Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
normal knama şekline mi döndü bir drye gitsen nasıl olur 7 gün mü oldu aşılama haftaya pazartesi test yapsan kanda çıkmaz mı kuzum
NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL AZ AZ GELİYOR AMA BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR. DR A GİDECEK VAKTİM HİÇ YOKK ARADIM BİRKAÇ DEFA DENK GETİREMEİDM HEP AMELİYATTA TUTTURDUM.CUMA GÜNÜ OLDUM BUGUN 6.GÜNÜM. TAHLİL YAPMAYACAĞIM VAKTİNDNE ÖNCE ÇÜNKÜ İNAN EZİYETE DÖNÜYOR. İŞENCE GİBİ OLUYORRR NEGATİF ÇIKIYOR ACABA YANLIŞLIKMI VARR BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM DİYORSUN YİNEDE GÜNÜN BEKLİYORSUN VAKTİNDEN ÖNCE TEST YAPIP NEGATİF ÇIKTIĞINDA.

NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL AZ AZ GELİYOR AMA BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR. DR A GİDECEK VAKTİM HİÇ YOKK ARADIM BİRKAÇ DEFA DENK GETİREMEİDM HEP AMELİYATTA TUTTURDUM.CUMA GÜNÜ OLDUM BUGUN 6.GÜNÜM. TAHLİL YAPMAYACAĞIM VAKTİNDNE ÖNCE ÇÜNKÜ İNAN EZİYETE DÖNÜYOR. İŞENCE GİBİ OLUYORRR NEGATİF ÇIKIYOR ACABA YANLIŞLIKMI VARR BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM DİYORSUN YİNEDE GÜNÜN BEKLİYORSUN VAKTİNDEN ÖNCE TEST YAPIP NEGATİF ÇIKTIĞINDA.
negatifi kabullenmekte çok zor acaba test yanlış mı doğru diye diye .. en doğrusu beklemek sanırım

kızlar iki tarafta 1 er yumurtam var aşılama pazartesi olacak yarın çatlama vurulcam 23te çatlamayı vurulduktan sona ilişki olacak dedi ... sizin nasıl ilerledi süreç

kızlar iki tarafta 1 er yumurtam var aşılama pazartesi olacak yarın çatlama vurulcam 23te çatlamayı vurulduktan sona ilişki olacak dedi ... sizin nasıl ilerledi süreç
HADİ HAYILRISI. KAÇ MM YUMURTALAR. BİZİM AŞILAMADAN SONRA 1 DEFA OLDU İLİŞKİ SONRASNDA 4 GÜN KANAMAM OLDUNDÜN BANYO YAPABİLDİM BUGÜN YANI TAM 1 HAFTA SONRAA HALVET E NİYETLENDİM:D

HADİ HAYILRISI. KAÇ MM YUMURTALAR. BİZİM AŞILAMADAN SONRA 1 DEFA OLDU İLİŞKİ SONRASNDA 4 GÜN KANAMAM OLDUNDÜN BANYO YAPABİLDİM BUGÜN YANI TAM 1 HAFTA SONRAA HALVET E NİYETLENDİM:KK70:
BEN ANLAMADIM BİRDE SAAT 23 TEMİ İĞNE VURULACAKSIN. YOKSA 23 ÜNDE İLİŞKİMİ OLACAK YAN I AŞILAMADAN 5 GÜN SONRA İLİŞKİMİ OLACAK

HADİ HAYILRISI. KAÇ MM YUMURTALAR. BİZİM AŞILAMADAN SONRA 1 DEFA OLDU İLİŞKİ SONRASNDA 4 GÜN KANAMAM OLDUNDÜN BANYO YAPABİLDİM BUGÜN YANI TAM 1 HAFTA SONRAA HALVET E NİYETLENDİM:KK70:
:D :D
sormadım boyutunu çok güzel dedi kafam boyuta takılsın istemiyorum ....
ben yarın çatlama vuruldam akşam 23 te ondan sonra ilişki olacak pazar boş geçecek pazartesi aşılama olcak sonraki günlerde ne olcak söylemedi

:KK70: :KK70:
sormadım boyutunu çok güzel dedi kafam boyuta takılsın istemiyorum ....
ben yarın çatlama vuruldam akşam 23 te ondan sonra ilişki olacak pazar boş geçecek pazartesi aşılama olcak sonraki günlerde ne olcak söylemedi
BU İŞTE BİR TERSLİK VAR AŞILAMA ÖNCESİ 3-İLE 5 GÜN ARASI CİNSEL PERHİZ VAR SİZİN BİR GÜN OLACAK.

• Aşılama gününden önce en az 3 gün süreyle erkek herhangi bir şekilde cinsel ilişkiye girmemiş ve boşalmamış olmalıdır. İşlem günü erkek klinikte semen örneği verir. Bunun için tercih edilmesi gereken yöntem mastürbasyondur.

BU İŞTE BİR TERSLİK VAR AŞILAMA ÖNCESİ 3-İLE 5 GÜN ARASI CİNSEL PERHİZ VAR SİZİN BİR GÜN OLACAK.
Aşılama da merkez öneriyor sebebi de çatlama iğnesini vuracam ama ne zaman catlayacagi belli olmayacak diye şans artması bakımından istiyorlar bende ilk kez duydum böyle bir şey ilk gittiğimizde 3 5 günlük perhizden bahsetmişti konuşmuştuk hatta seninle... allahtan eşimde problem yok

• Aşılama gününden önce en az 3 gün süreyle erkek herhangi bir şekilde cinsel ilişkiye girmemiş ve boşalmamış olmalıdır. İşlem günü erkek klinikte semen örneği verir. Bunun için tercih edilmesi gereken yöntem mastürbasyondur.
Bende öyle okudum çok kişidende bu şekilde duydum

Gecmiyor inanki. Dun oturdugum yerden kalkamadim kasiklarimda batmalar oldu ilk defa oldu birsey biran acaba bebikmi var diyr dusundum ana yinede heveslenmek istemiyorum hayirlisi
İnşallah vardır bizim tedavi bir dahaki aya kaldı çok moralim bozuk

Back
X