Merhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Öncekiler doğal gebelik miydi peki?Benim de doğal gebelikle iki düşüğüm var,bir süredir gebelik olmuyor stresimi azaltmaya çalışıyorum Şubat ayında aşılama ya da tüp için tedaviye başlayacağız.Siz aşılamayı kendiniz mi istediniz,doktor mu önerdi
Öncekiler doğal gebelik miydi peki?Benim de doğal gebelikle iki düşüğüm var,bir süredir gebelik olmuyor stresimi azaltmaya çalışıyorum Şubat ayında aşılama ya da tüp için tedaviye başlayacağız.Siz aşılamayı kendiniz mi istediniz,doktor mu önerdi
Evet evet ikisi de normal yollarla oluşan gebelikti. Yani 7.haftada sonlanıyodu.1sene 4 aydır bı turlu hamile kalamadim. Rahim flimi temiz. Eşimde bende sıkıntı yok. Doktora neden olmuyor madem sıkıntımız yok diyorum . Kısmet diyordu . Bana her ay başka tedavi uyguladı olmadı. Çipli aşılama denedik olmadık. Şimdi yıkanma aşılaması yaptık. Yarın sonuç belli olucak pozitif yada negatif. Eğer ki negatif olursa tüp bebek yaparsınız dedi. İstanbul da Türkiye nin 1 numaralı tüp Bebek uzmanı Bülent tıraş var dedi. Ona gideceğiz. Kii inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan inşallah olumlu sonuçlanır..
Belirtiler var galiba,olumludur inşallah tüpe gerek kalmaz Daha önce doğal denemekle çok da farkı yok demişti.Bakalım adeti bekliyorum o zaman konuşacağız tekrar,muhtemelen tüpe yöneliriz.Ama burda güzel sonuçları okudukça hevesleniyorum acaba o kadar yoğun hormon yüklemeden ve işlemlerden önce daha hafif olan aşılama için bir kez şans versem mi diyorum..Kafam karışık
Belirtiler var galiba,olumludur inşallah tüpe gerek kalmaz Daha önce doğal denemekle çok da farkı yok demişti.Bakalım adeti bekliyorum o zaman konuşacağız tekrar,muhtemelen tüpe yöneliriz.Ama burda güzel sonuçları okudukça hevesleniyorum acaba o kadar yoğun hormon yüklemeden ve işlemlerden önce daha hafif olan aşılama için bir kez şans versem mi diyorum..Kafam karışık
Aminnnn amin inşallah ben seni çok iyi anlıyorum o kadar ki araştırma yaptım kii . Ailem direk tüp bebek istedi . Ama ben dedim ki son kez olsun bu asilamayi da deneyim dedim . Çok kafam karıştı ne yapsam ne etsem diye .. denedim bakalım ..
Evet düşük sebepleri kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden düsuk yaşadım. Önlenebiliyor . Hamile kaldığım an itibariyle bana kan sulandırıcı iğne verecek. O engelliyor
Bende bir kimyasal düşük yaşadım akabinde bir genetik testo yaptırdım kan pıhtılaşması olduğu söylendi ama rutin hayatımı etkileyecek düzeyde de olmadığı gebelikte igne kullanacagimi soyledi doktor.
Ama benim aklımdaki soru şu ben gebeliği öğrendiğimde 4 haftalık filandı ve zaten cok durmadı adet yoluyla kimyasal düşük dedigimiz şekliyle gitmis oldu. Peki ben yine gec kalirsam ayni şeyi yine yaşama ihtimalim yuksek degil mi ? Sizi doktorunuz nasil bilgilendirmisti bu konuda?
Merhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Aminnnn amin inşallah ben seni çok iyi anlıyorum o kadar ki araştırma yaptım kii . Ailem direk tüp bebek istedi . Ama ben dedim ki son kez olsun bu asilamayi da deneyim dedim . Çok kafam karıştı ne yapsam ne etsem diye .. denedim bakalım ..