Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaa kilo ben de almıyorum :)
Teşhis konmadan önce kilo veremiyodum ve az yiyordum
Teşhis kondu ilaca başladım birdenbire kilo kaybettim canım saglıklı ve fit oldum şimdi de çok yiyorum kilo yapmıyo hafif yaglanma yapıyo o da geçiyo ne şanslıyız kız :KK66:
Peki senin doktor engel mi dedi yani tiroid ilacı içip tedavisi olana gebelik niye engel olsun anlamadım?
Bende yag mag hiç bişey yok :D
İlaçla engel degil canım tirotin olması engel.

Kizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
Telefonla bakıştım durdum yazacak hiçbir şey bulamadım zaten destanda yazsak şuan sana etki etmeyecek biliyorum üzülme nolur git oğluna sarıl sımsıkı kokla onu

Kizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
olsun kuzum napcan boylesi hayirlidir belki sakin canini sikma insallah daha iyisi olur sagliklica verir rabbim biz mucadele etsekde olmazsa olmayacak iste napalim uzulme demek kolay suan seni anliyorum ama elden birsey gelmiyor malesef ...

Telefonla bakıştım durdum yazacak hiçbir şey bulamadım zaten destanda yazsak şuan sana etki etmeyecek biliyorum üzülme nolur git oğluna sarıl sımsıkı kokla onu
Tek tesellim oglusumm suandaa optum kokladim iyi geldi :( ama bir kardesi olaydi ya

Tek tesellim oglusumm suandaa optum kokladim iyi geldi :( ama bir kardesi olaydi ya
olsun kuzum napcan boylesi hayirlidir belki sakin canini sikma insallah daha iyisi olur sagliklica verir rabbim biz mucadele etsekde olmazsa olmayacak iste napalim uzulme demek kolay suan seni anliyorum ama elden birsey gelmiyor malesef ...
Gercektwn gelmiyor :( Allahim hayirlisinu versin hepimize vakti var demekki

kızlar bende aşılama yaptrdm cumartesi ama üç 4 gündür biraz stres yaşadım mahkeme olayımız vardı sizce o kadar stresten bişi olurmu

Back
X