Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar drdan geldim sağda iki tane yumurtam var biri 14 biri de 9 mm bugün 12.günüm carsamba tekrar gidicem daha büyür mü sizce

Alllah isteyen herkese biran once versin 5 yillik evliyim iki kez aslma yaptrdm tutmadi simdi bekliyoruz

merhaba canim.
yok malesef tutmadi uzerine 2 kezde tup denedim ama yok olmayinca olmuyo.belkide bu siteye raha5ca yazma sebebimde bu beni kimse tanimiyor. ve soylemesi aci da olsaa artik umudum yok
Merhaba ceren nasılsın inşallah bebeğin tutunur inşallah bekleyen herkesin bebekleri annelerine tutunur ve sağlıklı kucaginiza almayı nasip eder suan durumun nasıl varmı bi gelişme belirti bende bu ay 21 inde 2 inci asilamami yaptırdım ve bekliyorum sabırsızlıkla inşallah bebeklerimiz meleklerimiz bu sefer bizimle olurlar anne geliyorum der :anneadayı::KK46::KK55:

Sizler sanslisiniz yine ben ingilterede yasiyorum iki senedir doktora gdyoruz tup bebek dediler 1 sene once kiloyu bahene ettiler kilo verdigim halde yine kiloyu bahane edip uzatip duruyolar siz en azindan istediginiz zaman doktora gidebiliyosunuz

Kızlar slm salı gunu asılama mı ilk defa yaptırdım ılk gun agrı vardı dun yanı ikinci gunu carsambaydı agrı kesıldı fakat bugun ogleden sonra yıne basladı normalmı bu sefer bel agrı var

ben de dün ilk ke aşılama yatırdım.pko luyum,2 yumurtam vardı. sadece dün birazcık ağrım oldu.ne ağrım var ne sancım şu an:eek:

Kızlar slm salı gunu asılama mı ilk defa yaptırdım ılk gun agrı vardı dun yanı ikinci gunu carsambaydı agrı kesıldı fakat bugun ogleden sonra yıne basladı normalmı bu sefer bel agrı var
prensprenses ne durumda ağrıların? bende hiç bi şekilde hiç bi yerimde ağrı yok :( sanırım işe yaramadı

prensprenses ne durumda ağrıların? bende hiç bi şekilde hiç bi yerimde ağrı yok :KK43: sanırım işe yaramadı
Slm canım benım bugun 10.gunum ılk 23 hazıranda yaptırdım dun olucam sandım agrı dan dr gıttım kan sayıları normal beta hcg yaptırdım 1.77 cıktı dr dediki en azından sıfır degıl bebek tutunmaya calısıyo dur ondan dedı bakalım carsamba tekrar test yapcaz sukur ler olsun agrı kesıldı bugun cok kotuydu modemler karnım felaketi canim

Slm canım benım bugun 10.gunum ılk 23 hazıranda yaptırdım dun olucam sandım agrı dan dr gıttım kan sayıları normal beta hcg yaptırdım 1.77 cıktı dr dediki en azından sıfır degıl bebek tutunmaya calısıyo dur ondan dedı bakalım carsamba tekrar test yapcaz sukur ler olsun agrı kesıldı bugun cok kotuydu modemler karnım felaketi canim
hadi yaa neden o kadar ağrın oldu acaba? araştırdım ama bu ağrıların sebebini bulamadım. bende pek yok zaten. arada bir kasığım ağrıyo o kadar. 12-13 güne kadar aşılama iğnesinin etkisiyle b-hcg zaten yanıltabiliyomuş. neyse umutllanmayalım biz yine de

hadi yaa neden o kadar ağrın oldu acaba? araştırdım ama bu ağrıların sebebini bulamadım. bende pek yok zaten. arada bir kasığım ağrıyo o kadar. 12-13 güne kadar aşılama iğnesinin etkisiyle b-hcg zaten yanıltabiliyomuş. neyse umutllanmayalım biz yine de
Oyle bısey varmis cnm 8 gun dedı benım Dr asılama ve tup bebek uzmanı normal kadın dogumcu degıl cnm ben cok memnunum herseyin hayırlısı ıns senın Kac ıncı gunun

Oyle bısey varmis cnm 8 gun dedı benım Dr asılama ve tup bebek uzmanı normal kadın dogumcu degıl cnm ben cok memnunum herseyin hayırlısı ıns senın Kac ıncı gunun
ben de bir eğitim araştırma hastanesinin infertilite uzmanına gidiyorum canım.zaten o sıradan kadın doğumcular bir zamanlar başıma iyi işler açtılar sağolsunlar,uzak dursunlar :) ben bu forumda okudum vallla bu çatlatma iğnesinin etkisi denen durumu. adetten önce test yapınca bu iğnenin etkisiyle hamilelik karıştırılabiliyomuş. benim daha 4. günüm ve ilk aşılamam

ben de bir eğitim araştırma hastanesinin infertilite uzmanına gidiyorum canım.zaten o sıradan kadın doğumcular bir zamanlar başıma iyi işler açtılar sağolsunlar,uzak dursunlar :) ben bu forumda okudum vallla bu çatlatma iğnesinin etkisi denen durumu. adetten önce test yapınca bu iğnenin etkisiyle hamilelik karıştırılabiliyomuş. benim daha 4. günüm ve ilk aşılamam
Benim 9.gun v ılk asılama m

Sorununuz nedır peki

Arkadaşlar merhaba benimde 2 tane başarısız aşılama maceram var ve şu an tüp bebek tedavisindeyim. Aşılama yaptırdığımda internete hiç girmeme kararı almıştım. Şu an yaptığım gezilerde görüyorum ki farklı yöntemler kullanılmış. Benim merak ettiğim aşılama sonrası herhangi bir iğne, jel veya ilaç kullandınız mı? Ben hiçbir şey kullanmadım adet olana kadar...

Back
X