Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
DUAlarım seninle kuzum güzel haberler ile gel
Dün geceden beri yıne bi stres sardı benı huzursuzum ama inan sabah gözümü acıp ilk duam senın için oldu bılıyomusun işallah dedım yerleşme kanaması olsun müjdesını alalım bugün duam senınle bıze yenı umut sen ol işallahki yolumuz aydınlansın canım benim :dua:

Dün geceden beri yıne bi stres sardı benı huzursuzum ama inan sabah gözümü acıp ilk duam senın için oldu bılıyomusun işallah dedım yerleşme kanaması olsun müjdesını alalım bugün duam senınle bıze yenı umut sen ol işallahki yolumuz aydınlansın canım benim :dua:
allah razı olsun kuzum inşallah pozitifi görürümde başı çekerim arkadan hepiniz gelirsiniz canım :dua:

Ben hepimize dua ediyorum bak uzaktan konuşmak kolaydı bana Hurihuri2013 Hurihuri2013 millete akıl verirken destek olurken aslan gibi kükrüyordum kendi günüm yaklaşınca korkudan kedi gibi miyavlamaya başladım
Sen bıtanesın güzelyüreklim allah gönlünün muradını tez versın miyavlasanda kğkresende sevıyorum arkadasım senı hepinızı:)yüreklerınıze sağlık

Kizlar geberdimm rahim agzim yapisikmis azicik yer acana kadar geberdimmmmm :-( cok az bi yol acti ama oda bi sebepmis

Sen bıtanesın güzelyüreklim allah gönlünün muradını tez versın miyavlasanda kğkresende sevıyorum arkadasım senı hepinızı:)yüreklerınıze sağlık
Bende hem seni hem diğer hatunları seviyorum valla dua ediyorum namazlarımda Rabbim utandırmasın.ben annemden başkasına söylemedim aşılama yaptıracağımı halamda demin aradı hamilemisin bebek mi var diye sordu buruldu içim.birde kulak kristallerim oynamıs basım dönüyor midem bulanıyor uyuyamıyorum offf tam sırasıydı

Kizlar tek yumurtam catlamis islemler devam ediyo birazdan bitcek asilama
Allah yar ve yardımcın olsunn canım inş. heşey güzel olur.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr Mumsema
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
bu duayı oğlum öğretti banaaa inş. sizde okuyun inş. inş. hayırlarla sonuçlanır.

Kızlar bende saat ıkıde doktora gıdıcem işallah benım yumurtalar iyi gelişmiştirde hemen catlatma iğnesını verır dua edın lütfen benım için bır hafta daha iğne vurmak istemiyorum göbeğim mahvoldu ya dua edın lütfen canlarım:dua:
inş inş. canım

bu duayı oğlum öğretti banaaa inş. sizde okuyun inş. inş. hayırlarla sonuçlanır.

nasıl negatif kırmızı karmtı yedin :(

Nasıl yani rahim ağzın yapışıkmış sen hiç vajinal muayene olmadın mı kafam karıştı bi anlat bakalım kuzum
oldum rahim filmi bile cekindim orda ilac zor gitmisti ztn hep vajinal muayane oluyorjm ztn ama anlamadim bugun iyice yapisikmis sperm gitcek yer bile zro acti

oldum rahim filmi bile cekindim orda ilac zor gitmisti ztn hep vajinal muayane oluyorjm ztn ama anlamadim bugun iyice yapisikmis sperm gitcek yer bile zro acti
O nasıl iş ya sen devlete mi gittin özele mi çok garip belki sıkıntı buydu bu yüzden gebe kalamadın yani adam akıllı sıkıntıyı çözmeden aşılama yapmak ne kadar doğru bilemedim ki aşılamanın yapıldığı katedral serum hortumu gibi ince birşey mal oldum suan

Allah yar ve yardımcın olsunn canım inş. heşey güzel olur.

inş inş. canım

nasıl negatif kırmızı karmtı yedin :KK43:
idrar yaptım kuzum :(

Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm kuzum biliyorum seni hiçbirşeyi teselli etmeyecek ama unutma vardır herseyde bi hayır yılmak yok devam et tekrar yaptır asılama yılma olurmu
yok canım dimdik ayaktayım 2.ci aşılama düşünüyorum adet olayımda bir

Cıkmak üzereydim gördüm cok üzüldüm canımıniçi ne olur üzülme lütfen bak ben atlattım üçüncüye basladım kıyamam ben sana sende işallah hemen toparlarsın kendını
Senin ağzını severim ne güzel kadınsın sen ya nasıl güzel gönlün var senin Rabbim gönlüne göre versin

Back
X