• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de sivilcelerim ve regl ağrım var bi kaç güne gelir gelmezse öyle test yaparım pazartesi felan nasip artık senin ilk aşılamamıydı
Evet ilk benim test gunun 15 i ama c.tesiye geliyor artik p.tesi kan veririm biraz daha progestron kullanicam artik.

Yeniden tedaviye başladınız mı kızlar ben başladım yarın kontrolüm var inş yumurtalar büyümüştür 🥰

Büyük ihtimalle ilaçlardan oldu normalde 6 gün sürüyodu . Ama ilk gün çok yoğundu ertesi günde azaldı bitti
Benimde geçen ay böyle olmuştu ama doğum kontrol ilacından olduğunu düşünüyorum. Rahim çok kalınlaşmadı mı kanama az oluyor sanırım

Ard arda mi basladiniz asilamaya bir ay ara mi verdiniz
Ara vermedim doktorumu değiştirip durumu anlattım tedaviye başladık yeniden. Öncekinde ilaçsız kendiliğinden büyüyen yumurtamla aşılama olmuştu tedavisiz olmuş gibi o yüzden bu ay başlamakta sakınca görmedim

Ara vermedim doktorumu değiştirip durumu anlattım tedaviye başladık yeniden. Öncekinde ilaçsız kendiliğinden büyüyen yumurtamla aşılama olmuştu tedavisiz olmuş gibi o yüzden bu ay başlamakta sakınca görmedim
En cok basari igneyle ve sperm yikamayla beraber olaniymiş %15/20 basari orani.

En cok basari igneyle ve sperm yikamayla beraber olaniymiş %15/20 basari orani.
Ne iğne ne ilaç vermeden baktı 2 yumurtam var direkt aşılama dedi bende bişey anladı heralde deyip kabul ettim. Doktorumu değiştirdim zaten kimsede duymadım ilaçsız iğnesiz aşılama yapıldığını

Ne iğne ne ilaç vermeden baktı 2 yumurtam var direkt aşılama dedi bende bişey anladı heralde deyip kabul ettim. Doktorumu değiştirdim zaten kimsede duymadım ilaçsız iğnesiz aşılama yapıldığını
Benimde yumurtalarim buyuyor normalde catliyor adetlerimde duzenli esimdede problem yok yinede igne tedavisi oldum.

Benimde yumurtalarim buyuyor normalde catliyor adetlerimde duzenli esimdede problem yok yinede igne tedavisi oldum.
Benim kistlerim oluyor çatlamada problem yaşıyorum. Sanırım polikistik over var her doktor farklı bişey söylüyor anlamadım olayı. Kaç yıllık evlisiniz ?

Benim kistlerim oluyor çatlamada problem yaşıyorum. Sanırım polikistik over var her doktor farklı bişey söylüyor anlamadım olayı. Kaç yıllık evlisiniz ?
Polikistik overde gec adet olunur dedi doktorum.5 yillik evliyiz ilk 2 sene dusunmedik cok ustunde durmadik.

Polikistik overde gec adet olunur dedi doktorum.5 yillik evliyiz ilk 2 sene dusunmedik cok ustunde durmadik.
Benim geç adet yok hatta çok erken adet oluyorum döngüm çok kısa. İlk defa bu doktor antral folikul sayımı yaptı her iki overde 5-6 tane görüldü yazmış yumurta rezervim de düşük olabilir bilemiyorum😏

Sizin sıkıntı yok sanırım sebepsiz mi olmuyor?

Benim geç adet yok hatta çok erken adet oluyorum döngüm çok kısa. İlk defa bu doktor antral folikul sayımı yaptı her iki overde 5-6 tane görüldü yazmış yumurta rezervim de düşük olabilir bilemiyorum😏

Sizin sıkıntı yok sanırım sebepsiz mi olmuyor?
Bende 1 dusuk 1 kimyasal oldu devami gelmedi sebepsiz evet hafif t rahim var ama engel degik dediler belki histeroskopi olurum bende bazen 26 24 gunde bir oluyorum

Back
X