Aşılama Aşılama yaptıranlar 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar yarın ilk defa aşılama olucam kızlar biraz korkuyorum ama herkes acısız oluyo kısa sürüyor demiş inşallah öyledir biraz da heyecan var ya şimdiden böyleyse aşılamadan sonra nasıl sabredeceksem artık
Hadi inşallah hayırlısı olsun. Cok ağrı olmuyor 3, 5 dk sürüyor bol bol dua edin. Bizde sabırla bekliyoruz dediğin gibi zor geçiyor zaman

Hadi inşallah hayırlısı olsun. Cok ağrı olmuyor 3, 5 dk sürüyor bol bol dua edin. Bizde sabırla bekliyoruz dediğin gibi zor geçiyor zaman
çok teşekkür ederim söylediğiniz gibi çok ağrı olmuyor ama taktıkları aparat beni biraz zorladı ama dayanıyoruz tabi beklemek kaldı artık sadece

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda yazılanları okuyordum ancak üye değildim.6 yıldır evliliğimizde çocuk isteğimiz sonuçsuz kalınca tedaviye başladık.eşimde de bende herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı yani sebepsiz kısırlık tanısı kondu. İğne tedavisi ardından 24 eylülde aşılama oldum.doktorum 7 ekimde test için çağırdı ancak bende herkes gibi dayanamayıp idrar testi yaptım ancak sonuç negatif bu durumda olup aşılaması tutan kanda pozitif olduğunu öğrenen oldu mu??
Bende senin gibiyim hiç bir sorun yok hatta 1 tane kızım var 2 ciyi düşünüyoruz tam 1 sene oldu hala yok benim tedavim 4 ay klomen kullandım bende kist yaptı tabi ilk önce kisltler gitmesi gerekdi iki ay da öyle bir tadevi oldum kist için sonra birci ay da famera ya başladık iki tane yumurta oldu çatlama iğnesi oldum ama sekizinci gün regli oldum tekrar yine famera ile iğne oldum bu sefer dedim tuttu dedim iğnemin 13 günü hastaneye gittim doktor bana rahmin kalınlaşmış dedi ya gebelik olcak yada regli Olcan dedi bana hatta kist falan hiç bir şey yoktu çok iyi dedi tabi kanda verdim negatif çıktı doktor erken dedi reglin gelene kadar bir ümit vardir dedi tabi iğneden tam 30 gün geçti hala regli olmadım gittim doktora bu sefer bana kist var dedi ondan regli olmuyorsun tutmadı 2 ignemdi şimdi aşılama yapcaz diyor son kez aşılama yaptırcam oda olmazsa Allah'ın taktiri diyip bir ümitle beklicem ne kadar çok tedavi olursak bir o kadar da yumurtalık lar zarar görüyor fazla yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum inşallah kısa zaman sağlıklı bir bebeğin olsun canım

Merhaba ben de 3 senelik evliyim. Evlendiğim günden beri istiyorum gebeliği ama bir türlü olmadı. 4 kere klomen tedavisi uyguladık çatlatma iğnesiyle beraber. Olumlu sonuç alamadım doktor bu sefer göbekten iğne verdi gonal f diye onu kullandım 10 gün 17x21 cm bir yumurtam gelişti sonra ovitrelle 250cc çatlatma iğnesi vuruldum. Aşılamam 19. Saatte yaptı. Ve ilişkide bulunmaya devam edin dedi birçok uzman asla önermiyordu. Sonra ovitrelle aşılamadan 3 gün sonra tekrar vuruldum. 13. Günü idrar testi yaptım negatif 14. Günü kan tahlili verdim dün sonucu öğrendim negatif Bhgc oynamamış Bile. Eşim çok kötü oldu dokunsam ağlayacak halde toplum baskısı üstümde etrafımdaki herkesin bebeği oldu psikolojim Alt üst sanırım Rabbim bana nasip etmeyecek ben çok yoruldum 😢😢😢Allah yardımcımız olsun.

Merhaba ben de 3 senelik evliyim. Evlendiğim günden beri istiyorum gebeliği ama bir türlü olmadı. 4 kere klomen tedavisi uyguladık çatlatma iğnesiyle beraber. Olumlu sonuç alamadım doktor bu sefer göbekten iğne verdi gonal f diye onu kullandım 10 gün 17x21 cm bir yumurtam gelişti sonra ovitrelle 250cc çatlatma iğnesi vuruldum. Aşılamam 19. Saatte yaptı. Ve ilişkide bulunmaya devam edin dedi birçok uzman asla önermiyordu. Sonra ovitrelle aşılamadan 3 gün sonra tekrar vuruldum. 13. Günü idrar testi yaptım negatif 14. Günü kan tahlili verdim dün sonucu öğrendim negatif Bhgc oynamamış Bile. Eşim çok kötü oldu dokunsam ağlayacak halde toplum baskısı üstümde etrafımdaki herkesin bebeği oldu psikolojim Alt üst sanırım Rabbim bana nasip etmeyecek ben çok yoruldum 😢😢😢Allah yardımcımız olsun.
Merhaba, sizde veya eşinizde herhangi bir sorun var Mıydı? Doktora gittiğinizde eşinizden spermiogram ve sizden rahim filmi istemedilermi ?

ben de 1 seneden fazladır korunmuyorum ve bebek istiyoruz, eylül ayında aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı, şuanda yumurta takibi yaptırıyorum, eşimde ve bende prolaktin yüksekliği ve rahim filminde darlık çıkmıştı, aşılama yaparken açıldığını söylediler, sonrasında 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz ve dostinex kullanıyorum prolaktin için, o toplum baskısı psikolojimizi bozdu zaten

Kizlar bnmde 8 gunum asilamimin akintim var ve ara ara karin agrisi oluyor ve ayakdada agri var kasik sol tarafi agriyor iliski esnasinda daha cok agriyor bekliyorum sabirsizlikla 10 gun test yapsm.cikarmi yaa🙂🙂

Kizlar bnmde 8 gunum asilamimin akintim var ve ara ara karin agrisi oluyor ve ayakdada agri var kasik sol tarafi agriyor iliski esnasinda daha cok agriyor bekliyorum sabirsizlikla 10 gun test yapsm.cikarmi yaa🙂🙂
Hayırlı sonuclar olur insAllah bekleyin ya nolur nolmaz sabretmek zor da 14 günü doldurun derim

Merhaba, sizde veya eşinizde herhangi bir sorun var Mıydı? Doktora gittiğinizde eşinizden spermiogram ve sizden rahim filmi istemedilermi ?

ben de 1 seneden fazladır korunmuyorum ve bebek istiyoruz, eylül ayında aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı, şuanda yumurta takibi yaptırıyorum, eşimde ve bende prolaktin yüksekliği ve rahim filminde darlık çıkmıştı, aşılama yaparken açıldığını söylediler, sonrasında 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz ve dostinex kullanıyorum prolaktin için, o toplum baskısı psikolojimizi bozdu zate

ben de 1 seneden fazladır korunmuyorum ve bebek istiyoruz, eylül ayında aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı, şuanda yumurta takibi yaptırıyorum, eşimde ve bende prolaktin yüksekliği ve rahim filminde darlık çıkmıştı, aşılama yaparken açıldığını söylediler, sonrasında 2 aydır yumurta takibi yapıyoruz ve dostinex kullanıyorum prolaktin için, o toplum baskısı psikolojimizi bozdu zaten
Tüpümün biri kapalıydı 5 dk narkoz verilerek açıldı eşimin spermlerinde de ileri hareketi canlılık oranı vs çok iyi ama morfolojik yapıda biraz sıkıntı var gibi ama gebe kalabilirsiniz dedi aşılama tutmadı 3 defa yapacaklar sonra incelemeye alacaklar tekrar bizde eşimle ara verdik tedaviye araştırdım morfolojik yapı E vitamini ve keçi boynuzu pekmezi soguk sıkımla düzeliyormuş şimdilik onları kullanıyor bende testere dişli Aslan pençesine başladım bu ay Civan perçemi de içecem bakalım Rabbim hepimizin halkında hayırlı olanı versin. Daha fazla yormasın Rabbim bizi

Back
X