Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen testini kaçıncı gün yaptın canım en erken bende kaçta yapabilirim testimi 😁
Valla canım benim bulunduğum ilçede kan testi yokmuş ellerinde aşılama yapılan günü sayarsak 12. Gün idrar testi yaptım yattım 5 saat sonra baktım baya bellirgin çizgi gördüm şaşırdım 15. Günde kanda baktırdım 111 çıktı işte daha da bastıramadım ile gidicem tekrar çalıştım için sıkıntılı biraz gitmem o yüzden yarın acilde baktırıcam gidip inan bilmiyorum değer nasıl çünkü benim yumurtam geç olgunlaştırdı doktor günde 75 ml vuruldum geçen adetimin 4. Günüydü baktırdım 111 di değer bakıyorum hep yüksek değerler kafam yakıştı doktor tekrar baktır demedi gerek yok dedi perşembe gidip bakacak doktor 😬dedim değer artışı önemli olan değil mi yok diyor ay sinir etti değiştirmeyi düşünüyorum ilgi sıfır 😬😬😬

Valla canım benim bulunduğum ilçede kan testi yokmuş ellerinde aşılama yapılan günü sayarsak 12. Gün idrar testi yaptım yattım 5 saat sonra baktım baya bellirgin çizgi gördüm şaşırdım 15. Günde kanda baktırdım 111 çıktı işte daha da bastıramadım ile gidicem tekrar çalıştım için sıkıntılı biraz gitmem o yüzden yarın acilde baktırıcam gidip inan bilmiyorum değer nasıl çünkü benim yumurtam geç olgunlaştırdı doktor günde 75 ml vuruldum geçen adetimin 4. Günüydü baktırdım 111 di değer bakıyorum hep yüksek değerler kafam yakıştı doktor tekrar baktır demedi gerek yok dedi perşembe gidip bakacak doktor 😬dedim değer artışı önemli olan değil mi yok diyor ay sinir etti değiştirmeyi düşünüyorum ilgi sıfır 😬😬😬
Ayy ben ozaman haftaya cumaya kadar nasıl dayanacam bilmiyorum yaa canım bence de değerler 2 kattı artıyorsa tamamdır zaten yani adetin kaçıncı gunu de değer bu olmalı diye bakmıyorlar ama doktor İlgisizse direk değiş ağızlarından laf falan alamıyorsun skntı yani 😬😬😏

Unut aşılamayı düşünme rahat ol hayırlısı elden bişey gelmez inşallah tutar tutmazsa da dünyanın sonu değil ya Rabbim hayırlısını versin canım 🤲🏻

Kızlar bu süreçte kaç kere doktora gittiniz, şehir dışından gelenler nasıl bir yol izliyor acaba

Merhaba, inşallah hayırlı haberler alırsın 🥰🙏
Ben aşılama sonrası 15inci gün kan verdim öyle öğrendim. Kanı aşılama nedeniyle mecbur vermeliydim. Ondan öncesi test yapmaya hiç cesaretim olmadı hiç bi belirtim yoktu umutsuzdum yine negatif görürüm korkusuyla test yapmadım. Kanda öğrendim canım.
Kuzum mrb ya mesajını gördüm yazmak istedim bende 4 nisanda aşılama yaptım düne kadar da çok hafif Kasık batması çok az bacak ağrısı vardı ama bugun hiçbir belirti yok umudum kırılıyor belirti olmayınca tutmadımı acaba diyorum sende belirti olmamış ama gebeymişssin biraz anlatırmısın hiçmi belirti yoktu

Back
X