• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olsun hayırlısı canım :)
Kızlar acil birşey sorcam aşılama bugün yaptırdım lavaboya girmek zorunda kaldım kırmızıya karışık nohut kadar leke geldi sperm mi döküldü diye çok korktum sizde oldumu

İnşallah çok teşekkür ederim. İlla ki görünce insan hemen telaşa kapılıyor üzüldüm yinede
Merhaba canım bende 2.asilamami oldum 3.gundeyim ilki tutmadı leke bende de geldi telaş etme doktorumda söyledi 1-2 gün lekelenmen olacak dedi öyle de oldu bakalım ne olacak sonuç rabbim güzel haber almayı nasip etsin

Bende araniza katilabilirim 🤗 bugun oldu benimde asilamam. Bir saat yatirdilar hastanede, yikanmis sekilde sperm 80 milyondu ama morfoloji 2 cikmis simdi kendim gordum raporda. Doktor iyi gecti hareket hiz iyi dedi hastanede ama bilemedimm 😥

Bende araniza katilabilirim 🤗 bugun oldu benimde asilamam. Bir saat yatirdilar hastanede, yikanmis sekilde sperm 80 milyondu ama morfoloji 2 cikmis simdi kendim gordum raporda. Doktor iyi gecti hareket hiz iyi dedi hastanede ama bilemedimm 😥
Size rapor halinde mi verdiler sperm rakamlarını hiç üzülmeyin olacak olursa Rabbim inşallah nasip edecek 🤲

Merhaba benim de 13 Aralikta aşılamam yapıldı benim adetim 3 gün Öne Atar yumurtlamamda adetten 5 gün sonra oldü doktorda şaşırdı şimdi benim merak ettiğim ben cuma kan testi yaptırsam mi Bata 3 gün kalmış oluyor

Hayırlı olsun canım benim inşallah tutar hepsi nasip kısmet Rabbim isterse bir bahane kalmaz ortada işte bu da sınavımız 😊🥰

Birde aşılamadan beri kasık ve göğüs agrisi cekiyorum iğneden midir
Evet canım ignedendir iğne etkisiyle sonlara doğru 10 gün özellikle daha çok şişiyor göğüsler hele kasiklar kaç yıldır her vurduvumda not alıyorum takvime gün gün etkileri yavaş yavaş balayip artıp yoksa geri sakinliyor etkiler insalalh artarak devam eder insan ağrıyor diye sevinir mi seviniyor işte 🥰

Back
X