- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de adeti bekliyorum. Perşembeye kadar bekleyeyim diyorum . Senin adet tarihi ne zaman ?Benim bugun 12 gunum ama test yapmaya korkuyorum adetimi bekleyecegim .. bir de benim asilamam 250 sperm yikama 120 catlatma ignesi arkadastan aldik diye mi oyle bilmiyorum 50 tl .. yani total de 420 tl odedik ..
27 sinde canim ..Ben de adeti bekliyorum. Perşembeye kadar bekleyeyim diyorum . Senin adet tarihi ne zaman ?
Zor biliyorum ama uzulme lutfen herseyde bir hayir vardir daha zamani var demek .. rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin insallah .. duamizi eksik etmeyelim ..Benim bugun 12.gunum kan testi yaptırdım ve sonuc 2.39 yani negatif ilk aşılamam maalesef tutmadı![]()
anladım canm dıger arkadaslara gore bayagı uygun olmus....cok tesekkurlerDoktorum medicalparkta ama ben muayenehanesinde olmak istedigimi soyledim sanirim ondan uygun oldu benim ki ..
Canım bende bu ay aşılama olcam nasıl olcak merakla bekliyorum devlette yaptırsam ben sigorta karşılamıyor mu devlette de para ödeniyor muBenim bugun 12 gunum ama test yapmaya korkuyorum adetimi bekleyecegim .. bir de benim asilamam 250 sperm yikama 120 catlatma ignesi arkadastan aldik diye mi oyle bilmiyorum 50 tl .. yani total de 420 tl odedik ..
Canım devlette para ödenmiyo galiba ama yapmadan önce tekrar muayene ediyorlar testler yapıyor yani prosedürleri çok diye biliyorum oda zaman kaybı bana öyle demişlerdi ama yinede bi şansını dene istersenCanım bende bu ay aşılama olcam nasıl olcak merakla bekliyorum devlette yaptırsam ben sigorta karşılamıyor mu devlette de para ödeniyor mu
Sonuç belli oldu mu nil-su?27 sinde canim ..
Canim bende bi asila yaptirdim ve tutmadi benim esimde problem vardi ve sonucta biraktim dinlenmeye aldim kendimi.yaza bizde tüp bebek yaptirmaya karar verdik ama asilama yaptırmadan once bence rahim filmi felan cektir sonra diger aşamaları uygula ve asilama zaman kaybiKızlar asilamam tutmadı iki gündür kahverengi leke geliyo bugün çok az çoğaldı ikinci aşılamayı düşünmüyorum direk tüp bebeğe geçelim diyorum sizce napim bana yardımcı olur musunuz infertilite teşhisi koyuldu bana eşimde sıkıntı yok şükürler olsun aslında doktorum tüp bebek dedi ama bize pahalı geldi biraz bide yapmadık demeyelim diye asilama oldum şimdide tüp bebek istiyorum düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Rahim filmi çekildi canım hersey normal sadece yumurta sorunum var aşılamada tek yumurtam oluşmuştu zaten ama tutmadı artık beklemek istemiyorum 9 yıldır bekliyorum keşke aşılama bile yaptırmadan doktoru dinleyip tüp bebek yaptirsaydim nasip değilmiş demekki allahım bekleyenlere hayırlı haberler almayi nasip etsinCanim bende bi asila yaptirdim ve tutmadi benim esimde problem vardi ve sonucta biraktim dinlenmeye aldim kendimi.yaza bizde tüp bebek yaptirmaya karar verdik ama asilama yaptırmadan once bence rahim filmi felan cektir sonra diger aşamaları uygula ve asilama zaman kaybi
Canım benim doktorum bana istersen hemen tüp bebeğe geçelim dedi ben kabul etmedim ama tüp bebekte tutma ihtimali yüzde 60lara kadar yukseliyomus asilamada ise en çok yüzde 15 iki asilama parası bi tüp bebek parasına bedel keşke bende inat etmeyip tüp bebek yaptirsaydimKızlar aşılama yapılınca tüp bebek olmuyor mu neden aşılama zaman kaybı?
Asilamadan hemen sonra oluyomu bilmiyorum bende pazartesi doktorumla görüşcem bakalım ne dicek hayırlısı olsun herseyinKızlar aşılama yapılınca tüp bebek olmuyor mu neden aşılama zaman kaybı?
Bende pazartesi görüscem drla. Bende polikistik over var sanırım tüp bebek ten önce laparoskopik ameliyat yapacak bana canımAsilamadan hemen sonra oluyomu bilmiyorum bende pazartesi doktorumla görüşcem bakalım ne dicek hayırlısı olsun herseyin
Asilamanin tutmama ihtimali yuksek ondan dolayi eger iki tarafta da ptoblem yoksa asilama olabilir ama problem olanlarda ben cok az gördüm tutanKızlar aşılama yapılınca tüp bebek olmuyor mu neden aşılama zaman kaybı?