- Konu Sahibi umutsuzvak
Ewet canm bana 2gunu basla dedi ben basladim cok iyi gordu ilk 75yurdum sonra150ye cikardi simdi dozu yukselti canim baka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerini alırım bende adetimi bekliyorum 75 vuracam 10 gün sonra eco yapacaklarmış birde çatlatma iğnesi olarak ovitrelle 250 aldım sen hangisini aldınEwet canm bana 2gunu basla dedi ben basladim cok iyi gordu ilk 75yurdum sonra150ye cikardi simdi dozu yukselti canim baka
slm canım bu ne yaa birsürü iğnemi bu.bana doktor estrojen verdi,klomen verdi birde yumurta çatlatıcı iğne karnımdan vuruldum ama ilk aşılama olduğu için tutmadı.şimdi 2.aşılamayı denicez bakalım..allah tüm isteyenlere nasip etsin.İnşallah güzel haberlerini alırım bende adetimi bekliyorum 75 vuracam 10 gün sonra eco yapacaklarmış birde çatlatma iğnesi olarak ovitrelle 250 aldım sen hangisini aldın
Slm canım benim ikinci aşılamam birincide klomen ve yumurta çatlatma iğnesi tek kullandım o zaman tüplerimin kapalı oldugunu bilmiyordum 6 ay sonra laparoskopi yaptırdım sag tüpüm açıldı şimdi tek tüplü. Oldugum için burda direk iğneye geçiyorlar şeker iğnesi biliyormusun bilmiyorum onlar gibi kalem igne adetimin üçüncü günü başlıyacam Göbek altından vurmaya başlıyacam 10 gün kontrola gidecem yumurta Kontrolü yapılacak eğer yumurta sağda varsa büyüklüğüne göre ya iğneye devam yada 250 ml ovitrelle çatlatma igne mi vuracam eğer yumurta yoksada bu ay iptal olacak bende bekliyorum iğneyi nasıl vuracam korkusu sardıslm canım bu ne yaa birsürü iğnemi bu.bana doktor estrojen verdi,klomen verdi birde yumurta çatlatıcı iğne karnımdan vuruldum ama ilk aşılama olduğu için tutmadı.şimdi 2.aşılamayı denicez bakalım..allah tüm isteyenlere nasip etsin.
geçmiş olsun inşallah olur hayırlısıyla yaa evet bende 2.aşılamam bakalım ne olcak.benim 2 tüpümde kapalıydı 5 ay önce laparoskopi oldum hala uğraşıyorum olmadı bebiş.eşimde de seviye düşüklüğü vardı biraz.uğraşıyoruz bakalım ne olcak.Slm canım benim ikinci aşılamam birincide klomen ve yumurta çatlatma iğnesi tek kullandım o zaman tüplerimin kapalı oldugunu bilmiyordum 6 ay sonra laparoskopi yaptırdım sag tüpüm açıldı şimdi tek tüplü. Oldugum için burda direk iğneye geçiyorlar şeker iğnesi biliyormusun bilmiyorum onlar gibi kalem igne adetimin üçüncü günü başlıyacam Göbek altından vurmaya başlıyacam 10 gün kontrola gidecem yumurta Kontrolü yapılacak eğer yumurta sağda varsa büyüklüğüne göre ya iğneye devam yada 250 ml ovitrelle çatlatma igne mi vuracam eğer yumurta yoksada bu ay iptal olacak bende bekliyorum iğneyi nasıl vuracam korkusu sardı
Slm canım eğer bütün kontrollların yapılmışsa Dr ya klomen yada igne verir adet olunca bazı Dr ikinci gün baş diyor bazı üçüncü gün kullanmaya başlıyorsun bir hafta yada on gün kullandıktan sonra hergün yumurtlama Kontrolü bar kaç ml olmuşlar diye istenilen Büyüklüğü gelince ya o akşam yada ertesi akşam yumurta çatlatma iğnesi yapıyorsun 36 saat içinde de aşılamanı yapıyorlar aşılamadan iki gün öncede eşinle ilişki yasak kaliteli spermler için aşılama yapıldıktan sonrada iğnenin saatini say 36.saate mutlaka ilişki sonraki günlerde bir hafta boyunca hergün ilişki Allah yardımcımız olsun inşallah canımArkadaşlar asilama nasip basliyor çarşamba doktora gidecem. Yani rahim filmi gibi zor şeyleri bekliyor beni ogrenmek istedim.
Allah Allah doktor da bana dedi ki aşılama yapıldıktan sonra 1 er gün arayla 2 kez yapmamı sölemişti.her doktor ayrı bişey diyo yaa.Slm canım eğer bütün kontrollların yapılmışsa Dr ya klomen yada igne verir adet olunca bazı Dr ikinci gün baş diyor bazı üçüncü gün kullanmaya başlıyorsun bir hafta yada on gün kullandıktan sonra hergün yumurtlama Kontrolü bar kaç ml olmuşlar diye istenilen Büyüklüğü gelince ya o akşam yada ertesi akşam yumurta çatlatma iğnesi yapıyorsun 36 saat içinde de aşılamanı yapıyorlar aşılamadan iki gün öncede eşinle ilişki yasak kaliteli spermler için aşılama yapıldıktan sonrada iğnenin saatini say 36.saate mutlaka ilişki sonraki günlerde bir hafta boyunca hergün ilişki Allah yardımcımız olsun inşallah canım
geçmiş olsun inşallah olur hayırlısıyla yaa evet bende 2.aşılamam bakalım ne olcak.benim 2 tüpümde kapalıydı 5 ay önce laparoskopi oldum hala uğraşıyorum olmadı bebiş.eşimde de seviye düşüklüğü vardı biraz.uğraşıyoruz bakalım ne olcak.[/QUOTE Bende tüplerimin kapalı oldugunu bilmeden iki sene bir şey yok diye hep beklettiler peki senin laparoskopide tüplerin açıldımı?
Çok saol csnim bugün gittim doktora folio asit verdi adetin ikinci günü gel hormon testi yapalim sonrada rahim filmi cekecez dedi. Ama rahim filminin adetin 2 ci günümü çekecek anlamadim yaaaSlm canım eğer bütün kontrollların yapılmışsa Dr ya klomen yada igne verir adet olunca bazı Dr ikinci gün baş diyor bazı üçüncü gün kullanmaya başlıyorsun bir hafta yada on gün kullandıktan sonra hergün yumurtlama Kontrolü bar kaç ml olmuşlar diye istenilen Büyüklüğü gelince ya o akşam yada ertesi akşam yumurta çatlatma iğnesi yapıyorsun 36 saat içinde de aşılamanı yapıyorlar aşılamadan iki gün öncede eşinle ilişki yasak kaliteli spermler için aşılama yapıldıktan sonrada iğnenin saatini say 36.saate mutlaka ilişki sonraki günlerde bir hafta boyunca hergün ilişki Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Bir şey deyil eğer anlatabildiysem iyi folik asit günlük almanız gereken vitaminler ve hamile kalmayı kolaylaştırdığı için vermiştir adetin ikinci günü hormon testleri için çağırmıştır ben rahim filmi çekmedim ama bildiğim kadarıyla adetliyken yapılmıyor adet bittikten sonra ikinci üçüncü gün Yapılıyor bence gittiğinde sorarsın bir çok kişi rahim filminden sonra hamile kalmış hadi sıra sende olur inşallahÇok saol csnim bugün gittim doktora folio asit verdi adetin ikinci günü gel hormon testi yapalim sonrada rahim filmi cekecez dedi. Ama rahim filminin adetin 2 ci günümü çekecek anlamadim yaaa
hım bilmiyordum bak bir bilgi daha öğrendim..saol canm:)Canım ben hollanda da yaşıyorum burdaki Dr böyle diyor çünkü iğnenin etkisi bir hafta Sürüyor ve çok iyi değerlendirmeniz lazımmış
Canım rahim filmini adet bittikden 2-3 gün sonra yaptıkları için aşılamanı bu ay yapmayabilirler tanıdıklarım çok rahim filmi çektirdikten sonra kendiliginden hamile kalan çok ufak tıkanıklar varsa açılıyormuş inşallah sende aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın , bende faydası olmadı ama sanırım gelecek ay banada aşılama yapılcakhım bilmiyordum bak bir bilgi daha öğrendim..saol canm:)
Slm canım ne yaptın rahim filmi çektin mihım bilmiyordum bak bir bilgi daha öğrendim..saol canm:)