Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba benimde 2 tane başarısız aşılama maceram var ve şu an tüp bebek tedavisindeyim. Aşılama yaptırdığımda internete hiç girmeme kararı almıştım. Şu an yaptığım gezilerde görüyorum ki farklı yöntemler kullanılmış. Benim merak ettiğim aşılama sonrası herhangi bir iğne, jel veya ilaç kullandınız mı? Ben hiçbir şey kullanmadım adet olana kadar...
Slm canım evet asılama sonrası progestan fıtil kullanıyorum 23 hazıranda oldum asılama yı sonuc beklıyorum senınde hayırlı olsun tedavi n

Slm canım evet asılama sonrası progestan fıtil kullanıyorum 23 hazıranda oldum asılama yı sonuc beklıyorum senınde hayırlı olsun tedavi n
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Benim için çok önemliydi. Aşılamamı kavacıkta çok popüler bir hastanede iyi bir dra yaptırdım. İlkinde pozitifi görüp adet oldum. Şimdi düşünüyorum da eğer bana da aşılama sonrası jel, fitil, vb verseydi belki tutunacaktı. İhtimaller bunlar ama niye bana vermedi bu ilaçları?sor dur kendine şimdi.. .

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Benim için çok önemliydi. Aşılamamı kavacıkta çok popüler bir hastanede iyi bir dra yaptırdım. İlkinde pozitifi görüp adet oldum. Şimdi düşünüyorum da eğer bana da aşılama sonrası jel, fitil, vb verseydi belki tutunacaktı. İhtimaller bunlar ama niye bana vermedi bu ilaçları?sor dur kendine şimdi.. .
Sıkma canını bu isler mesagatlı asılamanın ihtimali cok dusuk zaten hayırlısı olsun

Tup bebek zormu agrı lı mı cok
Aşılamadan farklı tabii daha tempolu daha iğneli! Transfer öncesi dünya kadar iğne yapıyorsn sonrası ayrı stres ama yapılmayacak sancılı bir süreç değil inşallah o aşamaya gelmeden bebeğini kucağına alırsın

Aşılamadan farklı tabii daha tempolu daha iğneli! Transfer öncesi dünya kadar iğne yapıyorsn sonrası ayrı stres ama yapılmayacak sancılı bir süreç değil inşallah o aşamaya gelmeden bebeğini kucağına alırsın
Ins cnm pekı tuttumu sorununuz neydı

hadi yaa neden o kadar ağrın oldu acaba? araştırdım ama bu ağrıların sebebini bulamadım. bende pek yok zaten. arada bir kasığım ağrıyo o kadar. 12-13 güne kadar aşılama iğnesinin etkisiyle b-hcg zaten yanıltabiliyomuş. neyse umutllanmayalım biz yine de
Slm tosbiii bugun test yapmm lazım sen naptın hıc bı belirti yok bıraz bel agrı var fıtil de 2gun once bıttı bıraktım

Bizde hiç bir sorun yok aslında sebepsiz 2 yıldır olmuyor bu Son asilamamdi bu 4 günüm benimde ben tepecik eğitim ve araştırma hastanesine güveniyorum. Daha önce ege uni gitmiştim orası çok itici tepecik en güzeli ve 1 senedir burda tedavi oluyorum. Bu Son asilamamdi hiç kalkmadan yatıyorum evde. Sizin sorun neydi ?

Slm tosbiii bugun test yapmm lazım sen naptın hıc bı belirti yok bıraz bel agrı var fıtil de 2gun once bıttı bıraktım
selam prenses :D doldu mu 14 gününnn ? ayy yapsana test bir an önce gör sonucu. ya canım bak aşılama zaten düşük ihtimalli bi seçenek. kafana takma sonuç ne olursa olsun bi aşama geride kalmış olacak. günlerce hayırlısını diledik. benim daha 1 hafta var adet olacak gibi şişkinim ve sancım var. hadi kalk güzelce dua et,kendini feraahlat sonra da yap testini. sonuç olumsuzz olsa bile üzülmemeye çalış lütfen.elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın

Bizde hiç bir sorun yok aslında sebepsiz 2 yıldır olmuyor bu Son asilamamdi bu 4 günüm benimde ben teyok. eğitim ve araştırma hastanesine güveniyorum. Daha önce ege uni gitmiştim orası çok itici tepecik en güzeli ve 1 senedir burda tedavi oluyorum. Bu Son asilamamdi hiç kalkmadan yatıyorum evde. Sizin sorun neydi ?
Bizim sorun esimin hareketli sperm sayisi % 2canim daha onceki testte % 5ti asilama yapilirken % 2ye dustugunu ogrendik bizim asilamayla imkansiz hic umudum yok.vsimdi iyi bir urolog bulup bi yol cizicez insallah.

selam prenses :KK70: doldu mu 14 gününnn ? ayy yapsana test bir an önce gör sonucu. ya canım bak aşılama zaten düşük ihtimalli bi seçenek. kafana takma sonuç ne olursa olsun bi aşama geride kalmış olacak. günlerce hayırlısını diledik. benim daha 1 hafta var adet olacak gibi şişkinim ve sancım var. hadi kalk güzelce dua et,kendini feraahlat sonra da yap testini. sonuç olumsuzz olsa bile üzülmemeye çalış lütfen.elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın
Yok ya beklıcez canım gecen ay 12 sinde hastalandım zaten tutmadı yaa kanama olur cnm yapmak ıstemıyorum

Keci boynuzü kuru falan denedinz mi incir mercimek, yaban mersini bunlar iyi geliyormuş birde doktora görünmesini mi ilaç falan vermedi mi bitkisel bir ilaç veriliyor diye biliyorum ama .. Senin yumurtlama nasıl düzenlimı benim her ay genelde 1 yada 2 oluyor daha fazla yumurta olmuyor benim bide bi tupum tikali ama nasip allahim nasip ettikten sonra.. aslında iki yıldır o kdr üzülüyorum ki anne olamam bu duyguyu tadamam diye o kdr çok korkuyorum ama verene allah alanda yine yüce rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin o günün gelmesini bebeğimin nefesini hissetmeyi iple çekiyorum inşallah allahım isteyen herkese sana bana herkese nasip etsin allahim

Keci boynuzü kuru falan denedinz mi incir mercimek, yaban mersini bunlar iyi geliyormuş birde doktora görünmesini mi ilaç falan vermedi mi bitkisel bir ilaç veriliyor diye biliyorum ama .. Senin yumurtlama nasıl düzenlimı benim her ay genelde 1 yada 2 oluyor daha fazla yumurta olmuyor benim bide bi tupum tikali ama nasip allahim nasip ettikten sonra.. aslında iki yıldır o kdr üzülüyorum ki anne olamam bu duyguyu tadamam diye o kdr çok korkuyorum ama verene allah alanda yine yüce rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin o günün gelmesini bebeğimin nefesini hissetmeyi iple çekiyorum inşallah allahım isteyen herkese sana bana herkese nasip etsin allahim
Yaptim 2ay proxed ve keco boynuzu kuru yaptik ama biraktik yumurtlamamda problem yok kismet iste bizde 2yildir ugrasoyoruz ama yok olmayinca olmuyor

selam prenses :KK70: doldu mu 14 gününnn ? ayy yapsana test bir an önce gör sonucu. ya canım bak aşılama zaten düşük ihtimalli bi seçenek. kafana takma sonuç ne olursa olsun bi aşama geride kalmış olacak. günlerce hayırlısını diledik. benim daha 1 hafta var adet olacak gibi şişkinim ve sancım var. hadi kalk güzelce dua et,kendini feraahlat sonra da yap testini. sonuç olumsuzz olsa bile üzülmemeye çalış lütfen.elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın
Canım umarım tutunur bebis in sabah cok agladım esim ne oldu dedı aglamama uyandı adet oldum dedım olsun nasip degilmis dedı takma hıc onemli degıl dedı ama hala ıyı degılım rabbım sana nasip etsın ins canim dualarim senınle

Canım umarım tutunur bebis in sabah cok agladım esim ne oldu dedı aglamama uyandı adet oldum dedım olsun nasip degilmis dedı takma hıc onemli degıl dedı ama hala ıyı degılım rabbım sana nasip etsın ins canim dualarim senınle
Canim yaa ben kendim o kadar umutsuzum ki, kendimi olumsuz sonuca çoktan hazirladim.hic bir belirtim de yok zaten. Senin icin cok üzüldüm :KK42: Lütfen kendini harap etme.pes etmicez unutma. Bu bizim imtihanimiz, cabalamaktan vazgecmicez. Ben hepimiz icin dua ediyorum.insallah kabul eder Allahim

Back
X