Aşılama aşılama yapanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
merhaba arkadaşlar bn bu hafta aşılama olmam gerekiyordu ama klomen ile işe başladık yumurtada bir değişiklik yok yumurta büyümedi de çatlamadı böyle bir şey yaşayan var mı

Doktorunuz bilgi vermedi mi?
Kaçıncı gündesiniz? Klomenin dozu az gelmiştir. Yumurta hiç mi büyümedi? Çatlayacak olgunluğa mı gelmedi?

Doktorunuz bilgi vermedi mi?
Kaçıncı gündesiniz? Klomenin dozu az gelmiştir. Yumurta hiç mi büyümedi? Çatlayacak olgunluğa mı gelmedi?
doktor 16m büyümüş yumurta dedi fakat kistler olduğu için yapma taraftarı değil yani ben üç kere klomen kullandım ve yumurta büyüdü çatladı anlardım her zaman kullandığım klomen biteli 6 gün oldu iki gün önce gittiğimde 16m demişti. yani bu sefer aşılama yapılacak diye her kullandığımda bni öldüren klomen işe yaramadı gibime geliyr bugün saat 4 de doktora gideceğim. klomen kullanırken kaçınılmaz zaten kist oluşması doktor neden öle bşy istyrki kist oluşmadan klomenin etkisi mümkün değilki yani yumurta büyüttüğü gibi kistte oluşturyr. kasıklarımda az iğne batması var başka bşy yok açıkçası bu ay umudum yok aşılama yapılmayacak heralde

Üst üste kullandığımda bende de etkisini yitirmeye başlamıştı. İlk klomen kullandığım ay daha çabuk gelişti ertesi ay klomen bitti yumurta büyümedi tekrar yeni kutuya devam ettim. Bir sonra ki ay dozu arttırdı ama yine çok geç olgunlaşmıştı.
Vardır doktorunuzun bildiği birşey size de açıklama yapmasını isteyin ikna olmazsanız başka bir doktora da gidersiniz.

Üst üste kullandığımda bende de etkisini yitirmeye başlamıştı. İlk klomen kullandığım ay daha çabuk gelişti ertesi ay klomen bitti yumurta büyümedi tekrar yeni kutuya devam ettim. Bir sonra ki ay dozu arttırdı ama yine çok geç olgunlaşmıştı.
Vardır doktorunuzun bildiği birşey size de açıklama yapmasını isteyin ikna olmazsanız başka bir doktora da gidersiniz.
Doktor iyi daha iki ay oldu başlayalı bu doktora diğerlerine göre daha iyi ama sıkıntı bende sanırım üst üste klomen kullanınca yumurta uyarılmadı bugün bana kesin bşyler der olur ya da olmaz

Merhaba arkadaşlar burayi uzun zamandir takip.ediyordum yeni kayıt oldu ilk aşılamami 2 kasımda yaptım bugün 5 günüm ama çok heyecanlıyım ve tedirginim

Merhaba arkadaşlar burayi uzun zamandir takip.ediyordum yeni kayıt oldu ilk aşılamami 2 kasımda yaptım bugün 5 günüm ama çok heyecanlıyım ve tedirginim
Kendi konunuzu açın,ayrıca konu yeri de burası değil.
İnşallah dilediğiniz gibi olur.

merhaba arkadaşlar bn bu hafta aşılama olmam gerekiyordu ama klomen ile işe başladık yumurtada bir değişiklik yok yumurta büyümedi de çatlamadı böyle bir şey yaşayan var mı
slm klomen yetersiz gelmiş olmalı iğne vermesi gerekıyordu yuksek dozda ben yaptırdım dun asılamamı doktorum 6 gun yumurta gelısırıcı ıyne verdi yuksek dozda sonra catlatma iğnesi verdi yumurtalarım istenen buyukluye geldi klomen yetmıyor bazen

Back
X