Merhaba, sizde veya eşinizde herhangi bir sorun var Mıydı? Doktora gittiğinizde eşinizden spermiogram ve sizden rahim filmi istemedilermi ?
ben de 1 seneden fazladır korunmuyorum ve bebek istiyoruz, eylül ayında aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı, şuanda yumurta takibi yaptırıyorum, eşimde ve bende prolaktin yüksekliği ve rahim filminde darlık çıkmıştı, aşılama yaparken açıldığını söylediler, sonrasında 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz ve dostinex kullanıyorum prolaktin için, o toplum baskısı psikolojimizi bozdu zate
Merhaba, sizde veya eşinizde herhangi bir sorun var Mıydı? Doktora gittiğinizde eşinizden spermiogram ve sizden rahim filmi istemedilermi ?
ben de 1 seneden fazladır korunmuyorum ve bebek istiyoruz, eylül ayında aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı, şuanda yumurta takibi yaptırıyorum, eşimde ve bende prolaktin yüksekliği ve rahim filminde darlık çıkmıştı, aşılama yaparken açıldığını söylediler, sonrasında 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz ve dostinex kullanıyorum prolaktin için, o toplum baskısı psikolojimizi bozdu zaten
Tüpümün biri kapalıydı 5 dk narkoz verilerek açıldı eşimin spermlerinde de ileri hareketi canlılık oranı vs çok iyi ama morfolojik yapıda biraz sıkıntı var gibi ama gebe kalabilirsiniz dedi aşılama tutmadı 3 defa yapacaklar sonra incelemeye alacaklar tekrar bizde eşimle ara verdik tedaviye araştırdım morfolojik yapı E vitamini ve keçi boynuzu pekmezi soguk sıkımla düzeliyormuş şimdilik onları kullanıyor bende testere dişli Aslan pençesine başladım bu ay Civan perçemi de içecem bakalım Rabbim hepimizin halkında hayırlı olanı versin. Daha fazla yormasın Rabbim bizi