Aşılama yapmadan önce baktırdıklarınız?

Succulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
24
21
88
32
İzmir
Merhabalar ben de pcos olduğu için 7 aydır doktorum femera veriyordu bunun 5 ayı çatlatma iğnesi iğnesi ile ilişki değerlendirdik son 2 dönemdir yumurtam kendiliğinde çatladı ondan öncesinde de 6 ay korunmasız ilişkimiz vardı ama adet düzensizliği olduğu için günleri tutturamadık bu ay doktor 13 aydır olmuyor artık aşılama yapacağız dedi ve yarın sabah gel çatlatma iğnesi yapalım ertesi gün de eşinle gel aşılama yapacağız dedi. Şimdi benim sormak istediğim soru şu ben 29 yaşındayım eşim 35 yaşında. 7-8 ay öncesinde sadece ultrason muayenesi yaptı normal gün ve adet günümde beni femeraya başlattı verdiği 12 aylık süre dolduğu için aşılmaya geçeceğiz dedi ama öncesinde eşime hiç bakılmadı bana tahliller yapılmadı yani böyle bodoslama gitmek doğru mu
Biz yarın gitme konusunda kararsınız acaba aşılamadan önde eşim üroloğa falan gitmeli mi yada ben başka doktora gitmeliyim. Burada okuyorum herkes rahim filmi diyor tüp diyor vs. Yani bizim doktor neye göre direk aşılama dedi yardımlarınızı rica ederim ben ne yapayım

Bizde bende pcos var diye uğraştık femara ile yumurta takibi yaptırdık 3 ay olmadı sonra aşılama denemek istedik öncesinde eşim bende gideyim dedi ki meğerse sperm sayısı çok azmış ondan olmuyormuş. İlaçlada yine 3 ayda anca yükseliyormuş biz beklememek için iki kere çipli aşılama yaptırdık sonuç tutmadı. Sonraki ay tüp bebek denedik tuttu şükür

Bizde bende pcos var diye uğraştık femara ile yumurta takibi yaptırdık 3 ay olmadı sonra aşılama denemek istedik öncesinde eşim bende gideyim dedi ki meğerse sperm sayısı çok azmış ondan olmuyormuş. İlaçlada yine 3 ayda anca yükseliyormuş biz beklememek için iki kere çipli aşılama yaptırdık sonuç tutmadı. Sonraki ay tüp bebek denedik tuttu şükür
sağlıkla kucağınıza alın büyütün İnşallah o zaman bizde hemen aşılama yaptırmayalım baktıralım önce ne var ne yok

Peki bu kontrolleri yani eşimin de bakılmasını aşılamasan önce kadın doğum doktorunun önermesi gerekmiyor muydu biz kendi kendimize mi üroloğa gidelim sizden tetkikler istenmişmiydi

Peki bu kontrolleri yani eşimin de bakılmasını aşılamasan önce kadın doğum doktorunun önermesi gerekmiyor muydu biz kendi kendimize mi üroloğa gidelim sizden tetkikler istenmişmiydi
Yoo kendiniz gidebilirsiniz durumunuzu anlatırsınız sperm testi hormon vs yaparlar

Back
X