- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
Evet ilk aşılamam canımBu ilk aşılamanız mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk aşılamam canımBu ilk aşılamanız mı.
Bu umut verici. Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallahEvet ilk aşılamam canım
İnşallah canımBu umut verici. Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah![]()
Evet benimde ilk aşılmam canım. Bizde 2 yıldır deniyoruz. İnşallah bu ay yüzümüz güler.İnşallah canım ❤
senin ilk aşılamam mı peki
Amin canım inşallahEvet benimde ilk aşılmam canım. Bizde 2 yıldır deniyoruz. İnşallah bu ay yüzümüz güler.
Sonuç ne oldu acabaBell ağrım var ama mide bulantım olmadı canım 14.günüm hala belim ağrıyor![]()
Canım merhaba, benim aşılma tutmadı,aşılamanın 12. Günü adet oldum. Sizin doktorunuz rahim ağzına kesi atarken elinde nasıl bi alet vardı hatırlıyormusunuz ? Küçük Jilet gibi bişemiydi? Yoksa uzun tutkaç gibi bişeymi?Canım öncelikle insallah güzel sonuclar alırsın haziran ayın da aşılama yaptırdım aynı sekilde benimde rahim ağzım darmış doktor kesi atmak zorunda kaldi hatta biraz kanamam oldu ama ben yarım saat yatmadim 5 dk dinlenip kalktim arabaya giderken asansör bozuldu bi sure ayakta beklemek zorunda kaldim falan bu talihsizlikler yuzunden ne yazikki benim asılamam tutmadi AMA doktorum dedi ki rahim ağzın darmış kesi attım normal yolla hamilelik ihtimalin arttı o ay aşılama yaptırmadım temmuzda normal yolla hamile kaldım.. insallah asılaman tutar hiç korkma o acı bir iki saate geciyor zaten sen simdi bol bol dinlen ayaklarinin altına da hep yastık koy❤
Hayirlısı olsun canım sıkma canını sakın.. uzun makas gibi bir alet vardı doktorun elinde.. ikinci asılama için acele etme bence bir ay ara ver pepapp diye bir adet takvimi var oradaki yumurtlama gununu takip et yada yumurtlama gununu belirleyen testler var onlardan al bu ay normal dene bana sorarsan herseyin bir vakti vardır gelecek olan meleğinin kalbi ruhu olacak dmekki henüz gelmek için hazır değilmiş ama eminim hiç ummadiğın bir anda gelip bulacak seniCanım merhaba, benim aşılma tutmadı,aşılamanın 12. Günü adet oldum. Sizin doktorunuz rahim ağzına kesi atarken elinde nasıl bi alet vardı hatırlıyormusunuz ? Küçük Jilet gibi bişemiydi? Yoksa uzun tutkaç gibi bişeymi?
Benim canım yandığında hani tırnağınızı keserken ki bi ses var ya tık diye öyle bi ses geldi o an olduydu ne olduysa çok canım yandıydı, hatta işlem bitince ne kestiniz dedim yok kesmedim dedi. Yoksa kestire bana mı kesmedim dedi.
Canım malesef tutmadıSonuç ne oldu acaba
Ayyy canım benim kahveni içmiş kadar oldum inanHayirlısı olsun canım sıkma canını sakın.. uzun makas gibi bir alet vardı doktorun elinde.. ikinci asılama için acele etme bence bir ay ara ver pepapp diye bir adet takvimi var oradaki yumurtlama gununu takip et yada yumurtlama gununu belirleyen testler var onlardan al bu ay normal dene bana sorarsan herseyin bir vakti vardır gelecek olan meleğinin kalbi ruhu olacak dmekki henüz gelmek için hazır değilmiş ama eminim hiç ummadiğın bir anda gelip bulacak seniçalısiyormusun bilmiyorum ama kendine kafanı dağıtacak birşeyler bul .. eşinide yumurtlama günlerin de eve kapat ben oyle yaptım
keşke yakın olsak sana kahve yapardım dertleşirdik
![]()
Hakkında hayırlısı olsun ya. İnsaallah güzel zamanda Rabbim nasip eder.Canım malesef tutmadı
Amin canım benim rabbim tez zaman da sana da yaşatsın inşallah güzel haberlerini bekliyorun senin için dua edicem inşallah ❤Ayyy canım benim kahveni içmiş kadar oldum inan
Banada kesik attımı atmadımı bilmiyorum, tırnak makasıyla tırnağını kesererkenki çıkan ses gibi tık diye bi ses çıktı ve tam o anda çok ağrım oldu, ben sonrasında baktım şırınganın ucu bariz kanlıydı, umarım açma işlemi yapmıştır senin gibi.
Aynen dediğin gibi yapacam canım bu ay ovülasyon testi kullanacam, olmazsa 2 ay sonra birdaha aşılma deneyeceğim.
Allahım senin meleğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Bu degeriniz yükseldi miKizlar asilama gunu dahil 11.gunum beta hcg 9.8 cikti sizce gebelik var .idir ya moralim bozuldu![]()