Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla bu gün bende aynen öyle dedim bunlar hep bahanesi rabbım yeterki istesin neler olur neler. Rabbim bizi duysun inşallah
amin inaşşalh canım bendne sürekli ıkıncı aşılama için araştırma yapıyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum ınşalah cabalarımızn sonucunu alırız sen unut aşılama yaptıracağını kafayı iyıce takmışsın ne olacak olacak mı olmayacak mı sen zaten elındne gelenı yapıyorsun geresı tevekkül canım ınşallah bu sıkıntılara göbışlerımız dolunca güler gecerız

amin inaşşalh canım bendne sürekli ıkıncı aşılama için araştırma yapıyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum ınşalah cabalarımızn sonucunu alırız sen unut aşılama yaptıracağını kafayı iyıce takmışsın ne olacak olacak mı olmayacak mı sen zaten elındne gelenı yapıyorsun geresı tevekkül canım ınşallah bu sıkıntılara göbışlerımız dolunca güler gecerız
Inşallah canım ya sende inşallah bu defa tutar canım ya inşallah bütün duaların seninle kafamdan atıyorum ama olmuyor işte kolay değil ya valla hayat zor zaten insan umutlar dan başka neye tutunacak umudumuz hiç bitmesin inşallah.

Slm arkadaşlar ben 8 mayista ilk aşilamami oldum bugun 6.gunum aşırı derece gögsüm agriyo belimde de hafif bi agri var adet mi olcm acaba yoksa tutmuşmudur aşılama

Yok cnm tutmadi malesef 23maysta adet oldm bugunde ikinci asilamam icin tedaviye basladim puregon ve ovitrelle

Yok cnm tutmadi malesef 23maysta adet oldm bugunde ikinci asilamam icin tedaviye basladim puregon ve ovitrelle
Sen bilirsin tabiki yinede ama bence aşılama çok saçma geliyor. Normal ilişkiden hiç bir farkı yok. Ona para hatcıcağına bence direk tüp bebek yaptır derim. Bende 1 defa aşılama yaptırdım ama pişman oldum. Hiç bir esprisi olmadığını yaptırdıktan sonra anladım. 3. Tüp bebek denememde sükürler olsun şimdi hamileyim. İnşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsında hiç gerek kalmaz diğer işlemlere. Allah yardımcınız olsun kızlar

Back
X