Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaaa valla ben 4 ocakta yaptırdım bugün aşılama dahil 8.günüm bitiyor ilk gün biraz gaz sancısı gibi ağrılarım oldu bide benim rahim ağzında darlık varmış o yüzden olmuyormuş ertesi gün hafif bi lekelenme oldu oda normalmiş işlem sırasında hafif kanama olabiliyormuş benim biraz zor olmuştu aşılamam, 2.ve 3.günümde hiçbişey yok gibiydi sonra hafif hafif sancılar devam etti yanlız dün yerleri tırmaladım bel ağrısı ve kasık ağrısından sabaha kadar uyumadım dedim sabah kötürüm kalkacam heralde ama sanki o kadar ağrıyı çeken ben değilmişim gibi sabah hiçbirşeyim yoktuherkese merhaba asilama yapanlar varmi asilama süreciniz nasıl geciyo bende yaptım ama ilk defa tutan varmi acaba
Bende 9 ocak cumartesi günü yaptırdım 1 senelik evliyim hiç bir sorunumuz yok eşimle ama olmadı evlendigimiz günden beri istedik ama olmadı özel hastaneye gittik klomen kullandım kacn defa 4 kez çatlatma iğnesi ama yinede olmadı en sonunda asilama yapıp deneyelim dedi benim asilama yapıldığı an çok kötü oldum ya rahim ağzı darmış benim açtılar sonra baya ağırım oldi karnım baya şişti yani kasiklarim ara sıra ağrıyor belim çok ağrıyor mesela bekliyorum şuan bilmiyorum inşallah olur ya gerçekten çok strese giriyorum artik herkes soruyor hamilemisin değilmisin diye of ofmerhabaaa valla ben 4 ocakta yaptırdım bugün aşılama dahil 8.günüm bitiyor ilk gün biraz gaz sancısı gibi ağrılarım oldu bide benim rahim ağzında darlık varmış o yüzden olmuyormuş ertesi gün hafif bi lekelenme oldu oda normalmiş işlem sırasında hafif kanama olabiliyormuş benim biraz zor olmuştu aşılamam, 2.ve 3.günümde hiçbişey yok gibiydi sonra hafif hafif sancılar devam etti yanlız dün yerleri tırmaladım bel ağrısı ve kasık ağrısından sabaha kadar uyumadım dedim sabah kötürüm kalkacam heralde ama sanki o kadar ağrıyı çeken ben değilmişim gibi sabah hiçbirşeyim yoktuşimdi hafif sızlamalar var bakalım sabah test yapcam 9. güne silikte olsa çıkabiliyormuş beklemedeyiz hayırlı olsun bu arada senin de inşallah tutar
benimde ilk aşılamam sen ne zaman yaptırdın bide sorun neydi özel değilse
seninde benim gibi sorun aynı yani yarından itibaren hafifliyor benimde ilk gün çok kötüydü aşılama esnasında da sıkıntılıydı zor oldu stres yapma bu işin en zor süreci beklemek kendini oyalayacak bişeyler yap sürekli okuma insanın sinirleri bozuluyo valla hatim ettim ben buraları sadece moral bozukluğu bu aşılamanın zaten yüzde 15 tutma şansı var yani yüzde 85 hamile değiliz rahat ol ki tutmazsa çok üzülmeyelim tutarsa uçarız havalaraBende 9 ocak cumartesi günü yaptırdım 1 senelik evliyim hiç bir sorunumuz yok eşimle ama olmadı evlendigimiz günden beri istedik ama olmadı özel hastaneye gittik klomen kullandım kacn defa 4 kez çatlatma iğnesi ama yinede olmadı en sonunda asilama yapıp deneyelim dedi benim asilama yapıldığı an çok kötü oldum ya rahim ağzı darmış benim açtılar sonra baya ağırım oldi karnım baya şişti yani kasiklarim ara sıra ağrıyor belim çok ağrıyor mesela bekliyorum şuan bilmiyorum inşallah olur ya gerçekten çok strese giriyorum artik herkes soruyor hamilemisin değilmisin diye of of
Merhabaa bende ilk kez aşılamami 4 ocakta oldum aslinda benimki birz değişik oldu yumurtalarim kendiliginden catladi o sirada da aşılamam olacaktı lakin cumartesi pazar sokaga cikma yasagi oldugundan pazartesi kontrole gittim aaa bir baktik ki e2 kan degerinden bakip birde ultrasondan catlama bulgulari var dediler hemen beni sali gunu asilamaya aldilar idrar sıkışık olarak aldıklari icin aşırı agladim toplam 4 doktor girdi benim asilamama :)) 18 ocakta kan tahlili vereceğim aşırı bir heyecan var ama karnim ve belimde aşırı bir agrim vardi kasıklarim sanki regl olacak gibi bir agri giriyordu ve surekli moralim bozuluyordu çünkü benim regl masallahi var bir gun bile sekmez :)) bakalim asiri bir heyecan icerisindeyim rabbim yardimcimiz olsun insellah guzel haberler verelim :)herkese merhaba asilama yapanlar varmi asilama süreciniz nasıl geciyo bende yaptım ama ilk defa tutan varmi acaba
Benimde bugün 8n günüm asilamamin ama şuan hiç bir şey yok ne ağrı nede başka bisey demekki tutmadiMerhabaa bende ilk kez aşılamami 4 ocakta oldum aslinda benimki birz değişik oldu yumurtalarim kendiliginden catladi o sirada da aşılamam olacaktı lakin cumartesi pazar sokaga cikma yasagi oldugundan pazartesi kontrole gittim aaa bir baktik ki e2 kan degerinden bakip birde ultrasondan catlama bulgulari var dediler hemen beni sali gunu asilamaya aldilar idrar sıkışık olarak aldıklari icin aşırı agladim toplam 4 doktor girdi benim asilamama :)) 18 ocakta kan tahlili vereceğim aşırı bir heyecan var ama karnim ve belimde aşırı bir agrim vardi kasıklarim sanki regl olacak gibi bir agri giriyordu ve surekli moralim bozuluyordu çünkü benim regl masallahi var bir gun bile sekmez :)) bakalim asiri bir heyecan icerisindeyim rabbim yardimcimiz olsun insellah guzel haberler verelim :)![]()
Ağrı olunca tutmuş demek değil ki ben klomen+ovitrelli igne kullandim aşılamadan önce onda oyle çok sancim vardi beni kaldırmıyordu ama o tutmadi. 1 ay ara verdikten sonra asilama oldum. Esimde de ben de bir sıkıntı yok ama 1 yildir olmuyor hayirlisi ile bakalim :)Benimde bugün 8n günüm asilamamin ama şuan hiç bir şey yok ne ağrı nede başka bisey demekki tutmadi
Benimde seninkisiyle aynı:)) herşeyin hayırlısı allah büyüktürAğrı olunca tutmuş demek değil ki ben klomen+ovitrelli igne kullandim aşılamadan önce onda oyle çok sancim vardi beni kaldırmıyordu ama o tutmadi. 1 ay ara verdikten sonra asilama oldum. Esimde de ben de bir sıkıntı yok ama 1 yildir olmuyor hayirlisi ile bakalim :)
Canim son durum ne baktın mı tahlileherkese merhaba asilama yapanlar varmi asilama süreciniz nasıl geciyo bende yaptım ama ilk defa tutan varmi acaba
Yok henüz bakmadım canım adet olucakmış gibi ağrım var adetimi bekliyorumCanim son durum ne baktın mı tahlile