• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben

Ben goguslerim dolgun uclar hassas adet olucak gibi bir his var bir de ust bacaklarim cekiliyor hafif bel agrisi var.
Ama bunlar gebelik belirtisi ne zamn bat Bnde aldım 45 kilo bn 3 defa klomen felan kullanınca 5 6 ay da 5 kilo felan aldım

Ama bunlar gebelik belirtisi ne zamn bat Bnde aldım 45 kilo bn 3 defa klomen felan kullanınca 5 6 ay da 5 kilo felan aldım
Gogus ucrarim bazi aylar yumurtlama donemindede boyle olmustu adete yakin normale donmustu bugun hcg idrar testi yaptim bariz tek cizgi bakalim beklicem

Belirti olursa burada paylaşalım birbirimize destek oluruz 😇
Olur.bir sey sorucam hangi ilaclari kullaniyorsun ben folikasit 5mg ,coraspin, progestan fitil kullaniyorrum.ben kendim arada d3 k2 damlada kullandim genelde d vitaminim dusuk cikar testlerde.

Olur.bir sey sorucam hangi ilaclari kullaniyorsun ben folikasit 5mg ,coraspin, progestan fitil kullaniyorrum.ben kendim arada d3 k2 damlada kullandim genelde d vitaminim dusuk cikar testlerde.
Bana doktor imom ve d3 verdi bi de sabah akşam progestan fitil kullanıyorum ama ondan çok bıktım

Walla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadım
arkadaşlar merhaba,
ben aşılama yaptırmak istiyorum bana gün olarak süreci anlatabılır mısınız kaç gün içinde yapılıyor bu işlem bizim eşimle mesleğinden dolayı gün sıkıntımız oluyor cunku

arkadaşlar merhaba,
ben aşılama yaptırmak istiyorum bana gün olarak süreci anlatabılır mısınız kaç gün içinde yapılıyor bu işlem bizim eşimle mesleğinden dolayı gün sıkıntımız oluyor cunku
Merhaba regl olmadan bunun için doktora gitmelisin herkesimn süreci farklı ilerliyo

Back
X