- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Aynen benımde onuncu günde baya büyümüşlerdı iğneyle bu seferde iğne aldım başlıcam persembeben iğne ile olmuştum 10.cu günde büyümüştü klomen ile farklı ilerliyor belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benımde onuncu günde baya büyümüşlerdı iğneyle bu seferde iğne aldım başlıcam persembeben iğne ile olmuştum 10.cu günde büyümüştü klomen ile farklı ilerliyor belki
evlilik cüzdanı resim kimlik kopileri eşinin ve senin onları veriyorsun sekreter çıkarıyor rporu sistemede 10 dk içinde düşüyorPeki bu rapor nasil cikartiliyor canim?
bende beklemek istemiyorum ama beklemekte istiyorumbende beklerim sanırım, çünkü çatlatma iğnesinin 12. günde vücuttan ancak atıldığını biliyodum
![]()
oyy kuzum başlıyormusun hemen rabbim bu sefer nasip etsinAynen benımde onuncu günde baya büyümüşlerdı iğneyle bu seferde iğne aldım başlıcam persembe
Amınnnnn senınde hamişş haberını alırım pazartesi işallah pes etmek yooookkkkkkkk meleğim benı bekliyoooo saklandığı yerden cıkarcam allahın iZniyle tatlımevlilik cüzdanı resim kimlik kopileri eşinin ve senin onları veriyorsun sekreter çıkarıyor rporu sistemede 10 dk içinde düşüyor
bende beklemek istemiyorum ama beklemekte istiyorum![]()
haftaya pazartesi ya da salı test yaparım ya da adeti beklerim
oyy kuzum başlıyormusun hemen rabbim bu sefer nasip etsin
Allahhh oluyo yani demi anestezili yoksa o hastaneyi ayağa kaldırır doktoruda tekmelerim ben kendimden potansiyeli görüyorum benKızlar merhaba beni de aranıza alın :)))))))) , Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... 2 yıllık evliyim ( Ve bunun 1 yılı vajinismusla geçti) , yaşım 33, 1 yıla yakındır bende hamile kalamadım, 2 ay klomen tevdavisinden sonra aşılama istedim ve Cuma günü aşılama oldum ve günümü bekliyorum.
Ruhudeli aşılamamı çok kastığım için anestezili yapmak istedi doktorum, endişelenme hiçbişey anlamıyosun bile
Tesekkur ederim canim cok sagol :) peki kac kez rapor cikarma hakkimiz oluyor?ay kusura bakma cok soru sordum :) ilerde tüp bebek icinde rapor gerekecek ya :)evlilik cüzdanı resim kimlik kopileri eşinin ve senin onları veriyorsun sekreter çıkarıyor rporu sistemede 10 dk içinde düşüyor
bende beklemek istemiyorum ama beklemekte istiyorum![]()
haftaya pazartesi ya da salı test yaparım ya da adeti beklerim
oyy kuzum başlıyormusun hemen rabbim bu sefer nasip etsin
İnşallah kuzumAmınnnnn senınde hamişş haberını alırım pazartesi işallah pes etmek yooookkkkkkkk meleğim benı bekliyoooo saklandığı yerden cıkarcam allahın iZniyle tatlım
Yaaaaa sana bayılıyom hissetmiceksın bıle canım ne anestezısı canım yaaaaa cok şekersınAllahhh oluyo yani demi anestezili yoksa o hastaneyi ayağa kaldırır doktoruda tekmelerim ben kendimden potansiyeli görüyorum benbuarada hosgeldin aramıza kuzum hadi hayırlı haberler inşallah
Ben ne istiyorummmmmmmSen cok tatlisin ya ismini dogru koymusun ruhudeliiiiiii sıkıntılardan uzak dur derım kocanla basbasa gecır zamanını bence herkesıde cok dınleme o arkadasının zamanıymış olmuş denetımınde dedıgı gıbı öyle olaydı ooooooooo neyse sen otur sakin düşün ve ne yapcagna karar ver asıl senın ne ıstedıgın önemli tatlım
Benden film istemedi ki istese onu da anestezili yaptıracaktımHoşbuldum canım amin inşallah :)))) inan rahim filminden daha kolay, filmde çok ağrım olmuştu fakat aşılamada 11.30 da başladık 11.40 da uyanmıştım sakın korkma![]()
Benden film istemedi ki istese onu da anestezili yaptıracaktım
Merci bebemYaaaaa sana bayılıyom hissetmiceksın bıle canım ne anestezısı canım yaaaaa cok şekersın
Bendede fılm ıstenmedı ultrason teknıklerı cok gelişmiş cok gerek görmüyoruz dedı cünkü hastalarımız cok stres yasıyolar dedı doktorum ve yumurta ıyı gelişiyosa rahım ıyı görünüyosa rahımde su yoksa buna ihtıyac duymuyoruz dedı asılama dadoktorum 2 aylık klomen tedavavisinin ardından hamile kalamadığım için belki tüplerin kapalıdır önce rahim filmi çekelim dedi, Ağustosta rahim filmi çektik Eylülde aşılama oldu tatlım
O zaman sen azcık anestezı al canımmmmmmMerci bebemhissetmicem mi sen gel onu bana anlat düşündüğümde bile bacaklarım kasılıyor hem ben aşılama anında değil ki spekulumdan korkuyorum onu taktıramıyorum en son doktorum denediğinde adetliydim tam muayene esnasında kanamam oldu utandım kendimi sıkınca sak spekulum kırıldı doktorun elinde kaldı
![]()
Valla bilmiyorum ki klomenle iğneden daha fazla yumurtam oluşuyodu, rahimdeki kalınlaşmam da iyiydi ama hamile kalamayınca film istedi, Bu arada doğum yapmış kadınlarda bile zamanla tüplerde kapanma ya da yapışıklık oluyomuş, Bu arada tüplerim açık çıktı (doktoruma dedim ki boşuna film çekildim zaten açıkmış) dedi ki olurmu orda adetten kalma kalıntılar falan filan olabiliyo ve spermin geçişini engelleyebiliyo ve verdiğimiz ilaçlı suyla onlar gidiyo dedi. Ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığın fazla dedi. Ama ben eşimde hareketlilik az olduğu için aşılama istedim yaşta geçiyo malum...
Ben napıyım yas oldu 39 mecbur doktorun dedığnı yapıyoz burası almanya türkıyedekı gıbı cok alternatıfın yok ve gıttıgım klınık bu konuda cok uzman ve basarıda ılk sırada güvenmekten baska care yok tatlım önce alllahım sonra onlara güvenıyommmmValla bilmiyorum ki klomenle iğneden daha fazla yumurtam oluşuyodu, rahimdeki kalınlaşmam da iyiydi ama hamile kalamayınca film istedi, Bu arada doğum yapmış kadınlarda bile zamanla tüplerde kapanma ya da yapışıklık oluyomuş, Bu arada tüplerim açık çıktı (doktoruma dedim ki boşuna film çekildim zaten açıkmış) dedi ki olurmu orda adetten kalma kalıntılar falan filan olabiliyo ve spermin geçişini engelleyebiliyo ve verdiğimiz ilaçlı suyla onlar gidiyo dedi. Ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığın fazla dedi. Ama ben eşimde hareketlilik az olduğu için aşılama istedim yaşta geçiyo malum...
2 aşılama yaptırdığında otomatik olarak tüp raporu çıkıyor canımTesekkur ederim canim cok sagol :) peki kac kez rapor cikarma hakkimiz oluyor?ay kusura bakma cok soru sordum :) ilerde tüp bebek icinde rapor gerekecek ya :)
Yok ikinci asilamamSağolasın canım :))) Inşallah tutar ilk asilamanmi
rahim filmi ile aşılamayı kıyaslarsam aşılamada hiçbirşey hissetmedim rahim filminde can çekiştim hatta sonrasında bayılmıştımHoşbuldum canım amin inşallah :)))) inan rahim filminden daha kolay, filmde çok ağrım olmuştu fakat aşılamada 11.30 da başladık 11.40 da uyanmıştım sakın korkma![]()