Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzerleri var canım benim önceden kullandığımda b12 +folik asit vardı su an sadece folik asit varTürkiyede varmıkı canım benzerı vardır heralde
cok guzel olmus ablaaaaaa ellerine saglik
Saol tatlım sadece vakit öldürüyom bişey bildiğimden deil stresimi alıyocok guzel olmus ablaaaaaa ellerine saglik
Allah razı olsun canım:)
Günaydın ayyy uyuyamadım korkudan sabah erkenden hortladım 10.30 iğne saatim çok tırsıyorummmmm kızlar rüyamda tahta beşik gördüm evlilerde çocuğu olacağına ve çocuğun kız olacağına delaletmiş keşkeeeeee AllahımmGünaydın kızlar
Günaydın ayyy uyuyamadım korkudan sabah erkenden hortladım 10.30 iğne saatim çok tırsıyorummmmm kızlar rüyamda tahta beşik gördüm evlilerde çocuğu olacağına ve çocuğun kız olacağına delaletmiş keşkeeeeee AllahımmGünaydın kızlar
Hayır olsun ...Günaydın ayyy uyuyamadım korkudan sabah erkenden hortladım 10.30 iğne saatim çok tırsıyorummmmm kızlar rüyamda tahta beşik gördüm evlilerde çocuğu olacağına ve çocuğun kız olacağına delaletmiş keşkeeeeee Allahımm
Kendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ımaHayır olsun ...
Stres yapma sakin vurulmussundur iğneyi çok acıdı mı ?
Eli ağırmış demekki hemşireninKendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ıma
Bugün 4.gün 2.kez kontrole geldim bundan sonra gün aşırı olacakmış
hangi iğne ağrıtıyor canım adı neAyyy sorma canım rahat 1 saat ağladım iğnenin tamamı vuruluyor 4 tane kaldı dayanıcam ne yapalım
Kendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ıma hangi iğneyi kullanıyosun canım
başka belirti varmı canımMerhaba hanımlar. Tünaydın herkesebenim de vuruldugum catlatma ignesinin 11.günü. Etkisi kayboluyor artik. Dün gece bel ağrım çoğaldı yıne. Sabah da ağrıyla uyandım. Inşaallah bu aģrılar hayra alamettir
iğneden sonra böyle şeyler yaşadıniz mi etkisinin son günlerinde