- 23 Şubat 2021
- 55
- 12
- 38
- 28
- Konu Sahibi Berivanada
Bilmiyorum ki ama sanırım okuduğum şeylere göre yükselme ihtimali olabilirmişYükselmez mı acaba ya. Üzme tatlı canını bence daha erken ya cuma günü bi daha yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki ama sanırım okuduğum şeylere göre yükselme ihtimali olabilirmişYükselmez mı acaba ya. Üzme tatlı canını bence daha erken ya cuma günü bi daha yap
İnşallah yükselir. Rabbim gönlüne göre versin. ben cesaret edemiyorum tahlil yapmaya ya.Bilmiyorum ki ama sanırım okuduğum şeylere göre yükselme ihtimali olabilirmiş
15 günün tam dolsun öyle git yoksa bu psikoloji daha kötü inan kiİnşallah yükselir. Rabbim gönlüne göre versin. ben cesaret edemiyorum tahlil yapmaya ya.
Bende ayın 28inde 2.aşılamamı yaptırdım. Bende de sürekli devam eden bir kasık ağrısı tam o geçti diyorum belim başlıyor. Göğüslerimdede son 2 gündür hassasiyet var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba hanımlar, bende bu ayın 28 inde yaptırdım. Bugün tam 1 hafta oldu . Sürekli birr ağrı var. İlk gün biraz kanama olsun ama doktorum normal dedi.
Öyle yapıcam zaten15 günün tam dolsun öyle git yoksa bu psikoloji daha kötü inan ki
Çok teşekkür ederim cevabın içinDoktorum raporlama bölümüne yolladı beni bi kağıt çıkarıp kendi doktorum dahil 3 doktora imzalattım. Sonra eczaneye gidip iğnelerimi aldım
Ria ederimÇok teşekkür ederim cevabın için![]()
şehir değişince fiyatlar değişiyor sanırım ben istanbuldayım ve neredeyse senin 4 katın fazla ödedim yalnızca aşılama için ilaçlar hariçMersin Tarsus medical park ilaçlar hariç 1000 lira verdim aşılama için
Galiba şehir şehir değişiyorşehir değişince fiyatlar değişiyor sanırım ben istanbuldayım ve neredeyse senin 4 katın fazla ödedim yalnızca aşılama için ilaçlar hariç
Ya resim yükleyemiyorum sorun çıkıyorGünaydın bayanlar bu gün idrar testi yaptım bakar mısınız![]()
Doktora gitmiş miydin canım bugün sanki senin de günün doldu diye hatırlıyorumYa resim yükleyemiyorum sorun çıkıyor
Ben 11.kan idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonradan kan testi verdim bugün 12.gün kan değerim 1.37 negatif inşallah sende gebelik vardır canımMerhaba. 23 haziranda aşılama yaptım. 11. Günüm bu gün arada bi kasık ağrım ve bel ağrım var. Sizce gebelik varmıdır. Aşılama yapanlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı bana. Teşekkür ederim![]()
Evet doldu ama ben kan vermedim evde test yaptım yarın kan vermeye gidicemDoktora gitmiş miydin canım bugün sanki senin de günün doldu diye hatırlıyorum
Yaaa sanırım hamilesin ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet doldu ama ben kan vermedim evde test yaptım yarın kan vermeye gidicemEki Görüntüle 2884214
Kan verdim ve vardı. Göğüslerim de aşılamanın ilk günleri ağrı vardı özellikle göğüs ucunda. Bu gün 14. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrım arttı ve sık sık idarara çıktım bi kaç gündür. Ben aşılamanın ilk günü hiç kalkmadım 4 5 saat hiç lavaboya bile gitmedim. Gittiğimde bile hemen çıktım. Be 12 gün boyunca hiç bi iş yapmadım. Sağolsunlar eşimin ailesi ve komşumuz. Ne çamaşır ne bulaşık ne temizlik ne yemek . 2 gündür ayaklansın sadce yemek yapıyordum. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin anneliği ve babalığı bizede inşallah. Ve yaptığım bişi daha var her gece karnıma dokunarak ayet-el kürsiyi ve 3 ihlas bi fatiha ve sürekli salavat çektim. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Kan değerlerim 96.9 çıktı bu gün doktorum gözünüz aydın 2 gün sonra bi daha kan ver dedi. İnşallah bi sorun çıkmaz geçen sene 4 seneden sonra oldu ama 10 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum. Yine de çok şükür. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dert verip derman aramasınYaaa sanırım hamilesin ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rica etsem belirtilerin neydi adetten ayıran özelliği ayrca aşılama zamanında neler yaptın yazarsan fikir olur bana da 2. Aşılama
Amin amin inşallah kucağına sağlıkla alırsın rabbim utandırmasın inşallah çok sevindim gerçekten inşallah çok kolay bir hamileliğin olur bak 4 sene sonra bir mucize gibi bişiy şükürler olsun . Bende 2. Aşılama için tekrar başvuru yaptım inşallah Eylül ayında tekrar olacak rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunTest
Kan verdim ve vardı. Göğüslerim de aşılamanın ilk günleri ağrı vardı özellikle göğüs ucunda. Bu gün 14. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrım arttı ve sık sık idarara çıktım bi kaç gündür. Ben aşılamanın ilk günü hiç kalkmadım 4 5 saat hiç lavaboya bile gitmedim. Gittiğimde bile hemen çıktım. Be 12 gün boyunca hiç bi iş yapmadım. Sağolsunlar eşimin ailesi ve komşumuz. Ne çamaşır ne bulaşık ne temizlik ne yemek . 2 gündür ayaklansın sadce yemek yapıyordum. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin anneliği ve babalığı bizede inşallah. Ve yaptığım bişi daha var her gece karnıma dokunarak ayet-el kürsiyi ve 3 ihlas bi fatiha ve sürekli salavat çektim. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Kan değerlerim 96.9 çıktı bu gün doktorum gözünüz aydın 2 gün sonra bi daha kan ver dedi. İnşallah bi sorun çıkmaz geçen sene 4 seneden sonra oldu ama 10 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum. Yine de çok şükür. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dert verip derman aramasın![]()
Amin inşallah canımAmin amin inşallah kucağına sağlıkla alırsın rabbim utandırmasın inşallah çok sevindim gerçekten inşallah çok kolay bir hamileliğin olur bak 4 sene sonra bir mucize gibi bişiy şükürler olsun . Bende 2. Aşılama için tekrar başvuru yaptım inşallah Eylül ayında tekrar olacak rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Kan testinde beta hcg 96.9 çıktı dün doktoruma attım. Gözünüz aydın dediMalesef belirtiler, çatlatma iğnesinden ya da kullanılan diğer ilaçlardan olabiliyor progestron estrofem gibi hormon veriyor netice de . Tecrübeyle sabit.
inşallah sizin ki mucizenizin belirtisidir![]()