaa...evinde varsa hemen basla..yoksada aldir...banada guvenmeye bilirsin ama..gebelikten 3 ay once icmeye baslaniyor..ben tedavi surecinde infolik kullandim...ama asilamadan sonra dr um..her gun FOLBIOL ve PROGESTAN verdi gunde 1 tane..progestan fitil olarak vajinal...ama sen jel kullaniyorsun sanirim oda ayni sey...

Ama folikasit kesin gerekli bebegin gelisimine katkisi cok..sen bi netten arastir folik asit ve gebelik diye

Arkadasimm ne var ne yokk nasil geciyor gunlerr...1 haftayi devirdik bi hafta kaldii...ne zaman tahlil yapicann..adetimi beklicen...

Ben pazartesi belli olur diyorum..pazartesi yaptiririm belki...

Agrin sizin veya sancin varmi hicc...

Arkadasimm ne var ne yokk nasil geciyor gunlerr...1 haftayi devirdik bi hafta kaldii...ne zaman tahlil yapicann..adetimi beklicen...

Ben pazartesi belli olur diyorum..pazartesi yaptiririm belki...

Agrin sizin veya sancin varmi hicc...
tatlım hiç sancım yok ağrıda yok sadece tansiyonum düşüyor arada hani sana da demiştim ya ateşim yükseliyor diye ben acaba hamileliktenmi diye sevinmiştim ama doktorla kornuştum kullandığım crinone jel in yan etkileriymiş ciddiye bile almadı :KK12:moralim bozuldu biraz benim salı günü adet günüm salı olamazsam çarşamba günü kan vericem.sende varmı bi değişiklik

tatlım hiç sancım yok ağrıda yok sadece tansiyonum düşüyor arada hani sana da demiştim ya ateşim yükseliyor diye ben acaba hamileliktenmi diye sevinmiştim ama doktorla kornuştum kullandığım crinone jel in yan etkileriymiş ciddiye bile almadı :KK12:moralim bozuldu biraz benim salı günü adet günüm salı olamazsam çarşamba günü kan vericem.sende varmı bi değişiklik

Bende gecen ay 2 agustosta adet olmustum...pazartesi veririm belki ruh halime bagli..

Ayni morel bozuklugu bendede var accik..sancim felan yok hic...gogus hassasiyeti var...bel agrim var..her dk agliyorumm...

Ama bunlar gebelik belirtisi degil..catlama ignesinin etkileri..daha oncede yasadigim seylerr..beklemekten baska carem yok sanirim..

Allah hakkimizda hayirlisini versin...

Bende gecen ay 2 agustosta adet olmustum...pazartesi veririm belki ruh halime bagli..

Ayni morel bozuklugu bendede var accik..sancim felan yok hic...gogus hassasiyeti var...bel agrim var..her dk agliyorumm...

Ama bunlar gebelik belirtisi degil..catlama ignesinin etkileri..daha oncede yasadigim seylerr..beklemekten baska carem yok sanirim..

Allah hakkimizda hayirlisini versin...
ama neden ağlıyorsun ki canım ,Verende Allah alanda Allah.Dua et bol bol teknik konuları zaten yapıyoruz.tamam benim ki olmasa çok üzülcem ama ağlayıp kendini paralamayada gerek yok.Pozitif ol sabırlı ol acelici tavranma belkide stresli bi yapın olduğu için olmuyodur.bu arada yıllardır çocuk isteyen bir arkadaşım var hastanede çalışıyor kendisinde de kocasındada ciddi bişey yok ama çocukları olmuyor bi türlü tedaviler uğraşlar oooo,en son kadın hamile kaldı ama bu seferde düşürdü.doktoru demişki bi git sen kendine gel bu psikolojiyle sana hiç birşey yapamayız yapsakta faytası olmaz dedi. düşünsene moral ne kadar önemli .Dua et canım sabırlı ol.Allahım ikimizede hatta çocuk isteyen bütün kadınlara nasip etsin

Agliyorum derken bu konuya degill..olur olmadik herseye..igne ve ilaclar dengeyi bozuyorr...

Benim yakinda 6 yil olacak..5.5yildir istiyiruzz..yeri geldi bu konuya agladiysamda rabbimden hayirlisini istedim..bilmiyorum ne kadarlik evlisin..belki bendende cok uzun suredir tedavidesin...ama ben acik yipranmis olabilirim..6 yildir drlar..hastane..insanlarr..insan olur olmadik yipraniyorr..ben cok bekledim boyle sonuc bu ilk degil..her iki sonucada hazirlikliyimm..ben tup bebege haizrlaniyordum artik.1 yumos gelisince asilaama yapalim dedik..

Sen daha soguk kanlisinn sanirimm...insallah seninledir bebegin..

Agliyorum derken bu konuya degill..olur olmadik herseye..igne ve ilaclar dengeyi bozuyorr...

Benim yakinda 6 yil olacak..5.5yildir istiyiruzz..yeri geldi bu konuya agladiysamda rabbimden hayirlisini istedim..bilmiyorum ne kadarlik evlisin..belki bendende cok uzun suredir tedavidesin...ama ben acik yipranmis olabilirim..6 yildir drlar..hastane..insanlarr..insan olur olmadik yipraniyorr..ben cok bekledim boyle sonuc bu ilk degil..her iki sonucada hazirlikliyimm..ben tup bebege haizrlaniyordum artik.1 yumos gelisince asilaama yapalim dedik..

Sen daha soguk kanlisinn sanirimm...insallah seninledir bebegin..

canım merak ettim ne oldu senin sonuç

Ben sonucu aldim..kanda baktirdimm..negatiff..
hadi yaaaaa :( canım benim nasip değilmiş demek ki Allahım Tez zamanda yeni ama müjdeli haberler almayı nasip etsin.üzülme pozitif ol benim içime öyle doğuyorki bi dahaki sefere olcak senin iş

Back
X