- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaa şok oldum ... evet bence de sen kan ver ama halen umudum var sendenGunaydinnnnnnnnnn az once tekrar yaptim test bu sefer birsey yok haha testler benle dalga geciyor yarin kan testi vermek farz oldu. Ne diyecegimi bilmiyorum elimde baskada test yok. Allah hakkimizda hayirli olani hayirli olanida gonlumuze razi eylesin
Aman yaaa ofsssNasıl yaa şok oldum ... evet bence de sen kan ver ama halen umudum var senden![]()
Salep tarzi ilik birseyler ic canim bitki cayi icme birkac gun elma cayi yapabilirsin kendin oda iyi gelir gecmis olsunKızlar boğazım çok berbat balgam da söküyorum öksürük durmuyor ne yapabilirim var mı fikriniz
Off anlıyorum seni kuzum .... Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok maalesefAman yaaa ofssskelimler bile yetersizzz soyleyeceklerime
Elma çayı içemiyorum... sahlep gibi bir şey yapayım ılık ılık içeyim sağol kuzumSalep tarzi ilik birseyler ic canim bitki cayi icme birkac gun elma cayi yapabilirsin kendin oda iyi gelir gecmis olsun
Birine yaptır canım bende bilmiyorum anneme söyleyeceğimArapca bilmiyorum ki![]()
Yumurta sayısına bağlı sanırım kaç yumurta vardı?Asilamalarda ikiz sansi yuzde kac acaba bilen varmi
henuz gitmedim sali gunu gidecegim o zaman belli olucakda okurken merk ettim sormak istedim rabbim versinde sag salim kucagimiza ikizmis tekmis farketmezde iste umut dunyasiYumurta sayısına bağlı sanırım kaç yumurta vardı?
Hadi güzel haberler al insallahhenuz gitmedim sali gunu gidecegim o zaman belli olucakda okurken merk ettim sormak istedim rabbim versinde sag salim kucagimiza ikizmis tekmis farketmezde iste umut dunyasi
Insallah, siz de guzel haberi alirsiniz yarin ins.Merhaba
Benimde asilamamin 12. Gunu oldu suan. Sabah gidip kan testi yaptiracagim cok sabirsizlaniyorum birazda korkuyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olur insallah.
günaydın hadi güzel haberler alalım sendenMerhaba
Benimde asilamamin 12. Gunu oldu suan. Sabah gidip kan testi yaptiracagim cok sabirsizlaniyorum birazda korkuyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olur insallah.