Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
D7910016-EFA8-4D2D-A006-2251ED737AE2.webp
Türkiyede varmıkı canım benzerı vardır heralde

Günaydın ayyy uyuyamadım korkudan sabah erkenden hortladım 10.30 iğne saatim çok tırsıyorummmmm kızlar rüyamda tahta beşik gördüm evlilerde çocuğu olacağına ve çocuğun kız olacağına delaletmiş keşkeeeeee Allahımm
Hayır olsun ...
Stres yapma sakin vurulmussundur iğneyi çok acıdı mı ?

Hayır olsun ...
Stres yapma sakin vurulmussundur iğneyi çok acıdı mı ?
Kendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ıma

Kendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ıma
Eli ağırmış demekki hemşirenin

Kendim yaptım kuzum dün merkezde hemşirenin yaptığı çok acıdı hırt etti etim girerken sonra yanması 1 saatte geçmedi kıpkırmızı oldu etrafı bugün ellerim titreye titreye ben yaptım yavaşça iğneyi soktum sinek ısırması gibi oldu 10-15 dk da da yanması geçti hem çok ta kızarmadı şükür Allah’ıma hangi iğneyi kullanıyosun canım

Orgalutran canım ama dün çok yaktı hem ilk vuruldum hemde sanırım hemşirenin eli ağırdı :olamaz:bugün kendim yaptım çok şükür o kadar olmadı N nill85

Merhaba hanımlar. Tünaydın herkese ;) benim de vuruldugum catlatma ignesinin 11.günü. Etkisi kayboluyor artik. Dün gece bel ağrım çoğaldı yıne. Sabah da ağrıyla uyandım. Inşaallah bu aģrılar hayra alamettir :dua: iğneden sonra böyle şeyler yaşadıniz mi etkisinin son günlerinde

Merhaba hanımlar. Tünaydın herkese :KK66: benim de vuruldugum catlatma ignesinin 11.günü. Etkisi kayboluyor artik. Dün gece bel ağrım çoğaldı yıne. Sabah da ağrıyla uyandım. Inşaallah bu aģrılar hayra alamettir :dua: iğneden sonra böyle şeyler yaşadıniz mi etkisinin son günlerinde
başka belirti varmı canım

Back
X