• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olunnn!!!!

canım ödemişteyim ben :) yoksa komşu falanmıyız :D

Yok canım komşu olamadık malesef şimdi kan verdim geldim kasıklarım çok ağrıyo hasta olcam sanırım hiçi bir belirti yok bu ay olmadı galibaaa artık 2. aşılamaya inşlhhhh diyorummm çünkü hiç umudum yok

Yok canım komşu olamadık malesef şimdi kan verdim geldim kasıklarım çok ağrıyo hasta olcam sanırım hiçi bir belirti yok bu ay olmadı galibaaa artık 2. aşılamaya inşlhhhh diyorummm çünkü hiç umudum yok

Canım komşu değilmişiz gönüller bir olsun napalım, peki sen nerdesin :) canım sonuç bugün belli olacak mı? haberdat et bende çok merak ettim. çok umutsuz olma mutlaka birgün o güzel haberi alıcaz, bugün olmazsa yarın. daha şansımız var nasılsa öyle düşünelim :)

Canım komşu değilmişiz gönüller bir olsun napalım, peki sen nerdesin :) canım sonuç bugün belli olacak mı? haberdat et bende çok merak ettim. çok umutsuz olma mutlaka birgün o güzel haberi alıcaz, bugün olmazsa yarın. daha şansımız var nasılsa öyle düşünelim :)

Sonucu aldım canım tam beklediğim gibi negatifff üzülmedim değil çok üzüldüm ama zaten bu ay olmicağını biliyodum hayırlısı canım ben karabağlar tarafındayımm

Sonucu aldım canım tam beklediğim gibi negatifff üzülmedim değil çok üzüldüm ama zaten bu ay olmicağını biliyodum hayırlısı canım ben karabağlar tarafındayımm

Canım hakkıında hayırlı olsun, insan nekadar olmayacağını bilsede o üzüntü malesef çok yaşanıyor, her ay aynı şeyler, napalım kader :( İnşallah bundan sonraki aylar sevinç yaşarız işallh.
Peki sen ne yapacaksın bundan sonraki tedaviyi, doktorun birşey söyledi mi?
Çok uzak sayılmayız 1,5 saatcik :) arada gelip gidiyorum o taraflara :)

Canım hakkıında hayırlı olsun, insan nekadar olmayacağını bilsede o üzüntü malesef çok yaşanıyor, her ay aynı şeyler, napalım kader :( İnşallah bundan sonraki aylar sevinç yaşarız işallh.
Peki sen ne yapacaksın bundan sonraki tedaviyi, doktorun birşey söyledi mi?
Çok uzak sayılmayız 1,5 saatcik :) arada gelip gidiyorum o taraflara :)

Bugün doktora gittim hayatım iğneye başlıcam bugün gene 2.aşılama için başlıyoruz artık takmıyorum yaa olursa olur napayım çalışıyorum artık kafamı işe veremiyorum habire hamilelik düşünüyorum bugün doktorumu değiştirdim ve gittiğim doktor uzman bi görsen bi tane benim gibi hastası yok hepsi gebe :) bi ben saf saf bakıodum onlara üzüldüm ama yapıcak bişeyimiz yok Allahım demekki vakti varki daha vermiyo.Konak yada karabağlara yolun düşerse beklerim yanıma :)

Back
X