- 17 Ekim 2023
- 10
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi umudum var90
-
Merhaba Bugün daha 7 günüm belirtim yok daha sizde mi aşılama yaptinizMerhaba nasılsınız durumunuz nasıl belirti vs
Evet bende perşembe günü yaptırdım belirtim yok sizde var mı diye merak ettimMerhaba Bugün daha 7 günüm belirtim yok daha sizde mi aşılama yaptiniz
Hayırlısı olur inşallah sizinde ilk üç gün kasık ve gaz çok vardı bende geçti amaEvet bende perşembe günü yaptırdım belirtim yok sizde var mı diye merak ettim
Merhaba bende beş gün önce aşılama yaptım ilk iki gün karın ağrım oldu sonra bişey olmadı bugün benimde gazım çok var midem yanıyor sabah uyanınca bide onun dışında beklemedeyim meraklaHayırlısı olur inşallah sizinde ilk üç gün kasık ve gaz çok vardı bende geçti ama
Bugün 10 günün daha bı belirtim yok bazen kasığım ağrıyor adet olcak gibi belkide adet olcam ayırt edilemiyor belirtimi değil mi diye ama bakalım nasip sizde varmı belirti vs.
Sonucunuz ne oldu benimde bugün 10. Günüm test yapmakta kararsızım 3. AşılamamEki Görüntüle 3327671 Testime bakar mısınız kızlar aşılamanın 11.günü erken gebelik negatifti bugün 12.günü öylesine yapayım dedim şimdi yaptım iki dk da silik çizgi çıktı sizde görüyor musunuz
15.günü 2 çıktı canım doktor tekrar vermemi istedi yarın vericemSonucunuz ne oldu benimde bugün 10. Günüm test yapmakta kararsızım 3. Aşılamam
Hayırlısı olsun inşllah pozitif haber alırsın sorun neydi15.günü 2 çıktı canım doktor tekrar vermemi istedi yarın vericem
Üç aşılama yapmışsıniz siz adetiniz hep gününüzde mi oldu kaçıncı gün oldunuz benim aşılama 20 günüm adet olmadim daha bekliyorum testim negatifSonucunuz ne oldu benimde bugün 10. Günüm test yapmakta kararsızım 3. Aşılamam
İnşllah pozitif sonuç alırsın biz daha beklemedeyiz :)Merhaba yarın sabah 11 de aşılama var dün akşam çatlatma iğnesi vurdum doktor istedi dua edin kızlar 3.5 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım birbirimize dua edelim sizler hep benim duamdasınız Rabbim bekletmeden nasip etsin hepimize inşallah amin
Amin inşallah hepimiz Hamiş oluruz
Dizinde ağrı oldu mu numune enjekte edince sanki rahim filmine benzer ama daha az acılı bir ağrı hissettim geldim uzanıyorum neler yapmalıyım bu süreçte ilk defa aşılama oldum da önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Amin inşallah hepimiz Hamiş oluruz
Dizinde ağrı oldu mu numune enjekte edince sanki rahim filmine benzer ama daha az acılı bir ağrı hissettim geldim uzanıyorum neler yapmalıyım bu süreçte ilk defa aşılama oldum da önerilerinizi paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?