asilama yaptiranlar Allah rizasi icin bilgi verin

mehmeterdogan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
43
3
Selam kızlar
ben adetimin 3.Gunu gonal 450 başladım 1 hafta sonra doktor kontrole çağırdı ama o hafta esim 5 gun sehir disinda olacak aşılama genellikle adetin kaçıncı gunu oluo bidr sizin yumurtalarnz gununde mi yoksa gününden once mi gelisti

Selam kızlar
ben adetimin 3.Gunu gonal başladım 1 hafta sonra doktor kontrole çağırdı ama o hafta esim 5 gun sehir disinda olacak aşılama genellikle adetin kaçıncı gunu oluo bidr sizin yumurtalarnz gununde mi yoksa gününden once mi gelisti
Cnm ben ilacsiz asilama yaptirmistim oyuzdn gelisim ayni eski surecteki gibi olmustu
adetimin 12.gunu asilamam yapilnisti senin su duzene gore esinin olmadigi zamana geliyor sanirim onu iyi hesaplamalisiniz yoksa bosa gider..

Selam kızlar
ben adetimin 3.Gunu gonal 450 başladım 1 hafta sonra doktor kontrole çağırdı ama o hafta esim 5 gun sehir disinda olacak aşılama genellikle adetin kaçıncı gunu oluo bidr sizin yumurtalarnz gununde mi yoksa gününden once mi gelisti
Doktor kontrole çağardığında büyük ihtimal yumurtaların büyüklüğüne bakacak ve ona göre çatlatma iğnesi verecek ondan 36 saat sonrada aşılaman yapılır. Genelde bu şekilde ilerliyor.

gul3737 gul3737 adetin 7.gunu kontrole gittim 4 5 tane yumurta var ama istenilen boyutta degil dedi gelismesi icin Daha erken sanırım bide esimin hareketliligi % 20cikti ama nobetten cikip verdi testi acaba onun etkisi olabilir mi

Selam kızlar
Hıc bellı olmuyo ılk aşılamada 16mı 17 gun oldum ıkıncı aşılamada 14 gun oldum ama der ya çatlatma ıgnesı den 36 saat snr gel dıycek sen yıne 14 gun dıe hesapla edın sehır dışına denk gelmıyosa sorun yok

Selam kızlar
Merhaba,

1 hafta dr çağırdı ise, senin yumurtalıklarında yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. 18-20 mm seviyesine ulaştığında Gonal f i kullanmayı 1 gün bırakıp, (1gün boşluk olacak yani hiç iğne kullanmayacaksın) daha sonra Çatlatma iğnesini vurman gerekecek ve bundan 36 saat sonra da aşılama evresine geçilir. Yani eşinin 5 günlük seyahati bu süreçten fazla olacak ise sıkıntı var. Ona göre hesabını yap güzelim, allah emeklerinizi zayi eylmesin, hepimizin kucakları bebişlerimizle dolsun.

ben 1 mayis da adt oldum, 3.gun clomide basladim (100mg) 5gun devam ettim. Clomidin ilk gununden itibaren kasik agrim oldu, doktoru arayip erken muayene istedim, mayis 11de bakildi, 2yumurta olusmus 23 ve 24mm, rahim duvari 5.4.
11gun sonra aksam ovitrel catlama ignesi yaptim, 36 saat sonra yani 13unde yapildi. semen 64milyondu, 2gundur bel ve kasik agrisi halen devam ediyor.
1hafta sonra kan tahlili yapicak, hormonlarin seviyesine gore takviye yapilcak, insallah tutmustur. Hepimize hayirlisyla cck sahibi olmayi nasip etsin.
bir hafta sonra tahlil yaptiran var mi?, varsa degerler nasil olmali?

bende aralık ayında yaptırdım tutmadı catlatma ıgnesı gunu hafıf kanamam oldu dr acıklama yapamadı...bende bılemıyorum o cok hafıf kanamam neden oldu...asılama yaptık zaten yukarıda okudum bayanlar gayet acıklama guzel yapmıslar...ama malesef 11 gunu adet oldum tutmadı...sımdı dogal yoldan hamıleyım canım nasıp olursa...rabbım herkesın gonlundekını hayırlı kılsın ınsallah

c
gul3737 gul3737 adetin 7.gunu kontrole gittim 4 5 tane yumurta var ama istenilen boyutta degil dedi gelismesi icin Daha erken sanırım bide esimin hareketliligi % 20cikti ama nobetten cikip verdi testi acaba onun etkisi olabilir mi
anım etkısı varmıdır bılemıyorum ama benım esımın ılerı hız 0 ıdı asılama olur dedıler yıkamadan snra uygun sayılar oldu

c

anım etkısı varmıdır bılemıyorum ama benım esımın ılerı hız 0 ıdı asılama olur dedıler yıkamadan snra uygun sayılar oldu
hanimlar 2,5 3gun korunup, sigarayi birakip, gunde 1tane bebek aspirini alarak, findik fistik yedirerek esinizi hazirlayin, sonuclar 2katina cikicak gorceksiniz

hanimlar 2,5 3gun korunup, sigarayi birakip, gunde 1tane bebek aspirini alarak, findik fistik yedirerek esinizi hazirlayin, sonuclar 2katina cikicak gorceksiniz
inan hıcbırını yapmadım sadece esım sıcak dus almayı bıraktı 3 ay oncesıne kadar.ilaçlarını ıcmıyordu zaten...ama asılama gunu acı kahve ıcırdım 2 saat oncesı maşallah spermlerı cosmustu...bende dr dan duymustum...tabı ılerı hız 0 ıdı....nyse tutmadı asılama...sımdı 7 haftalık hamıleyım.ama verdıgın tarıf cok etkılı arkadasım

inan hıcbırını yapmadım sadece esım sıcak dus almayı bıraktı 3 ay oncesıne kadar.ilaçlarını ıcmıyordu zaten...ama asılama gunu acı kahve ıcırdım 2 saat oncesı maşallah spermlerı cosmustu...bende dr dan duymustum...tabı ılerı hız 0 ıdı....nyse tutmadı asılama...sımdı 7 haftalık hamıleyım.ama verdıgın tarıf cok etkılı arkadasım
tebrik ederim cok sevindim, Saglicakla kucagina al,

Merhaba,

1 hafta dr çağırdı ise, senin yumurtalıklarında yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. 18-20 mm seviyesine ulaştığında Gonal f i kullanmayı 1 gün bırakıp, (1gün boşluk olacak yani hiç iğne kullanmayacaksın) daha sonra Çatlatma iğnesini vurman gerekecek ve bundan 36 saat sonra da aşılama evresine geçilir. Yani eşinin 5 günlük seyahati bu süreçten fazla olacak ise sıkıntı var. Ona göre hesabını yap güzelim, allah emeklerinizi zayi eylmesin, hepimizin kucakları bebişlerimizle dolsun.

Denk gelmedi ama doktora gittim hemen acele catlatma iğnesi vurun ve yarin hemen asilamaya gelin dedi bizde bu kadar hizli beklemiodk zaten farklı bi sehirde yaptirioz tedaviyi acele ye gelince esimin isinden dolayi aşılama yapilmadi cok uzgunum 3 tane ayni boy yumurtm vardı :KK43: olur mu olmz mi bilmem ama benim umudum yook :KK61::KK61:

Denk gelmedi ama doktora gittim hemen acele catlatma iğnesi vurun ve yarin hemen asilamaya gelin dedi bizde bu kadar hizli beklemiodk zaten farklı bi sehirde yaptirioz tedaviyi acele ye gelince esimin isinden dolayi aşılama yapilmadi cok uzgunum 3 tane ayni boy yumurtm vardı :KK43: olur mu olmz mi bilmem ama benim umudum yook :KK61::KK61:
Canımcım, böyle şeyler ile kendini ilk olarak üzmemelisin. Ben 4 yıllık evliyim ve 3 yıldır da bu iş ile eşim ile beraber çabaladık durduk. Hayırlısını dile öncelikle duaların eksik olmasın ve sanırım adetinin 2. günü tekrar gitmen gerekecek ve yeni bir tedaviye tekrar başla. Umudunu hiç bir zaman kaybetme, bu senin bu yoldaki en büyük felsefen olmalı. Bu durum seni yenilgiye maruz bırakmamalı. Hemen pes edilir mi ayol ! :KK24: ( Biraz da işin içine cilve - naz katalım :p)
Yolun açık hadi bakalım, şimdiden sıva kollarını. Ne güzel

ben 1 mayis da adt oldum, 3.gun clomide basladim (100mg) 5gun devam ettim. Clomidin ilk gununden itibaren kasik agrim oldu, doktoru arayip erken muayene istedim, mayis 11de bakildi, 2yumurta olusmus 23 ve 24mm, rahim duvari 5.4.
11gun sonra aksam ovitrel catlama ignesi yaptim, 36 saat sonra yani 13unde yapildi. semen 64milyondu, 2gundur bel ve kasik agrisi halen devam ediyor.
1hafta sonra kan tahlili yapicak, hormonlarin seviyesine gore takviye yapilcak, insallah tutmustur. Hepimize hayirlisyla cck sahibi olmayi nasip etsin.
bir hafta sonra tahlil yaptiran var mi?, varsa degerler nasil olmali?

Canim merhaba..
Bende asilama yaptirmayi dusunuyorum bende pco yok ama yumurta rezervim yiksek amh 8.4 cikti.. simdi kara kara dusunuyorum ohss riski olabilirmis.. sence asilamayi ilacsiz mi yaptirsam? Esimin ileri hareketli ve morfoloji sorunu var

X