Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben adet oldum canım..ilk kez böyle oldum.hep oncesinden lekelenme falan olurdu öyle olurdum.şak diye başladı şimdi :KK43: zaten aşılama yaptırmam artık.çok canım sıkıldı.işte olmasam oturup ağlayacağım :KK43:
Canım ümidi kaymetme belki sende önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın :KK43:

Canım ümidi kaymetme belki sende önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın :KK43:
hic umidim yok inan.yani artık hayal gibi geliyor.yas 35 oldu.iyice zorlaşıyor tabi.eşim bitkisel kürleri deneyelim dedi.hic biseyle ugrasacak yapacak hevesim kalmadi.erken pes ettim galiba :(

hic umidim yok inan.yani artık hayal gibi geliyor.yas 35 oldu.iyice zorlaşıyor tabi.eşim bitkisel kürleri deneyelim dedi.hic biseyle ugrasacak yapacak hevesim kalmadi.erken pes ettim galiba :KK43:
Aşılama yapma sebebiniz neydi acaba bu kadar olumsuz olmayın zamanını bekliyordur bana hep böyle diyorlar :)

Aşılama yapma sebebiniz neydi acaba bu kadar olumsuz olmayın zamanını bekliyordur bana hep böyle diyorlar :)
15 aylik evliyiz.evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmadi.görünürde sorun yok ama olmuyor.aşılamaya cok inanıyordum iki kez yaptirdim olmadi.artık yaptirmayida düşünmuyorum.akışına birakcam

15 aylik evliyiz.evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmadi.görünürde sorun yok ama olmuyor.aşılamaya cok inanıyordum iki kez yaptirdim olmadi.artık yaptirmayida düşünmuyorum.akışına birakcam
Hayırlısi olsun canım bende 16 aydır evliyim hiç korunmadim ama esimde varikosel varmış düzelme sürecini bekliyorum ameliyatın 5.ayindayiz Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bende

Hayırlısi olsun canım bende 16 aydır evliyim hiç korunmadim ama esimde varikosel varmış düzelme sürecini bekliyorum ameliyatın 5.ayindayiz Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bende
benim esimede sorun yok dediler.ama bu asilama ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı.ileri yavaş %93 tü.yani ileri hızlı sayısı daha önemli degilmi..anlamadim.inşallah sen güzel haberlerle gelirsin canım.Allah yardımcınız olsun ;)

benim esimede sorun yok dediler.ama bu asilama ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı.ileri yavaş %93 tü.yani ileri hızlı sayısı daha önemli degilmi..anlamadim.inşallah sen güzel haberlerle gelirsin canım.Allah yardımcınız olsun :KK66:
Yine bizden iyi bizim ileri hız ve hizli toplam %25 bakalım hayırlısı olsun inşallah

Kizlar herkese merhaba..ikinci asilamanin hüsranını ve umutsuzluğunu üzerimden atıp tekrar geldim ;) incir kürü yapmaya başladım.bir kaç gün sonra da havuç kürüyle karıştırıp içmeye devam etcem.birde bu şekilde deneyelim bakalım ;)

Kizlar herkese merhaba..ikinci asilamanin hüsranını ve umutsuzluğunu üzerimden atıp tekrar geldim :KK66: incir kürü yapmaya başladım.bir kaç gün sonra da havuç kürüyle karıştırıp içmeye devam etcem.birde bu şekilde deneyelim bakalım :KK66:
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah hayırlı haberler verirsin

Back
X