Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ablamda yaptirdi 5 ekimde sabirsizlikla bekliyoruz insallah bi ay olur cunki cok umitsiz ve ilk asilama

Bende aşılama yaptirdim bugün 13.günüm ama kasik ağrım gogus var sanırım adet olucam :(

kızlar bide bişey sorucam asilama sonrasi gün olarak asilama yapılan günde sayiliyormu? ?

her şey nasip kısmet canım sen adet oldunmu ki?
yok daha adetime 1 gun var bugun 27. gunum ama yuzumde sivilce cikti adet olucam yani benim asilamam negatif nolur insallah sizinki pozitif olsunda ben burda size sevineyim bari :KK61:

yok daha adetime 1 gun var bugun 27. gunum ama yuzumde sivilce cikti adet olucam yani benim asilamam negatif nolur insallah sizinki pozitif olsunda ben burda size sevineyim bari :KK61:
inşallah canım ama üzülme demekki daha vakti zamanı var bu arada benim agrilarim var adet olcam gibi yüzümde sivilcede var var var var yani ufffffff nasıl zorlu bir süreç bu ya Allah kimseyè yasatmasin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin.

merhaba. bende bugun asilamami yaptirdim cakmak erdem hastanesinde. sabah esim gitti ogleden sonrada ben gittim. 5 dk falan sürdü. korktuguma degmedi. sadece biraz kasik agrim var karnimda sisti o kdr

merhaba. bende bugun asilamami yaptirdim cakmak erdem hastanesinde. sabah esim gitti ogleden sonrada ben gittim. 5 dk falan sürdü. korktuguma degmedi. sadece biraz kasik agrim var karnimda sisti o kdr

Merhaba ceren nasılsın inşallah bebeğin tutunur inşallah bekleyen herkesin bebekleri annelerine tutunur ve sağlıklı kucaginiza almayı nasip eder suan durumun nasıl varmı bi gelişme belirti bende bu ay 21 inde 2 inci asilamami yaptırdım ve bekliyorum sabırsızlıkla inşallah bebeklerimiz meleklerimiz bu sefer bizimle olurlar anne geliyorum der :anneadayı::KK46::KK55:

Merhaba bende 21 ocakta ilk aşılamamı oldum.küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum sperm için hiç bir işlem yapmadan direk aşılama yaptı.sperm için yıkama falan yapmadı.o yüzden tedirginim biraz.inşallah çektiğim acılar boşa gitmez.beklemekten başka çare yok.Tek duam senin içinde hayırlı olur inş.umarım işlemin başarılı olur

Merhaba bende 21 ocakta ilk aşılamamı oldum.küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum sperm için hiç bir işlem yapmadan direk aşılama yaptı.sperm için yıkama falan yapmadı.o yüzden tedirginim biraz.inşallah çektiğim acılar boşa gitmez.beklemekten başka çare yok.Tek duam senin içinde hayırlı olur inş.umarım işlemin başarılı olur

Inş canım hepimizin göbişleri bebisle dolar sperm sayısı iyiyse işlem yapmamış olabilir peki nasıl eminsin işlem yapmadan aşılama yaptığına çünkü ilk önce eşlerden sperm alınıyor sonra bayanları çağırıyorlar nerde hangi ilcedesin canım sen

iyi düşüncelerin için saol canım.Milas ta yaşıyoruz.Zaten eşimle beraber gittik doktora.ondan numune alındıktan hemen sonra aşılama yapıldı.yinede olumsuz düşünmek istemiyorum.inşallah hepimize nasip eder Allahım:)

iyi düşüncelerin için saol canım.Milas ta yaşıyoruz.Zaten eşimle beraber gittik doktora.ondan numune alındıktan hemen sonra aşılama yapıldı.yinede olumsuz düşünmek istemiyorum.inşallah hepimize nasip eder Allahım:)

Demekki esinin sperm sayısı iyiydi ondan işlem yapmamış olabailir ınş canım güzel haberlerini bekliyorum

Back
X