Yaa sizin adınıza çok sevindim ne güzelMerhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sizin adınıza çok sevindim ne güzelMerhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım![]()
Galiba tahammülüm yokBen Marmara Araştırmada aşılamalarımı yaptırdım. Sonuncusu da negatif olursa tüp bebeği de yine orada denemeyi düşünüyorum. Özeller biraz cep yakıyorBeklemeye tahammülünüz varsa devlet, uğraşamam valtim yok diyorsanız özel
![]()
Çok teşekkür ederimYaa sizin adınıza çok sevindim ne güzelaşılama süreci nasıl gelişti iğne ile mi ilaç ile mi hep bir umut olsun diye merak ediyorum nasıl geliştiğini
2 doktor varmış yani el mecbur burdakilereBen yaşadığım şehirde devlet hastanesinden memnun kalinmadigi için her zaman özel tercih ettim daha iyi ilgilendiklerini düşünüyorum ama sizin yaşadığınız şehirde devlet Hastanesi'nde ki doktor da iyiyse araştırın aynı işlem nasılsa doktora bağlı ona da yaptırabilirsiniz
Gerçekten Miii masallah çok güzel habeeeerr sizin için çok sevindimMerhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım![]()
Çok sağolun inşallah darısı size2 doktor varmış yani el mecbur burdakilere
Gerçekten Miii masallah çok güzel habeeeerr sizin için çok sevindiminşallah darısı bizlere
Aşılama sonrası belirtilerin ne oldu canım merak ediyorum bu arada hayırlı olsun inşallahMerhaba benim de evliliğimin 4.yılı ilk aşılamam tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim umut olsun diye yazdım![]()
Sağol canımAşılama sonrası belirtilerin ne oldu canım merak ediyorum bu arada hayırlı olsun inşallah![]()
Kaçıncı gün başladı bu belirtiler bnm aşılamanın 4.günü bu belirtiler var şuanSağol canımadet ağrısı gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu
Çatlatma iğnesi oldun mu canım belki onun etkisi devam ediyordur benim 10.gunden sonra olmuştu belirtilerKaçıncı gün başladı bu belirtiler bnm aşılamanın 4.günü bu belirtiler var şuan
Evet evet çatlatma iğnesinin etkisi belkide ilk günden beri vae adet sancısı karnımda hafif ama. Göğüste hassasiyete dünden başladı yani 3.günÇatlatma iğnesi oldun mu canım belki onun etkisi devam ediyordur benim 10.gunden sonra olmuştu belirtiler
İlki ilaçla 2. Ve 3. İğneyle yapıldı aşılamalarımGaliba tahammülüm yokilk seferde tutacağına da inanmiyorum ama hayırlısı kaçıncı aşılamanın oluyor ikinci mi yani bu
İnşallah pozitif olur canımEvet evet çatlatma iğnesinin etkisi belkide ilk günden beri vae adet sancısı karnımda hafif ama. Göğüste hassasiyete dünden başladı yani 3.gün
Ay inşallah canım inşallah hamilesin dua etİnşallah pozitif olur canım![]()
Ederim canım inşallah bebişime yeni yeni kardeşler gelirAy inşallah canım inşallah hamilesin dua et![]()
Ben sperm sayısını kendim mi sormalıyim doktor kendisi söylemiyor sanırımÇok teşekkür ederimben ilaç kullandım 2 yumurtam gelişmişti sonra çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günde aşılama tuttu çok şükür sperm sayısı da yıkanmış haliyle 8 milyondu
Bende 4 buçuk yıldır evliyimm 3 ay klomen 3 ay femara kullandım yanıt vermedi aşılamaya geçtik 3 yumurta oluştu fakat tutmadı 2.aşılamaya geçicez inşallah sonra direk tüp bebek düşünüyorumMerhaba 4 yılı doldurduk evliliğimiz de 5 e yol aldık söylerken bile ne kadar uzun olmuş diyorum. 3 klomen tedavim 1 aşılama 1 de boş gebelik kürtajim var. Hsg rahim filmim temiz eşimin sperm sonucu temiz. Yaklaşık 6 aydır kontrole dahil gitmiyordum ara vermek istedim vicdanım rahat etmedi Rabbim çabamızı görmek istiyor belki de dedim beklemek birşey kazandırmıyor. Adetimin 3. Günü gittim hormonlarima bakıldı çok şükür temiz çıktı. Klomene yanıt vermemiş vücudun Femara başlayalım dedi doktorum. 5 gün kullan 2 gün ara ver cuma günü gel dedi gittim bir 19 iki tane arkasından gelen 18 er yumurtam vardı çok iyi dedi aşılama düşünmyo musun dedi olur hocam dedim çünkü ne dese evet diyeceğim yeterki olsun. Tamam dedi pazar günü ovitrelle gece 12 de vur salı günü yani yarın için gel 12 de aşılama yapalım dedi inşallah güzel olur herşeybu ay veya öncesinde moral olacak birileri var mı destek olalım. Uzun oldu kusura bakmayın
Bize sonuçları vermişlerdi ordan baktık tekrar hepsine nedense doktor söylüyor ama odadan cikmaya kalmadan her dediği aklımdan uçuyorBen sperm sayısını kendim mi sormalıyim doktor kendisi söylemiyor sanırım
Ben yaptırdım geldim bakalım hayırlısiyla tutar inşallahBize sonuçları vermişlerdi ordan baktık tekrar hepsine nedense doktor söylüyor ama odadan cikmaya kalmadan her dediği aklımdan uçuyor![]()
Valla canım raporda verdiler bizeBen sperm sayısını kendim mi sormalıyim doktor kendisi söylemiyor sanırım