• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıran lütfen bakarmısnız??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilkasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
49
0
86
Ankara
merhabalar ben aşılamamı 7 ocakta yaptırdımda,23de gebelik testi vereceğim.ben size aşılamadan sonra normal zamanınızdamı adet oluyorsunuz yoksa daha öncemi.benim bir belirtimde sadece göğüslerimin ucuna dokunamıyorum çok acıyor.

merhabalar ben aşılamamı 7 ocakta yaptırdımda,23de gebelik testi vereceğim.ben size aşılamadan sonra normal zamanınızdamı adet oluyorsunuz yoksa daha öncemi.benim bir belirtimde sadece göğüslerimin ucuna dokunamıyorum çok acıyor.

Hayırlısı olsun inşallah. bende bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve tuttu. göğüs acısı ikisinede işaret olabilir. Benimde ilk günler kötüydü. Ama tahlil gününe doğru geçti.

benim de adetim normal gününde olmuştu..ilk aşılamada göğüs uçlarında inanılmaz ağrı vardı bende de..adetime kadar da devam etti diyebilirim..sonuç negatifti zaten..bunu hamilelik belirtisi olarak algılamamak lazım bence..ama şuan 2. aşılama sonucu 24. de belli olacak,nedense bu sefer göğüslerimde hiç ağrı falan olmadı,sadece 1-2 gündür biraz ağrı,hassasiyet oluşmaya başladı..sanırım bünye kullandığımız iğne ve ilaca alışıyor zamanla...

Ben hep aşılamaların 12. gününde adet oldum dr'un test yap dediği tarihi bile göremeden hep adet oldum maalesef:(

arkadaşlar merhaba ben şubat ayının ilk haftası aşılama olacağım ve ilk aşılamam acaba aşılama öncesi tavsiyeleriniz varmı ihtiyacım var çünkü bu konuda çok acemiyim teşekkürler

arkadaşlar merhaba ben şubat ayının ilk haftası aşılama olacağım ve ilk aşılamam acaba aşılama öncesi tavsiyeleriniz varmı ihtiyacım var çünkü bu konuda çok acemiyim teşekkürler

35sevi5 ben selam bende aşılama yaptırdım 1 defa aralık 18de sonuç belli oldu negatif sana tavsiyem hiç moralini bozma hep umutlu ol allah gönlüne göre versin canım seninki tutar inşallah sevinirsin sonucu bizede bildir sadece çok rahat ol kafana hiç bişeyi takma bebişine kavuşman dileğiyel canımkaydirigubbakcemile5

Aşılamalardan sonra bence bol bol dinlenin, doktorum bana gerek yok dinlenmene dedi, ben de izin alamadığımdan hemen işe gittim ertesi gün 3unde de ve tutmadı, hayırlısı olsun, ilk aşılamada tutanlar da var, ben kesinlikle çok stres yaptım ve dinlenmedim.. bence vaktiniz varsa bol bol dinlenmek en iyisi..

Back
X