- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
benim adet azaldığı için hep kandırıyorum kendimiyerleşme kanıaması çok farklı adet şakır şakır geliyor canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adet azaldığı için hep kandırıyorum kendimiyerleşme kanıaması çok farklı adet şakır şakır geliyor canım
günaydın kuzum nasılsınGünaydın tatlım kocanı cok sevıyosun bılıyorum kıskanmanda cok güzel ama dıkkat et derım cevremız avcılarla dolu bızımkılerde av oluyo ama senın verdıgın tepkıler ona doğru ıtmesın kocanı aklında yoksa aklına düşürmesin yanı bu konularda hassas olmak lazım
İyiyim canım hissizlesiyom galiba yada canımın acısı yabancı gelmiyo alıştım sen nasılsın bugün mihrace baya dertli destek olmak lazımgünaydın kuzum nasılsın
en güzleini yapmışssın kimseye söylemeyerek ben resmen herkese söyledimÜzüldüm senden umutluydum ben
Bende ilk gün bayagı agladım ama elden bişey gelmiyor,
Ben kimseye yaptırdıgımı soylemedım.
İnşallah olumlu olur bu sefer,
Hepımızin yüzü güler.
Ara vermek mi iyi acaba arka arkaya yapmakmı avantajlı![]()
günaydın kızlar
ne desem bilemedim. Şahsen iş çevremde bana böyle hitap eden hiç bir kişi olmadı. sadece bir meslektaşım var metin bey ilknur hanım diye başlarız konuşmaya o bir süre sonra özüne döner espiriler yapar kütahya şivesiyle konuşur adamın yapısı biraz sohbetli muhabbetli samimi olmayı seviyor. bana karşı değil herkese karşı öyle. demem oki eşinizde öyle biriyse yapı itibariyle konuşmayı mıhabbeti seven doğal biriyse kötülüğünden değilde yapısından diyip geçin. ama uzatmayın özür diliyorum eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmak diye birşey var siz nekadar üstelerseniz ona cazip gelir. yapmayacağı şeyi yapar o kadınla ilgili cümleler kullandıkça o kadın aklında yoksa bile aklına yerleştirmiş olursunuz. bilinçaltıyla oynamayın adamın :). söyleyeceğinizi söylemişssiniz.Kızlar günaydın ya size bişey sormak istiyorum konu dışı ama fikir verirseniz sevinirimHurihuri2013 T Tweety
SchonerDuft
mihracee 2 gündür takıldığım bir konu var Çarşamba akşamı eşimin tlf baktım WhatsApp ta çalıştığı firmanın bayan muhasebecisiyle yazışması vardı huylandığımdan değil dikkatimi çekti kadın hep çocuğunun resmini koyardı profile ilk kez kendi resmini koymuş neyse baktım normal iş konuşmaları ama benimki ilk kadının işe girdiği gün tanışma Faslı'nda ki farklı şehirdeyiz kadını hiç görmeden hayırlı olsun cirkin kız yaZmıs bu zaten gereksiz daha tanımadan ne bu laubalilik neyse sonrası hep iş yazışması geçen gün benimki komik video atmış kıza iş konuşmaları yaparken kız utanan yüz benimkide dil çıkaran yüz atmış sinirlendim ha daha önce kadın bi konu anlatırken kardeş diye hitap etmiş benimkine.dün benimkiyle bi bankaya gittik hep benim tanıdığım ark.yanında başladı konuşmaya su Ayşe beni sinir etti bi işi yapamadı atayım bakalım dedi sonra geldi cvp vermedi dedi bişeye lazım oldu baktım tlf Ayşe hiç aranmamış neyse bu sabah yine iş başladı kadına kız diye hitap etti WhatsApp konuşmasında bende ver bakıyım tlf dedim sanki ilk görür gibi baktım yazışmalara ayıp evli barklı kadına kız denmez diyecektim ama sen aşmışsın kendini videolar dil çıkarmalar masallah dikkat et yanlış anlaşılmasın dedim bunu sadece sen yanlış anlarsın için fesat dedi iyi bişey demedim istersen öpücük at dedim çıktım odadan sonra yanıma geldi gidiyorum ben öpüyüm diye devam ettim konuşmakta iş ark.laubali olma heleki bayanlarla hiç kadın bana asılıyr dese yada eşi görüp yanlış anlasa ne yapacaksın dedim oha ya gerçekten ben onu aradığımda bacım diye konuşuyorum dedi bunu kimse bilmez millet yazılana bakar kimsenin içinde bilemezsin dedim tam çıkacak benim firmalarımdan bana böyle Mesajlar gelse ne yaparsın düşün öyle hareket et dedim çıktı gitti işe geldim hala sinirim geçmedi ben abartmışmıyım kızlar
kaderdaşız şuanda birbirimizi en iyi biz anlıyoruzz inş. hpimiz hayırlı haberler alır birlikte mutluluğumuzada paylaşırızzz bu üzüntülerde gidecek arkadaşımmAlalhın izniyleGünaydın kızlar denetım mıhrace twetty ruhudeli benımle ilgılendıgnız için tesekkürler hıc tanımıyorum sızı ama varlıgnız bıraz kendımı toplamamı sagladı yola devammmm sımdıde adet olmayı beklıcem
çokmu belli ediyorum yaaa:)İyiyim canım hissizlesiyom galiba yada canımın acısı yabancı gelmiyo alıştım sen nasılsın bugün mihrace baya dertli destek olmak lazım
anlıyorum seni .... eve mihrace de kötü .. ben iyiyim işe vermeye çalışıyorum kendimiİyiyim canım hissizlesiyom galiba yada canımın acısı yabancı gelmiyo alıştım sen nasılsın bugün mihrace baya dertli destek olmak lazım
en kötüsü o meraklı anlayışsız insanlara cvb vermeye anlatmaya çalışmak ... cvb verme istemiyorsan sorulara kısmet de geçen güzleini yapmışssın kimseye söylemeyerek ben resmen herkese söyledimşimdi tutmadı diye tek tek soranlara cvp vereceğim
gunaydın tatlımmm
ne desem bilemedim. Şahsen iş çevremde bana böyle hitap eden hiç bir kişi olmadı. sadece bir meslektaşım var metin bey ilknur hanım diye başlarız konuşmaya o bir süre sonra özüne döner espiriler yapar kütahya şivesiyle konuşur adamın yapısı biraz sohbetli muhabbetli samimi olmayı seviyor. bana karşı değil herkese karşı öyle. demem oki eşinizde öyle biriyse yapı itibariyle konuşmayı mıhabbeti seven doğal biriyse kötülüğünden değilde yapısından diyip geçin. ama uzatmayın özür diliyorum eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmak diye birşey var siz nekadar üstelerseniz ona cazip gelir. yapmayacağı şeyi yapar o kadınla ilgili cümleler kullandıkça o kadın aklında yoksa bile aklına yerleştirmiş olursunuz. bilinçaltıyla oynamayın adamın :). söyleyeceğinizi söylemişssiniz.
kaderdaşız şuanda birbirimizi en iyi biz anlıyoruzz inş. hpimiz hayırlı haberler alır birlikte mutluluğumuzada paylaşırızzz bu üzüntülerde gidecek arkadaşımmAlalhın izniyle
yapacak birşey yoken kötüsü o meraklı anlayışsız insanlara cvb vermeye anlatmaya çalışmak ... cvb verme istemiyorsan sorulara kısmet de geç
![]()
Yok canım tanışmıyorlar zaten eşimde haklı olduğuma kanaat getirdi sanırım ki biraz önce hiç birşey yokmuş gibi aradı ne yapıyorsun kuzum diye eğer haksız olduğumu düşünse kesseler aramazdı.Bana sadece arkadaşlar gibi geldi .. azcık kıskançlık sezdim sende ben olsam bende kıskanırdım o ayrı bir konu ... birde önceden tanışıyor olma ihtimalleri var mı ?
Ne demek canım tabiki yanında olacağız hepimizin derdi aynı birbirimizi en iyi biz anlarız ne yaptın toparladın mı biraz kendiniGünaydın kızlar denetım mıhrace twetty ruhudeli benımle ilgılendıgnız için tesekkürler hıc tanımıyorum sızı ama varlıgnız bıraz kendımı toplamamı sagladı yola devammmm sımdıde adet olmayı beklıcem
CANIM SEN EŞİNLE OLAN DURUMUNA YAPTIĞIM YORUMU GÖRDÜNMÜ.Canlarım şimdiHurihuri2013
SchonerDuft T Tweety ve
mihracee sizin sonuçlar belli oldu maalesef negatif değilmi.Başka sonuç bekleyen kardeşimiz varmıydı ?
anlamalarını bekleyemiyiz onlara göre yapılması elde edilmesi kolay bir durum sıkıntısını çeken bilir bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz ... biz burdayız ne zaman dilersen gel konuşuruz dertleşiriz kendini yanlız hissetmeyapacak birşey yok
kötü niyetli diye kimseyi suçlamak istemem ama şu varki iyi niyetlerinden yardımcı da olmak isteseler teselli de etseler benim psikolojim onu kabul etmiyor çünkü benim yaşadığımı yaşamıyorlar şuanda duygularımı anlayamazlar gibi geliyor.
burada sizler öyle değilsiniz aynı anda aynı şeyleri hissediyoruz çoğunlukla bana iyi geliyorsunuz o yüzden saolun
sevindim kuzum sevildiğini hissettirmişsin ona aramazsa olmazdı dimiYok canım tanışmıyorlar zaten eşimde haklı olduğuma kanaat getirdi sanırım ki biraz önce hiç birşey yokmuş gibi aradı ne yapıyorsun kuzum diye eğer haksız olduğumu düşünse kesseler aramazdı.
canım ben bekliyorum 2 ekimde test tarihim btı bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçasıCanlarım şimdiHurihuri2013
SchonerDuft T Tweety ve
mihracee sizin sonuçlar belli oldu maalesef negatif değilmi.Başka sonuç bekleyen kardeşimiz varmıydı ?
SAOL TATLIM BURALARDAYIM GİTMİYORUM BİRYEREanlamalarını bekleyemiyiz onlara göre yapılması elde edilmesi kolay bir durum sıkıntısını çeken bilir bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz ... biz burdayız ne zaman dilersen gel konuşuruz dertleşiriz kendini yanlız hissetme
HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞ..DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZZsevindim kuzum sevildiğini hissettirmişsin ona aramazsa olmazdı dimi
canım ben bekliyorum 2 ekimde test tarihim btı bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçası
Gördüm canım tsk ederim eşim haklı olduğum kanısına varmış sanırım biraz önce hiç tartışmamış gibi aradı kuzum ne yapıyorsun falan dedi konuştuk havadan Sudan tatlı tatlı eğer haklı olduğumu düşünmese sittin sene aramazdıCANIM SEN EŞİNLE OLAN DURUMUNA YAPTIĞIM YORUMU GÖRDÜNMÜ.
BU ARADA ERKEN GEBELİK TESTİYLE NEGATİF KAN VERMEDİM. 26 SI REGL TARİHİM YİNEDE BEKLİYORUM O GÜNÜ
Hadi hayırlı haberler insallah İnanın çok istiyorum herkes hayırlısıyla kavuşsun mucizesinesevindim kuzum sevildiğini hissettirmişsin ona aramazsa olmazdı dimi
canım ben bekliyorum 2 ekimde test tarihim btı bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçası
Ben adet olmadım daha bidaha testte yapmadım.Canlarım şimdiHurihuri2013
SchonerDuft T Tweety ve
Konu çözülmüş sanırım bende kıskanırdım.Kızlar günaydın ya size bişey sormak istiyorum konu dışı ama fikir verirseniz sevinirimHurihuri2013 T Tweety
SchonerDuft
mihracee 2 gündür takıldığım bir konu var Çarşamba akşamı eşimin tlf baktım WhatsApp ta çalıştığı firmanın bayan muhasebecisiyle yazışması vardı huylandığımdan değil dikkatimi çekti kadın hep çocuğunun resmini koyardı profile ilk kez kendi resmini koymuş neyse baktım normal iş konuşmaları ama benimki ilk kadının işe girdiği gün tanışma Faslı'nda ki farklı şehirdeyiz kadını hiç görmeden hayırlı olsun cirkin kız yaZmıs bu zaten gereksiz daha tanımadan ne bu laubalilik neyse sonrası hep iş yazışması geçen gün benimki komik video atmış kıza iş konuşmaları yaparken kız utanan yüz benimkide dil çıkaran yüz atmış sinirlendim ha daha önce kadın bi konu anlatırken kardeş diye hitap etmiş benimkine.dün benimkiyle bi bankaya gittik hep benim tanıdığım ark.yanında başladı konuşmaya su Ayşe beni sinir etti bi işi yapamadı atayım bakalım dedi sonra geldi cvp vermedi dedi bişeye lazım oldu baktım tlf Ayşe hiç aranmamış neyse bu sabah yine iş başladı kadına kız diye hitap etti WhatsApp konuşmasında bende ver bakıyım tlf dedim sanki ilk görür gibi baktım yazışmalara ayıp evli barklı kadına kız denmez diyecektim ama sen aşmışsın kendini videolar dil çıkarmalar masallah dikkat et yanlış anlaşılmasın dedim bunu sadece sen yanlış anlarsın için fesat dedi iyi bişey demedim istersen öpücük at dedim çıktım odadan sonra yanıma geldi gidiyorum ben öpüyüm diye devam ettim konuşmakta iş ark.laubali olma heleki bayanlarla hiç kadın bana asılıyr dese yada eşi görüp yanlış anlasa ne yapacaksın dedim oha ya gerçekten ben onu aradığımda bacım diye konuşuyorum dedi bunu kimse bilmez millet yazılana bakar kimsenin içinde bilemezsin dedim tam çıkacak benim firmalarımdan bana böyle Mesajlar gelse ne yaparsın düşün öyle hareket et dedim çıktı gitti işe geldim hala sinirim geçmedi ben abartmışmıyım kızlar
gitme zaten sayende sınava bile aha çok odaklandım ... umudum yok açıkçası karın ağrım bel ağrı göğüs şişliğim geçti .. bakalım ....SAOL TATLIM BURALARDAYIM GİTMİYORUM BİRYERE
HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞ..DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZZ
min inşallah pek umudum yok benim..Hadi hayırlı haberler insallah İnanın çok istiyorum herkes hayırlısıyla kavuşsun mucizesine