Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese selam...florence nightingale hastanesinde ilk asilamami 7 aralik pazartesi gunu olacagim.iki yumurtam gelismis biri 21 bucuk digeri 16 bucuk mm ama doktor pazartesiye kadar kucuk olanda gelisir dedi. Bu gece catlatma ignemi olacagim.Bakalim hayirlisi olsun isllah ilk denemede basarili oluruz.Ben doktorumdan memnunum isteyen olursa bilgilerini paylasabilirim.Bugunki muayenemde anladimki aslinda hersey ihtimaller uzerine kurulu ve once ALLAH isteyecek.isllah hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavusuruz.

Herkese selam...florence nightingale hastanesinde ilk asilamami 7 aralik pazartesi gunu olacagim.iki yumurtam gelismis biri 21 bucuk digeri 16 bucuk mm ama doktor pazartesiye kadar kucuk olanda gelisir dedi. Bu gece catlatma ignemi olacagim.Bakalim hayirlisi olsun isllah ilk denemede basarili oluruz.Ben doktorumdan memnunum isteyen olursa bilgilerini paylasabilirim.Bugunki muayenemde anladimki aslinda hersey ihtimaller uzerine kurulu ve once ALLAH isteyecek.isllah hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavusuruz.
amiin, Allah nasip eder de bebeklerimize kavuşuruz. dediğin gibi; hastane, doktor falan bunların hepsi birer vesile işte, Allah ol demedikten sonra doktor en iyisi olsun, hastane alanında 1 numara olsun yine de bir işe yaramaz. Rabbim yardımcımız olsun.

mrb ınsallah pozıtıf sonuç alırsınız bende ılk aşılamamda hamıle kaldım suan 27 haftalık hamıleyım darısı sızlere olsun

Harika allah bagislasin isllah allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin bende yarin sabah icin cok heyecanliyim bakalim nasil gecicek deneyimlerimi paylasirim...

Harika allah bagislasin isllah allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin bende yarin sabah icin cok heyecanliyim bakalim nasil gecicek deneyimlerimi paylasirim...
Merhaba sonuc mu belli olucak bizede yazarsan cok sevinirim ins poztifi gorrsun cnm

Yaklasik 15 dakika sonra isleme giricem canim.asilama bugun yapilacak.heyrcam dorukta asilama sonrasi izlenimlerimi paylasicam mutlaka

Herkese merhaba tekrar asilama islemin yapildi katatel uyumsuzlugu nedeni ile biraz canim yandi ama sonunda oldu.dol kasigimda agri hafif kahverengi lekelenme coz az kanamam oldu.adet sancisinin aynisi su an agrim var.ben isyerimden yarim gun izin aldim ama yaptircalara tavsiyem cok basit bi islem gibi gorunsede asilamanin oldugu gun mutlaka dinlenin.bend esimdi tekrat izin alip eve geldim.islemden sonra yaklasik 20 dk dinlendim sonra normal hayat devam dedi doktorum.12.gun kan testtinde belli olacak bakalim hayirlisi isllah...

Cnm rabbim ins sana bebegini kucagina almayi nasip eder .bende subatta asilama yaptircam .bu aksam ise hacamat yaptircam bi arkdasi Oyle hamile kaldi bende sansimi denicem .

Merhaba tekrar asilamada ilk 24 saat inanilmaz agrili ve izdirapli gecti.ayaga kalkamiyorum otutamiyorum sadece yatabiliyorum idrar sonrasi yanma ve karinda baski hissediyorum.sabah hastaneye gttik tekrar kontrole iki yumurtam da catlamis de bundan dolayi agri cok fazla olmustur dedi sonucta iki yumurta birden catlamis ve rahimde sivi birikmis.Aklinizds olsun asilama sonrasi lekelenme ve kan gelmesi normalmis rahim disariya alinip islen yapildigu icin.Bugun dinlenecegim.Yumurtalar ne zamam catladi tabi onuda bilmiyoruz asilama esnasinda da soylemiyorlar ama asilamaya gidene kdr hic agrim yoktu islem sonrasinda basladi bakalim kismet 14.gunu bekliycez...Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bol bol dinlen sıcak tut kendini ilk gün ağrı olmasi normal sonraki günlerde kasik agrisi ara ara devam ediyor

Yani aynen ama doktor normal hayatina devam et deyip duruo ilginc bi sekilde onlara cok basit gelio iki yumurta catlamasi iyi birsey mi acaba? Birde bu hafta gun asiri iliskiye devam etsek mi sansimiz artarmi?

Yumurta fazla olursa Şansın artar ama su risk te var ikiz ucuz olabilir.☺doktor bize asilamadan sonraki iki gün olsun ilişki dedi jel verdimi

14.gunde kan testi yapilacak canim yani onumuzdeki hafta pazara denk gelio ama bazi drlarda 12.gun de de cikar diyolar bakalim isllag regli olmam cumartesi yaptirsam cikar mi acaba

Asilamada basarili olan okadar az kisi varki yarin bende asilama olucam ins.zaman kaybi degildir acaba tup bebegemi direk yonelseydik bendede esimdede problem yok ama 1.5 senedir olmuyor

Back
X