- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.900
- 133
- 33
Smdi emin oldm işte bnmde 11. Günüm ve lavabo snrası bir damla kan geldi demek regl baslıcm diyoBen regl oldum 12. Günde kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Smdi emin oldm işte bnmde 11. Günüm ve lavabo snrası bir damla kan geldi demek regl baslıcm diyoBen regl oldum 12. Günde kızlar
Hayırlısı olsun canımBen regl oldum 12. Günde kızlar
Ama erken değil mi 11. Gün de regli olmak. Ben den daha kan gelmedi inş hayırlıyla tutarSmdi emin oldm işte bnmde 11. Günüm ve lavabo snrası bir damla kan geldi demek regl baslıcm diyo
Lavabo sonrası bir damla geldi o kdr ama yerleşme olamaZ 11 gün snra yarna sökülecektir baska acıklaması yk!Ama erken değil mi 11. Gün de regli olmak. Ben den daha kan gelmedi inş hayırlıyla tutar![]()
Sevda arkadasınızın ki de öyle onun 4 kasm asılama dün basladıAma erken değil mi 11. Gün de regli olmak. Ben den daha kan gelmedi inş hayırlıyla tutar![]()
Benim de 5 Kasım aşılamamSevda arkadasınızın ki de öyle onun 4 kasm asılama dün basladı
bnm 5 kasmasılama bugun basladı
Ne güzel işte bak hala senn için umut var ins sen %15 lik dilimin içindesndrBenim de 5 Kasım aşılamam![]()
Amin inş arkadaşımNe güzel işte bak hala senn için umut var ins sen %15 lik dilimin içindesndr![]()
Hayırlısı 3 gün sonra yapıcam tam gününü bekliycem.Regl döngünüze göre değişebiliyor gelmesi akşamlar inşallah tutmuştur hiç gelmez
Amin canım inş ben farklı yerde yaptırdım 2 gün sonra sonuç belli olacak hayırlısı olur inş. Yaptır bence denemiş olursun kendini hazır hissediyorsanAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok kararsızım özelde istanbuldan aşılama yaptıran varmı
Canım sonuç nedir test yaptın mı ?Merhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin![]()
Yarın yapıcamCanım sonuç nedir test yaptın mı ?
Adet olmştm işte dün gittim bir asılama hakkınz dha vr kullanmak istermsnz tüp mü dedi tüp dedm o zmn bu ay dünlendirelm sizi öbür ay baslarz dedi sonc beklemekCanım senin nasıl gidiyor![]()
Kaç yıllık evlisin canım. Hayırlısı olsunAdet olmştm işte dün gittim bir asılama hakkınz dha vr kullanmak istermsnz tüp mü dedi tüp dedm o zmn bu ay dünlendirelm sizi öbür ay baslarz dedi sonc beklemek
Kaç yıllık evlisin canım. Hayırlısı olsun
6 seneKaç yıllık evlisin canım. Hayırlısı olsun
Öncesin de kaç kere denedin canım inş bebişlerimiz olur6 sene
Cm aslnda gep olur diye bekledk snra doktra gidelm Gittik sonra hormon testi de aradan zaman geçsin de derken tam bir şeylere başlayacağız il değiştirmek zorunda kaldık eşimin işi için daha sonra burada tekrardan hormon testi bilmem ne falan diye başladık sonra araya Pandemi girdi neyse ben bu arada rahim filmi çekildim temiz çıktı hormonlar temiz çıktı sonra burada özel bir hastanede matısta Klomen ve çatlatma iğnesi denedik sonra ertesi ayilk aşılamam yapıldı Sonra biraz bekle dediler hatta aşılamaya gerek yok en iyisi tüp bebek yapın dediler sonra özele gitmeye paramız yetmedi devlet Hastanesi'ne gittik Temmuzdan beri yine oralarda kan ver kanvar en son tam bir şeylere başlayacağız dedik ikinci işlem olmadan tüp bebek geçiyormiyormuş onu yaptık şimdi de Biray bekleyelim tip için diyorlarÖncesin de kaç kere denedin canım inş bebişlerimiz olur