Aşılama Aşılama yaptıranlar 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herseyannelikicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
20
4
1
33
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda yazılanları okuyordum ancak üye değildim.6 yıldır evliliğimizde çocuk isteğimiz sonuçsuz kalınca tedaviye başladık.eşimde de bende herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı yani sebepsiz kısırlık tanısı kondu. İğne tedavisi ardından 24 eylülde aşılama oldum.doktorum 7 ekimde test için çağırdı ancak bende herkes gibi dayanamayıp idrar testi yaptım ancak sonuç negatif bu durumda olup aşılaması tutan kanda pozitif olduğunu öğrenen oldu mu??

Merhaba Bende 14 eylulde ılk asılamamı oldum. doktor 15 gun sonra gel kan da bakacagız dedı .Ben dayanamadım 10.gun ıdrarda test yaptım .cok sılık bır cızgı cıktı. normalde teste baktıgında bunda bır sey yok deyıp atarsın ama ısıga dıkkatlı bakınca hayalı bır cızgı vardı. ertesı gunu yıne yaptım aynı sekılde bır tık daha belırgın .ama uzun sure bakınca ortaya cıkıyor hemen bakısta anlasılmıyor ve 11. gunun aksamı kan da test yaptrdım dayanamadım hamıleyım.
Belkı senın de oyle olmustur. Dıkkartlı bak teste. bu forumda cok yazı okudum kısıden kısıye degısıyor kımının ıdrar testınde adet tarıhı gecınce cıkıyor. Hemen moralını bozma derım.

Merhaba Bende 14 eylulde ılk asılamamı oldum. doktor 15 gun sonra gel kan da bakacagız dedı .Ben dayanamadım 10.gun ıdrarda test yaptım .cok sılık bır cızgı cıktı. normalde teste baktıgında bunda bır sey yok deyıp atarsın ama ısıga dıkkatlı bakınca hayalı bır cızgı vardı. ertesı gunu yıne yaptım aynı sekılde bır tık daha belırgın .ama uzun sure bakınca ortaya cıkıyor hemen bakısta anlasılmıyor ve 11. gunun aksamı kan da test yaptrdım dayanamadım hamıleyım.
Belkı senın de oyle olmustur. Dıkkartlı bak teste. bu forumda cok yazı okudum kısıden kısıye degısıyor kımının ıdrar testınde adet tarıhı gecınce cıkıyor. Hemen moralını bozma derım.

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah🙏🙏yarın bir daha yapacağım hala hasta olmadım sende ne gibi belirtiler oldu

Benim de 30 eylül de aşılamam oldu 3. Günden beri regl olcam gibi bi ağrım var devam eden göğüslerim ilk günler gergindi ilaçlarla ilgili galiba onlar da geçti tedirginim biraz 6. Gün ama mens oluvericem gibi. Sizin nasıl geçti bu süreciniz

Benim de 30 eylül de aşılamam oldu 3. Günden beri regl olcam gibi bi ağrım var devam eden göğüslerim ilk günler gergindi ilaçlarla ilgili galiba onlar da geçti tedirginim biraz 6. Gün ama mens oluvericem gibi. Sizin nasıl geçti bu süreciniz
Merhaba bende 10 gündür tam olarak böyleyim🤦‍♀️
Kasıklarımda ve göğsümde ağrı var hasta olucam ama olamıyor gibiyim

Benim gogusler firlayacakmis gibiydi.simdi sonduler.siskinlik azaldi.bedenim biraz normale donuyor gibi.asilamamin 9.gunu bugun.

Benim de 30 Eylül aşılamam hadi inaşallah hayırlısı olsun

merhabalar yarın ilk defa aşılama olucam kızlar biraz korkuyorum ama herkes acısız oluyo kısa sürüyor demiş inşallah öyledir biraz da heyecan var ya şimdiden böyleyse aşılamadan sonra nasıl sabredeceksem artık

Öyle demeyelim yaa Allah bilir. Ben 14.gün test yapmayı düşünüyorum.brnim ilk aşılamam siizin Ağrınız vs var mı
Benim de ilk aşılama. İlk günler refl ağrısı gibi olmuştu o geçti. Progesteron fitil verdi onu kullandıktan sonra bikaç saat regl ağrısı olup geçiyo.

Back
X