Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursun
Biz 1 aşılama yapar yolumuza bakarız artık çünkü çok yorulduk eşimde öyle o kadar umutsuz ki bizim çocuğumuz olmayacak diyor :( bende öyle düşünüyorum nedense

Biz 1 aşılama yapar yolumuza bakarız artık çünkü çok yorulduk eşimde öyle o kadar umutsuz ki bizim çocuğumuz olmayacak diyor :KK43: bende öyle düşünüyorum nedense
dur bakalim hemen karamsar olma vardir bi sebebi arastir guzelce bi dahakinda en azindan onlemi alinir onceden . Benim teyzemin oglunun olmuyordu oldu hep dustu hamilelikden once kan pihtilasmasina rastladilar ignelerle gecirdi hamilleligini her hafta igne vurunsada kavustu cocuguna her seyde vardir bi hayir bi bekle bakalim sorun ne neden dustu durup dururken bi arastrin sonrasinda yine deneyip kararini verirsin

dur bakalim hemen karamsar olma vardir bi sebebi arastir guzelce bi dahakinda en azindan onlemi alinir onceden . Benim teyzemin oglunun olmuyordu oldu hep dustu hamilelikden once kan pihtilasmasina rastladilar ignelerle gecirdi hamilleligini her hafta igne vurunsada kavustu cocuguna her seyde vardir bi hayir bi bekle bakalim sorun ne neden dustu durup dururken bi arastrin sonrasinda yine deneyip kararini verirsin
Pıhtı dimi oda geldi aklıma ama onun testini 3 düşükten sonra yapıyorlar testin adını biliyor musun onu isticem gerekirse özelde yaptıracam..
Yarın olsa bir

Pıhtı dimi oda geldi aklıma ama onun testini 3 düşükten sonra yapıyorlar testin adını biliyor musun onu isticem gerekirse özelde yaptıracam..
Yarın olsa bir
Sen cok güçlüsün allahım o dırayetı sabrı vermiş sana ben senın cok güzel evlatların olcagna emınım allahın izniyle bak bana geberiyom ağrıdan vücut dur dıyo ben inatla devam ediyorum sende benım gıbısın canımıniçi allahım bıze güç kuvvet versın sabrınııııı eksık etmesin canım arkadasım

Yarın olsa bir
yok bilmiyorum benim doktorum yapiyo bana asilama yapmadan once genlere bakiliyor ya onu felan yapti aslinda o testide istedi pahali bi fiyat verdigi icin yaptirmadim o zaman hamile kalinca hemen aksatmaz yapariz dedi

Biz 1 aşılama yapar yolumuza bakarız artık çünkü çok yorulduk eşimde öyle o kadar umutsuz ki bizim çocuğumuz olmayacak diyor :KK43: bende öyle düşünüyorum nedense

Yapma böyle canım Rabbim nasip edecektir muhakkak ne oldu şimdi ben bugün pek giremedim anlayamadım ne olduğunu

Hcg için kan verdim bugün 271 çıktı 488i katlaması gerekiyordu katlamadı dün akşamda pıhtı geldi
canım düşük tehliken mi var hayırdır inşallah iyidir bebeğin ALLAH sizlere bağışlasın aşılama ile mi olmuştu canım

Adamdan sıra almadık dan diye girdik odasına üniversite hastanesinde adam sok oldu sonuçları görünce bu kadar düşüş normal değil dedi elle muayene etti hemen sol damarlarda çok hafif genişleme var sanki ama Çarşamba günü bi daha tahlil Verde ona tekrar görüşelim dedi carsambayı bekliyoruz
Canim doktora gitmişsiniz ultrasonu sordunuz mu orada belli olur damarlarında birşey varmış yokmu

Canim doktora gitmişsiniz ultrasonu sordunuz mu orada belli olur damarlarında birşey varmış yokmu

Ultrason ney canım yani tam adı nedir doktor bizden 3,5 ay önce sperm tahlili ve elle muayene dışında hiçbirşey yapmadı ve istemedi ilaç başladı Çarşamba günü gittiğimizde sonuçlar çok düşünce biz sert çıkınca istedi hormon tahlilini bile düşün

SchonerDuft SchonerDuft canımmm bak belki gitmez meleğin bırakmaz anneciğini Allahım korusun dua edicem sana ilk gördüm tüğlerim diken diken oldu seni tanımam bilmem Yanyana geçmiş olsak tanımayız birbirimizi ama inan kardeşim anlıyorum seni bir insan başka bir insan için hiç tanımadan da göz yası dökermiş ben elken ağladım senin durumuna sen kim bilir ne durumdasın sabırlı ol dua et bol bol bende dua edicem senin için

Ultrason ney canım yani tam adı nedir doktor bizden 3,5 ay önce sperm tahlili ve elle muayene dışında hiçbirşey yapmadı ve istemedi ilaç başladı Çarşamba günü gittiğimizde sonuçlar çok düşünce biz sert çıkınca istedi hormon tahlilini bile düşün
Doppler ultrason canım eşinin testislerine bakacaklar tıkanıklık falan varmi die benim eşimde de düşük çıkınca doktor hemen varikosel varmi die bakalım doppler ultrason çektirin dedi çektirdik tıkanıklık vs yokmus öğrenmiş olduk

SchonerDuft SchonerDuft Allah yardimcin olsun üzüldüm canım pıhtı testi yaptır fakültede falan düşük nedeni pihtilasma olabiliyor onuda hamile kalınca doğuma kadar iğne vuruluyor düşüğü engelliyor

Doppler ultrason canım eşinin testislerine bakacaklar tıkanıklık falan varmi die benim eşimde de düşük çıkınca doktor hemen varikosel varmi die bakalım doppler ultrason çektirin dedi çektirdik tıkanıklık vs yokmus öğrenmiş olduk

Doktorumuz özeldeydi gıcık olduk adama üniversite hastanesine gittik Çarşamba günü tekrar tahlile gideceğiz orada yapılırım acaba yapılırsa yaptırırız doktora rica edicem ne kadar test tahlil varsa yapalım diye

Doktorumuz özeldeydi gıcık olduk adama üniversite hastanesine gittik Çarşamba günü tekrar tahlile gideceğiz orada yapılırım acaba yapılırsa yaptırırız doktora rica edicem ne kadar test tahlil varsa yapalım diye
Hadi güzel haberler le gelin inşAllah vardır fakülte de sanırım biz özelde yaptirmistik hangi ildesin canim

Back
X