Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide meryem ana eli otunu duydunmu ben ondan onun suyundan ictim ve iciyorum hala teyzem umreden getirdi eğer suyun içinde yeşerirse oluyomuş bebek bende eşimde bir aya yaklaşti içiyoruz suyundan ve yaprak açtı kupkuru küçücük ağaçtı kocaman oldu bu ay fazlasıyla umutlandim onun yeşerdigini görunce aslinda o ot yumurtaliklari gelistiriyo ve esinin sperm sayisini artiriyo bide esin hergun fındık fıstik ceviz badem ve geciboynuzu yesin gercekten ise yariyo insallah seninde olur bebegin biliyorum cok cok zor Rabbim yardimcimiz olsun
Amin canim insallah bunu duydum ama hic denemedim eltilerim ve kayinvalidem cok gittiler umreye ve hacca hic istekte bulunmadim eltiminde cocugu yok cunku kac senedir olmamis .. insallah nasip olursa giderlerse bu sefer isteyip deneyecegim .. umarim asilamaya gerek kalmaz hayirlisiyla hamile haberini aliriz :)

Amin canim insallah bunu duydum ama hic denemedim eltilerim ve kayinvalidem cok gittiler umreye ve hacca hic istekte bulunmadim eltiminde cocugu yok cunku kac senedir olmamis .. insallah nasip olursa giderlerse bu sefer isteyip deneyecegim .. umarim asilamaya gerek kalmaz hayirlisiyla hamile haberini aliriz :)
Amiiinnn inşallah ümitlerim boş çıkmaz nolurya nolur isyan etmedim haşa ama piskolojim altüst oldu yol yaptım hastaneyi 3 güne bir gidip heray bombos dönmekten yoruldum ben sanada çok dua ederim canım yer gök dua üstüne aslında hersey boş Rabbim olsun dedikten sonra oluyo hersey Yaradanın elinde buda bizim imtihanımız ama inanıyorumki bu çektiğimiz sıkıntıları gidericek derdimize deva olucak Rabbim insallah seninde yüzüne baksın boynun bükük kalmasin başkasının gözüne bakıtmasın baskalarina imrendirmesin cümlemizi insallah

Amiiinnn inşallah ümitlerim boş çıkmaz nolurya nolur isyan etmedim haşa ama piskolojim altüst oldu yol yaptım hastaneyi 3 güne bir gidip heray bombos dönmekten yoruldum ben sanada çok dua ederim canım yer gök dua üstüne aslında hersey boş Rabbim olsun dedikten sonra oluyo hersey Yaradanın elinde buda bizim imtihanımız ama inanıyorumki bu çektiğimiz sıkıntıları gidericek derdimize deva olucak Rabbim insallah seninde yüzüne baksın boynun bükük kalmasin başkasının gözüne bakıtmasın baskalarina imrendirmesin cümlemizi insallah
Amin canim ben de dualarima seni de katarim .. o baskalari bozdu benim psikolojimi zaten insani isyana surukluyorlar ama guclu olmak zorundayiz sukur ki herseyin Allahtan oldugunu biliyoruz rabbim kucagimizi bos birakmasin hayirliysa bize de nasip etsin insallah .. yumurtan olusmus catlamis esinde bir sorun yok gerisi Allaha kalmis takdiri ilahi sonuc negatif olsa bile guclu ol pozitif olalim ki iyi olsun ..

Amin canim ben de dualarima seni de katarim .. o baskalari bozdu benim psikolojimi zaten insani isyana surukluyorlar ama guclu olmak zorundayiz sukur ki herseyin Allahtan oldugunu biliyoruz rabbim kucagimizi bos birakmasin hayirliysa bize de nasip etsin insallah .. yumurtan olusmus catlamis esinde bir sorun yok gerisi Allaha kalmis takdiri ilahi sonuc negatif olsa bile guclu ol pozitif olalim ki iyi olsun ..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum iyi günler

Mrba kzlar benim bugün aşılamam ın 11.gunu hc belirti yok ama sadce aşılama olduktan sonra 2 gün kanamam oldu az az snra kesilmisti 7.ci ve 8 nci gün yne kanamam oldu 3 gündür yok allah a şükür ama bi belirti de yok arada midem bulanyo nye blmym bu arada kihimbu ylz kihimbu ylz meryem ana otu bende kullnyrm sağ göğsümde tasyrm ama ben suyunu nasl içecez tarf edrmsn lütfen benm eşimde sperm hareketliliği sorunu var sperm yüzde 25 canlı belki fayda eder

Mrba kzlar benim bugün aşılamam ın 11.gunu hc belirti yok ama sadce aşılama olduktan sonra 2 gün kanamam oldu az az snra kesilmisti 7.ci ve 8 nci gün yne kanamam oldu 3 gündür yok allah a şükür ama bi belirti de yok arada midem bulanyo nye blmym bu arada kihimbu ylz kihimbu ylz meryem ana otu bende kullnyrm sağ göğsümde tasyrm ama ben suyunu nasl içecez tarf edrmsn lütfen benm eşimde sperm hareketliliği sorunu var sperm yüzde 25 canlı belki fayda eder
Canım benim insallah hamilesindir meryem ana otunu bana teyzem umreden getirdi tarif etti bana sağ göğsünde taşınması söylenmedi ama yazıyım tarif edileni canım ben meryem ana eli otunu 5 ltlik cam bi kavanoza koydum içine suyu doldurum birazde zemzem suyundan koydum eşime 3 defa meryem suresini okutturdum 2 şer rekat namaz kıldık Mevlam kabul eder inşallah sabah akşam birer bardak içtik ve iciyoruzda gerisini Rabbime bıraktık içini ferah tut tüm dualarımız seninle ve bebeği olmayan bütün kardeslerimle insallah guzel haberlerini aliriz annelik duygusunu sana bana tüm arkadaslara tattirsın insallah Allah yardimcin olsun kardesim

Bide canım e
Canım benim insallah hamilesindir meryem ana otunu bana teyzem umreden getirdi tarif etti bana sağ göğsünde taşınması söylenmedi ama yazıyım tarif edileni canım ben meryem ana eli otunu 5 ltlik cam bi kavanoza koydum içine suyu doldurum birazde zemzem suyundan koydum eşime 3 defa meryem suresini okutturdum 2 şer rekat namaz kıldık Mevlam kabul eder inşallah sabah akşam birer bardak içtik ve iciyoruzda gerisini Rabbime bıraktık içini ferah tut tüm dualarımız seninle ve bebeği olmayan bütün kardeslerimle insallah guzel haberlerini aliriz annelik duygusunu sana bana tüm arkadaslara tattirsın insallah Allah yardimcin olsun kardesim
Canım eşin keciboynuzu pekmezi badem fındık fıstık bol yesin faydasını gören arkadaşlar söyledi banada

Bide canım e

Canım eşin keciboynuzu pekmezi badem fındık fıstık bol yesin faydasını gören arkadaşlar söyledi banada
zeynep bal
Canım Sen nasıl sağ göğsünde tasiyosun nezamandan beri çamaşırındamı tasıyosun illaki camasir yikanir nasil olucak bende yapıyim nasil yaptigini acik bi sekilde yazarmisin lütfen

Canm ben de senin gibi yaptım otun üzerine 3 defa meryem suresi okudu eşim 2 rekat namz kıldk bi parçasını koprdm bn etrafını Muska gbi sardm sağ göğsü me sütyen e taktm iç çamaşırı mi degstrrken onuda tbki dger iç çamaşırı ma tkyrm hemn tek banyo yaparken cikrtym bide adet olnca 2 aydr kullnyrm kihimbu ylz kihimbu ylz

Canım bisey daha sorcam ben yaptimda muska gibi adet olunca çıkarıcakmiyim onu bilemedim

Haa tamam canım anladım şimdi Allah razı olsun hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

Benim aşılama mın bugün 14.gunu acayip kasık ağrım ve kanamam var yine adet olmama normalde 1 hafta var kızlar ama dün beta hcg yaptm negatif çıktı ve bu ay aşılamam erken yapldi ondn erken adet oluyor olablrmym hasta olcakmsm gbi sanki adet olurken belim agrrdi smdi kasklarm agryo ve benm adet gunum asla sasmazdi asla gununde adet olrdm bn 28 gunde olrdm smdi 21 gun ve kan geldi az bsy tecrübesi olanlar bsyler yazın lütfen

Merhaba kislar asilama islemleriniz nasil gidiyor bende yaptir.ak istiyorum.ama doktorlara guvenemiyorum.nedense

ben de 30 kasımda 2. aşılamamı yaptırdım. test günüm 14 aralık. Allahın izniyle bu sefer tutar umarım. lütfen dua edin kızlar. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah. bize de nasip eder birer evlat...

Ins cnm tutar .asilama yaptirma sebebin olmamasi mi yoksa esinde yada sende sikinti var mi

canım ben 2 düşük yaşadım testlerde pıhtılaşma çıktı. ardından da yaklaşık 3 senedir gebe kalamıyorum. Sorun çıkmadı ne bende ne eşimde, sebepsiz infertilite, testlerimizi hangi doktora göstersek çocuk olmaması için bir neden yok diyorlar, işte bu yüzden de aslında iyice sıkıntı yapıyorum kendime. sanırım psikolojik. neyi çok istersek onunla sınanıyoruz, Allah yardımcımız olsun, kucaklarımızı doldursun inşallah en kısa zamanda.

Back
X