- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Siz 1 tane doğuracaksınız diye ben burada salya sümük 9 doğurdum yahuamin inş. canım
gerçektne geçmiyor zamana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz 1 tane doğuracaksınız diye ben burada salya sümük 9 doğurdum yahuamin inş. canım
gerçektne geçmiyor zamana![]()
Ben 26 yasindayim bende rahim tersligi vardi ben ondan olmuyo zannediyordum ama sansliyimki cok iyi bir doktora denk geldim o negatif dusuncelerimi hep aldi benden ilk asilamamdi bu benim esimdede bendede sorun cikmiyordu allah bu zamnda olmasini istemis demekki artik her yerde hamile cocuklu goruyordum ama cok sukur bu mutlulugu yasadim darisi tum isteyenlere olur insallah en kisa zamandaAllahımmm çok şükür o kadar mutlu oldum ki anlatamam senin ve diğer arkadaşların durumuna yaptığı yorumlar ya kızlar bugünü bari ağlamadan atlatıyım makyajım akıyor sonra kuzummm Allahım sağlıklıca hayırlıca bi avazda kucağına almayı da nasip etsin senin nezdinde dileyen isteyen herkese de inşallah.Senin sıkıntı neydi yaşlar kaç aşılama mı yapıldı kız azıcık anlatta bizede Umut olsun
Amin canım cümlemize inşallah tekrar hayırlı olsunBen 26 yasindayim bende rahim tersligi vardi ben ondan olmuyo zannediyordum ama sansliyimki cok iyi bir doktora denk geldim o negatif dusuncelerimi hep aldi benden ilk asilamamdi bu benim esimdede bendede sorun cikmiyordu allah bu zamnda olmasini istemis demekki artik her yerde hamile cocuklu goruyordum ama cok sukur bu mutlulugu yasadim darisi tum isteyenlere olur insallah en kisa zamanda
BENDE YARIM RAHİMLİYİM BİR DOKTOR 3 TÜP TEDAVİSİNDEN SONRA DONSYON BİLE YAPSAN OLMAZ DEDİ AMA ONUN TEŞHİSİNDEN BİRİDE YUMURTA KALİTESİ İDİBen 26 yasindayim bende rahim tersligi vardi ben ondan olmuyo zannediyordum ama sansliyimki cok iyi bir doktora denk geldim o negatif dusuncelerimi hep aldi benden ilk asilamamdi bu benim esimdede bendede sorun cikmiyordu allah bu zamnda olmasini istemis demekki artik her yerde hamile cocuklu goruyordum ama cok sukur bu mutlulugu yasadim darisi tum isteyenlere olur insallah en kisa zamanda
Siz 1 tane doğuracaksınız diye ben burada salya sümük 9 doğurdum yahu![]()
donsyon nedemek anlamadımBENDE YARIM RAHİMLİYİM BİR DOKTOR 3 TÜP TEDAVİSİNDEN SONRA DONSYON BİLE YAPSAN OLMAZ DEDİ AMA ONUN TEŞHİSİNDEN BİRİDE YUMURTA KALİTESİ İDİ
Haklısın canımBen 16 aydır korunmuyorum hala yok birşey öyle çoktan olurdu falan diyerek enseyi karartmak yok Allah’ın vardır bir bildiği ve herşeyin zamanı unutma zamanı gelmeden Rabbim istemeden daldaki yaprak bile kımıldamazmış
Geçmiş olsun canımCanım seninki hızlı mi yavas mı çalışıyor ?
Bende yavas calısıyor hergün 1 bucuk ilaç içiyorum,
Ama ne zamandır tahlil yapıp bakmadı doktor anlamadım
Tiroitin etkiside oluyor internetten oku istersen doktor niye öyle demiş bilmiyorum.
Benimkide tam tersini dedi![]()
Hayırlı olsun canım benim saglıklı doğumlar dilerim darısı bize :)Ben 26 yasindayim bende rahim tersligi vardi ben ondan olmuyo zannediyordum ama sansliyimki cok iyi bir doktora denk geldim o negatif dusuncelerimi hep aldi benden ilk asilamamdi bu benim esimdede bendede sorun cikmiyordu allah bu zamnda olmasini istemis demekki artik her yerde hamile cocuklu goruyordum ama cok sukur bu mutlulugu yasadim darisi tum isteyenlere olur insallah en kisa zamanda
başkasının yumurtası ile eşimin spremi döllenecek bana transfer edilecek:))) Allah gönlüne göre versin canım yaaa
donsyon nedemek anlamadım
Bende öyle her sabah yemektn önce bend düzenli içiyorum.Geçmiş olsun canım
Bende ilk teşhis hipoydu yani yavaştı ama son bikaç senedir düzenli ilaç kullanmamdan dolayı normal çıkıyo değerlerim..üç ayda bir baktırıyorum
Doktorum engel yok diyo tiroid için
Gebe kalabilirsin dedi daha bugün de sordum :)
Hersabah aç karnına ilaç içiyorum ilaca devam dedi
Böyle birşey yaptırmayı düşünüyormusun canımbaşkasının yumurtası ile eşimin spremi döllenecek bana transfer edilecek
:O ciddenmi çok enteresanbaşkasının yumurtası ile eşimin spremi döllenecek bana transfer edilecek
hayır düşünmüyorum kendini bilmez bir doktor iki kelime etti diye kendimi üzecek birşey yapmak istememBöyle birşey yaptırmayı düşünüyormusun canım
taşıyıcı annelik gibi birşey sanırım.hayır düşünmüyorum kendini bilmez bir doktor iki kelime etti diye kendimi üzecek birşey yapmak istemem
Yani bencede hem hiçbir zaman tek kişiye inanmamak lazımhayır düşünmüyorum kendini bilmez bir doktor iki kelime etti diye kendimi üzecek birşey yapmak istemem
taşıyıcı annelik gibi birşey sanırım.
bir haber okumuştum yıllar önce bir kadının bebeği olmuyordu dediğin böyle bir yöntemle annesine nakil yapılıyordu çocuğu için çocuk taşıyordu damadından hamileydi
ayy çok fena
Deme deme sus açma ağzını kandırıyo o seni gelmeyecek inşallah kırmızı halalarsağlık ocağını aradım çıkmamış sonuç ehehhe
ben de alt taraftada hareketlilik başladıgeliyor kırmızlar sanırım
eşinin çocuğunu taşıyorsun işte ..taşıyıcı annelik gibi birşey sanırım.
bir haber okumuştum yıllar önce bir kadının bebeği olmuyordu dediğin böyle bir yöntemle annesine nakil yapılıyordu çocuğu için çocuk taşıyordu damadından hamileydi
ayy çok fena