Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sperm hareketliligi dusuk ameliyat oldu varikosel oldu ama nasil oldu bana sor bide once kabullenmemek sonradansa evrim gecirip gururlanip yatti masaya :-) bende cabaladim baya anlicaniz ama simdi o duzeliyo bende problem cikiyo yani cift tarafli yasiyoruz tek tek

Allah yardımcınız olsun canım

kızlar ben adet olmuştum doktora gittim tekrar aşılama olcam iğneler verdi doktorum daha moral bozukluğunu atlatamadan bi aşılama daha :KK43:
Kuzum hayırlı olsun içini ferah tut eğer hazır değilsen de ara ver gerçekten çok önemli kafa rahatlığı

ilk 3 amaliyat olmadan önceydi canım rahmimde sıkıntı vardı o yüzden şimdiki doktorum diğer aşılamaları geçersiz saydı ama devlet 3 den sonrasına rapor vermediği için ilaçları ücretli aldık
Olur mu öyle şey ya bir tüp merkezine gitseydiniz ya olmamış işte niye sizi yoruyor boşa emek para harcatiyor size iyice araştır öncesi sonrası olur mu bunun olmamış işte

Sağol canım ama eşim bildiğiniz öküz oldu iyice dünden beri ben tutunacak bişeyler arayıp buluyorum adam içine tükürüyor resmen biraz önce doktorumla konuştum aşılama ihtimali yok ama Allah’ın izniyle %99 ilk tüp denemesi tutar dedi hemen eşimi aradım nasıl neşeliyim ama güya oda sevinir dedim adam bana onu benim doktorum da söyledi bildiğim birşey bana deseydin ki normal yoldan olur yada aşılama olur o zaman sevinirdim ama ben kartların borcunu yeni bitirdim şimdi bir sürü masraf çıkacak çocuğu parayla alacağız diyor bende yine şakaya vurdum daha kıymetli olur işte diye baktım devam ediyor işte ben o paraya sana altın alırdım hamileyim müjdesi verince falan dedi çok bozuldum sesim düştü moralim bozuldu tamam madem öyle çıksın Çarşamba sonucun bekleriz 1 sene daha normal yoldan olursa olur almazsa yapacak birşey yok deyip kestirip attım bu kadar öküzlük olmaz ya
Kendine yediremiyordur kuzum o da haklı biraz kendince biraz zamana bırak o sürede araştırmalarınızı yaparsınız

kızlar benim akrabam hamile kalmış pcos vardı ve çocuk olmuyor çok kafaya takıyor.stresten sinir krizleri geçiriyordu kaç kez aşılama yapıldı tutmadı doktor bi ilaç vermşş kendiliğinden hamile kalmış ilacın adı biosteron( dhea) hücreleri yeniliyomuş duyan olduumu bu ilacı hiç
Bede de pco var maalesef bu illet yordu beni bu ay 57 gundur adet olmuyorum tarlusal yazdirdim saglik ocağında bakalim bize ne zaman nasip olacak

25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım klomene yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım pahalı 120 tl adı femara onda yumurtam büyüdü inanın sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 2 ay daha denedim olmadım.Toplam 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum.Özele para dayanmadı. Devlet hastanesine tüm raporlarımı alıp gittim. Orda aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum.
3kurusa5kofte 3kurusa5kofte Rabbim yar ve yardımcımız olsun cok zor bir süreç geçirmişsiniz ben henüz sadece testlerimi yaptim. Pcolu oldugum icin yumurtlma günümü bilmiyorm bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu igrenip deneyip sonra mi aşılama mi yapsam diye düşündüm buarada 1 yildr deniyoruz .

Sağol canım ama eşim bildiğiniz öküz oldu iyice dünden beri ben tutunacak bişeyler arayıp buluyorum adam içine tükürüyor resmen biraz önce doktorumla konuştum aşılama ihtimali yok ama Allah’ın izniyle %99 ilk tüp denemesi tutar dedi hemen eşimi aradım nasıl neşeliyim ama güya oda sevinir dedim adam bana onu benim doktorum da söyledi bildiğim birşey bana deseydin ki normal yoldan olur yada aşılama olur o zaman sevinirdim ama ben kartların borcunu yeni bitirdim şimdi bir sürü masraf çıkacak çocuğu parayla alacağız diyor bende yine şakaya vurdum daha kıymetli olur işte diye baktım devam ediyor işte ben o paraya sana altın alırdım hamileyim müjdesi verince falan dedi çok bozuldum sesim düştü moralim bozuldu tamam madem öyle çıksın Çarşamba sonucun bekleriz 1 sene daha normal yoldan olursa olur almazsa yapacak birşey yok deyip kestirip attım bu kadar öküzlük olmaz ya
Gururuna yediremiyore :KK43: bir kac gun acma.konuyu orali olma.bakalim ama dr un ihtimal yuksek vermesi cok ama cok guzel buna sevindimminanki

3kurusa5kofte 3kurusa5kofte Rabbim yar ve yardımcımız olsun cok zor bir süreç geçirmişsiniz ben henüz sadece testlerimi yaptim. Pcolu oldugum icin yumurtlma günümü bilmiyorm bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu igrenip deneyip sonra mi aşılama mi yapsam diye düşündüm buarada 1 yildr deniyoruz .
:Bence aşılama deneyin en az 3 kere

Back
X