Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun aşılamanız insallah gebe kalmışsınızdır.peki progesteron testi kacinci gunde yaptirdiniz? Deger kactı? Ben de 10. Gunumde asilama yaptirdim ama progesteron 1 in altinda cikti 17. Gunumde
Sağolasin evet hamile kaldım bana hiç progesteron testi yapılmadı asilamadan sonra progesteron hapı verdi onu kullndim

Allah kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım.Kacinci gunde yaptirdin testini?
Asilamadan 10 gün sonra kan testi yaptırdım öncesinde idrar testinde çıkmıştı çünkü sonra katlanarak arttı. Allah sana da nasip etsin inşallah sağol

Benim de bugün yarın adet günüm..
Hayırlısı olsun kuzum inşallah tutmuştur gelmiştir bebişinn
Normalde 28 gunde bir adet olurum gecen ay aşılamadan dolayi 26 gün adet olmustum.bugünde 25.günüm.ama bir önceki aşılamam 11.gun olmuştu bu 13.gün yapıldı.eger tutmadıysa gene erken adet olurum belki...aminn canım.insallah senin bebişinde kendiliğinden gelmiştirde adet olmazsin:dua: ;)

Yaptın mı test canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:
canım asilama gününü saymazsam yarın tam 13 gun oluyor.normalde yarin kan testi yaptirmam lazim ama gitmek istemiyorum.adetimede 2 gun var.onu bekleyecegim.eger yarın lekelenmem olmazsa evde erken gebelik testi yapcam.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama icimde degisik bir his var.ilkindede hep tutmasını diledim ama icten ice olmayacagini biliyordum.ama simdi farkli hissediyorum.belkide kendimi inandirmak istiyorum bilemedim :(

canım asilama gününü saymazsam yarın tam 13 gun oluyor.normalde yarin kan testi yaptirmam lazim ama gitmek istemiyorum.adetimede 2 gun var.onu bekleyecegim.eger yarın lekelenmem olmazsa evde erken gebelik testi yapcam.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama icimde degisik bir his var.ilkindede hep tutmasını diledim ama icten ice olmayacagini biliyordum.ama simdi farkli hissediyorum.belkide kendimi inandirmak istiyorum bilemedim :KK43:
Kuzum naptınnn idrar testi yapp bizi merakta bırakmaaaa ;)
Buarada benim arada agrılarm var ama daha hastalanmadım pzt salı günümdü

Hamilelikte adet belirtileriyle aynı diyolar ya kızlar acaba çekilen agrılar da adet agrısı gibi mi??

Kuzum naptınnn idrar testi yapp bizi merakta bırakmaaaa :KK66:
Buarada benim arada agrılarm var ama daha hastalanmadım pzt salı günümdü
canim henuz yapmadim.normalde adetten bir kac gun once lekelenmem olur sabah hala bisey yoktu.yarin adet günüm.gecen asilamada 15.gun adet olmuştum.cuma gününe kadar olmazsam bir umudum olur..kuzum hadi insallah hamilesindir :dua:sen test yapmayi düşünmüyormusun ;)

canım asilama gününü saymazsam yarın tam 13 gun oluyor.normalde yarin kan testi yaptirmam lazim ama gitmek istemiyorum.adetimede 2 gun var.onu bekleyecegim.eger yarın lekelenmem olmazsa evde erken gebelik testi yapcam.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama icimde degisik bir his var.ilkindede hep tutmasını diledim ama icten ice olmayacagini biliyordum.ama simdi farkli hissediyorum.belkide kendimi inandirmak istiyorum bilemedim :KK43:
canım aksatma derim bence genede sen en iyisini bilirsin.. doktorum da bana aşılama günüyle birlikte 14. gün test yap demişti

canım aksatma derim bence genede sen en iyisini bilirsin.. doktorum da bana aşılama günüyle birlikte 14. gün test yap demişti
o zaman bugun 14.gun oldu benim.bugünüde gecireyimde bi kuzum.çünkü geceden beri adet agrim var.bide benim hic gece uyanma huyum yoktur.aksam yatar sabah kalkarim.3-4 gündür sabaha karşı 4-5 gibi hep tuvalete kalkiyorum.ve sebepsiz sık sık uyanıyorum.

o zaman bugun 14.gun oldu benim.bugünüde gecireyimde bi kuzum.çünkü geceden beri adet agrim var.bide benim hic gece uyanma huyum yoktur.aksam yatar sabah kalkarim.3-4 gündür sabaha karşı 4-5 gibi hep tuvalete kalkiyorum.ve sebepsiz sık sık uyanıyorum.
inşallah güzel haberleri alırız o zaman :halay:

canim henuz yapmadim.normalde adetten bir kac gun once lekelenmem olur sabah hala bisey yoktu.yarin adet günüm.gecen asilamada 15.gun adet olmuştum.cuma gününe kadar olmazsam bir umudum olur..kuzum hadi insallah hamilesindir :dua:sen test yapmayi düşünmüyormusun :KK66:
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize canımm ;)
Bence yarın sabahtan test yapp
Ben yerinde olsam şimdiye çoktan yapmıştımm kuzum niye bekliyosun?? ;)
Ben yarın da beklicem evde testim var onu yaparım ama umudum yok canım arada bi agrı var sonra geri gidiyo ama kırmızılardan gelen giden yokk
Geçen ay aşılama oldum ya acaba o mu geciktirdi tonla ilaç iğne filan hormonları mı etkiledi acaba??

Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize canımm :KK66:
Bence yarın sabahtan test yapp
Ben yerinde olsam şimdiye çoktan yapmıştımm kuzum niye bekliyosun?? :KK66:
Ben yarın da beklicem evde testim var onu yaparım ama umudum yok canım arada bi agrı var sonra geri gidiyo ama kırmızılardan gelen giden yokk
Geçen ay aşılama oldum ya acaba o mu geciktirdi tonla ilaç iğne filan hormonları mı etkiledi acaba??
Aminn insallah ;) ya henuz cesaretim yok.oncekinde 15.gun adet olmustum.oda adetimin 26.günüydü.su an 27.gundeyim ama aşılamanında 13.günü daha.hadi 15 gün gene adet olursam diye onu bekliyorum.bende de adet olacakmışım gibi agri oluyor sonra seninki gibi geciyor.off coj karıştım o_O:KK53:

Aminn insallah :KK66: ya henuz cesaretim yok.oncekinde 15.gun adet olmustum.oda adetimin 26.günüydü.su an 27.gundeyim ama aşılamanında 13.günü daha.hadi 15 gün gene adet olursam diye onu bekliyorum.bende de adet olacakmışım gibi agri oluyor sonra seninki gibi geciyor.off coj karıştım o_O:KK53:
Bugün bi test al yarın yapp canım ya merak etmiyor musun:)

Back
X