Bende farkettim ya normalde ilaçsız bile büyüdüğünde yumurtam hissederim ama bunu çok hissedemiyorum. Bu iğne kalçadan oluyormuş sanırım doktor öyle yazmış reçeteye. Belki böyle daha etkilidir. Pkolularda aşırı büyüme olmasın diye direkt göbekten yapmamış da olabilirler. O sağ sol olayını aslında biz çok anlamayabiliriz bi kaç kere bana da sağa bakıyorum deyince bende sola baktığını sanıyordum. İçini ferah tut bu sefer iğneyle büyütülen yumurtayla aşılama oldu daha sağlıklıdır de umarım da öyle olur.

Benimde aşılamadan sonra hep bi korkum olmuştu yumurtamın çatladığını hissetmiştim iğne yaptığım gece büyük ihtimalle de öyle olmuş çünkü 14 gün geriye gidince aşılama günü değil bi gün öncesi çatlamış zaten aşılamanın 11.Günü akıntım 13. Gün de kanamam başladı. Doktor kontrol etmedi çatlamış mı diye. Ben değiştirdim doktorumu içime sinmeyen şeyler vardı inşallah bununla daha güzel ilerlicez. Sende doktoruna güveniyorsan için rahat olsun. Aşılamadan önce mi muayene etti yumurta çatlamış dedi?