Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptin mi test merak ettim hamile birileri ciksa da biz de hiraz umutlansakkizlar ne durumdasiniz benim 13.gunum bugun ama umudum yok sizde ne var ne yok![]()
inanki negatif gorcem diye yapmak istemiyorum cok korkuyorum anliyorsundur beniYap bakalim cikar mi erken gebelik testi
TAbiki anliyorum bende yapmak istoyorum ama korkuyorum yapmaya normalde yaptirsam simdi kan testinde varsa cikar da iste insan cesaret edemiyoinanki negatif gorcem diye yapmak istemiyorum cok korkuyorum anliyorsundur beni![]()
idrar testi yaptim sonuc negetif bugun 14.gunumduTAbiki anliyorum bende yapmak istoyorum ama korkuyorum yapmaya normalde yaptirsam simdi kan testinde varsa cikar da iste insan cesaret edemiyo
Bence kesin sonucu almak icin kan testi yaptiridrar testi yaptim sonuc negetif bugun 14.gunumdu![]()
Canim umitsiz olma belki hamilelik belirtisidirBende aşılama yaptirdim bugün 13.günüm ama kasik ağrım gogus var sanırım adet olucam![]()
canim benim ilk asilamam ve sonuc negatif insallah siz pozitif gorursunuzde bana moral olursunuz:)Canim umitsiz olma belki hamilelik belirtisidir
her şey nasip kısmet canım sen adet oldunmu ki?canim benim ilk asilamam ve sonuc negatif insallah siz pozitif gorursunuzde bana moral olursunuz:)
yok daha adetime 1 gun var bugun 27. gunum ama yuzumde sivilce cikti adet olucam yani benim asilamam negatif nolur insallah sizinki pozitif olsunda ben burda size sevineyim bariher şey nasip kısmet canım sen adet oldunmu ki?
inşallah canım ama üzülme demekki daha vakti zamanı var bu arada benim agrilarim var adet olcam gibi yüzümde sivilcede var var var var yani ufffffff nasıl zorlu bir süreç bu ya Allah kimseyè yasatmasin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin.yok daha adetime 1 gun var bugun 27. gunum ama yuzumde sivilce cikti adet olucam yani benim asilamam negatif nolur insallah sizinki pozitif olsunda ben burda size sevineyim bari![]()
merhaba. bende bugun asilamami yaptirdim cakmak erdem hastanesinde. sabah esim gitti ogleden sonrada ben gittim. 5 dk falan sürdü. korktuguma degmedi. sadece biraz kasik agrim var karnimda sisti o kdr
Merhaba bende 21 ocakta ilk aşılamamı oldum.küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum sperm için hiç bir işlem yapmadan direk aşılama yaptı.sperm için yıkama falan yapmadı.o yüzden tedirginim biraz.inşallah çektiğim acılar boşa gitmez.beklemekten başka çare yok.Tek duam senin içinde hayırlı olur inş.umarım işlemin başarılı olur
iyi düşüncelerin için saol canım.Milas ta yaşıyoruz.Zaten eşimle beraber gittik doktora.ondan numune alındıktan hemen sonra aşılama yapıldı.yinede olumsuz düşünmek istemiyorum.inşallah hepimize nasip eder Allahım:)