Aşılama Aşılama yapanlar, aşılama olduktan kaç gün sonra aşılama etkisi bitti acaba

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cessika571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
202
53
48
Merhaba, bugün aşılamanın 8.gunu hiçbir hamilelik belirtisi yok. Ne göğsümde ağrı ne kasığımda. Sadece kaç gündür karın ağrım var. Aşılamanın etkisi ne zaman biter acaba bu karım ağrısı sizde de oldu mu

Merhaba, bugün aşılamanın 8.gunu hiçbir hamilelik belirtisi yok. Ne göğsümde ağrı ne kasığımda. Sadece kaç gündür karın ağrım var. Aşılamanın etkisi ne zaman biter acaba bu karım ağrısı sizde de oldu mu
Ewt oluyor canım iğneden dolayı 12 yada 13 gün felan bitiyor diye biliyorum İğnenin etkisi

Bugün 7 gün oldu yaptıralı 14.gün çağırıyorlar ama bu sefer gitmiycem çünkü ben hep iğneden 17 gün sonra adet olurum beklerim 2 gün daha gelmezse öyle giderim gelirse üçüncü gün çağırıyorlar zaten ilk aşılaman mı senin

Bugün 7 gün oldu yaptıralı 14.gün çağırıyorlar ama bu sefer gitmiycem çünkü ben hep iğneden 17 gün sonra adet olurum beklerim 2 gün daha gelmezse öyle giderim gelirse üçüncü gün çağırıyorlar zaten ilk aşılaman mı senin
3. Aşılamanın mi. Benim ilk aşılama ama maddi olarak çok fazla para gitti ona göre de keşke tutma oranı yüksek olsaa

Yok canım bı ağrım da yok belirtim de. Ben de salı günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. O zaman çünkü aşılamanın 12. Günü oluyor, mutlaka çıkar varsa.
12. Gün İğnenin etkisi geçmemiş olabilir valla bu ay umudum yok gibiydi ama şu sıra çok merakla bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız benim ikinci aşılamam bu sen ne kadar ödedin

12. Gün İğnenin etkisi geçmemiş olabilir valla bu ay umudum yok gibiydi ama şu sıra çok merakla bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız benim ikinci aşılamam bu sen ne kadar ödedin
Ben rahim filmi tiroid genetik sperm testeleri aşılama ilaçlar şu bu testleri derken 5 bin rahat gitti

Benimki kesin tutmadı eminim neredeyse hatta. İnşallah sizinki tutar bari
İnşallah ikimizin ki de hatta tüm isteyenlerin ki tutsun olsun hayırlısıyla sağlıkla benim geçen ay 1 yumurtam vardı normalde 2 3 yumurta olunca çatlatamıyorum iyi bari dedim 1 yumurta çatlatırım herhalde diyordum kii çatlamamış eşşek sıpası 🤣 bu ay yine 2 3 yumurta mı ne vardı o yüzden yorum yapamıyorum 🧐🤔

İnşallah ikimizin ki de hatta tüm isteyenlerin ki tutsun olsun hayırlısıyla sağlıkla benim geçen ay 1 yumurtam vardı normalde 2 3 yumurta olunca çatlatamıyorum iyi bari dedim 1 yumurta çatlatırım herhalde diyordum kii çatlamamış eşşek sıpası 🤣 bu ay yine 2 3 yumurta mı ne vardı o yüzden yorum yapamıyorum 🧐🤔
Aaa nasıl catlamamış iğneye rağmen, doktor beni kontrol etmedi catlamis mi diye. Ben nasıl anlaycam ki çatlayıp catlamadigini 😀

Korkma kuzum inşallah çatlamıştır ama kist olsa bile sonraki adet döneminde dağılıyor kendiliğinden sen yarın gitcen mi Kan vermeye
Evet gidecem hamile olmadığım kesin ona göre gidip kan veriym yine de garanti olsun. Daha sonra da muayene olup baktiricam eğer kist olusmamişsa doğal akışına birakmayi düşünüyorumm.

Evet gidecem hamile olmadığım kesin ona göre gidip kan veriym yine de garanti olsun. Daha sonra da muayene olup baktiricam eğer kist olusmamişsa doğal akışına birakmayi düşünüyorumm.
İnsan hissediyor ama inşallah yanılırsın bir sürpriz olur kuzum valla benim bu ay da tutmazsa artık tüp bebek araştırmasına başlıycam😓

Back
X