Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim ilaçlar hariç aşılama sadece 1000 lira tuttu, Gonal F iğne ve çatlama öğnesi 700 lira dedi eczacı bana, ama doktorum rapor çıkartmış 200 TL ye aldım iğneleri SSK lı olduğum için
Ne güzel burda herseyı özel alıyoruz bız işallah sonuclar ıyı olsun canım benım

Eşimde sperm sayısı ve ileri hareketlilik düşüktü ilaç kullanıyor 3 aydır sigarayı bıraktı kürler falan kullandı bakalım hayırlısı

Bizde de öyle canım 3 ay Promen K kullandık aynı zamanda 3 ay da keçiboynuzu kürü içti ileri hareketli 43 e çıktı

2. günü ilaca ya da iğneye başlatabilir, 2 ya da 3. gün çağırıyalar zaten. ben 2. gün başlamıştım iğneye. Rahim filminin adet bittikten sonra 2-3 gün içinde çekilmesi gerikiyomuş

evet canım saniye sürmüyo uyuman, 10 dk da uyandım ne acı ne bişey 45 dk çatalda ayaklarım yukarda beklettiler

Bizde de öyle canım 3 ay Promen K kullandık aynı zamanda 3 ay da keçiboynuzu kürü içti ileri hareketli 43 e çıktı
Beni adetin 2.günü çağırdı doktor muayene için 3.gün çağırmıştı.eşime proxed plus verildi keci boynuzu kürü,zeytinyağında 1 gece beklemiş kuru incir yedirdim sigarayı bıraktı bakalım nasip.anestezili iyiymiş bende rica edicem çünkü spekulum korkum var ama şöyle de bir sıkıntı var ben anestezi alınca uyanamıyorum bütün gün uyuyorum

Ne için canım bu evraklar raporlar ben SSK lıyım özel hastanede yaptırıcam
ünv. hastanesinde raporlu yaptırdım raporlu olduğu için benden bunları istediler gerçi evlilik cüzdanını yine istiyorlar sağlık bakanlığına gidiyor evraklar

aşılama yaptırdığına dair yazı veriyor özelde yaptırdığında tüp işini iyice araştır olumsuz şeylerde başka doktora da danışmayı ihmal etme .. evet indirimli olması

Ya yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ben en basindan beri doktorumu hic degistirmedim. Bir kac defa baska doktorlarla gorustum ama izlenen yol gayet guzel dediler. Herkes cok diyor baska doktorlara da muhakkak gorun diye de benim kafam karisir gibi geliyor. Doktorumu seviyorum, cok sakin bir hanim.

Gozumu acip kapasam asilamayi olmusumda sonucu alacagim gune gelseeeemm ya ne zor bu isler
dur daha test gününü beklemek var şimdi al hapı vurul iğneyi kontrole git :D

Ya yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ben en basindan beri doktorumu hic degistirmedim. Bir kac defa baska doktorlarla gorustum ama izlenen yol gayet guzel dediler. Herkes cok diyor baska doktorlara da muhakkak gorun diye de benim kafam karisir gibi geliyor. Doktorumu seviyorum, cok sakin bir hanim.
basşka doktor görüşü aldıysan sıkıntı yok ama sürekli sana aşılama yapıyor ise değiştir tabi sevmek önemli değil bu noktada bende çok sevmiştim 4 senem gitti başka doktora bile danışmadım ama ben

Kizlar kac senelir evlisiniiz kac senedir olmuyo cocugunuzun muhabbet sohbet edelim yoldas oluruz
Üç senelik evlıyım yutdusında yaşıyorum bu üçüncü aşılamam olcak persembe günü baslıcam ığnelere sanırsam salı günü yapılır asılamam allahın ıznıyle 39 yasındayım esım 44 hıcbır sorun yok dıyo doktorum sonuncu asılamam olcakmış bu işallah tutar tutmassa tüp bebege gecıcez canım benım

Beni adetin 2.günü çağırdı doktor muayene için 3.gün çağırmıştı.eşime proxed plus verildi keci boynuzu kürü,zeytinyağında 1 gece beklemiş kuru incir yedirdim sigarayı bıraktı bakalım nasip.anestezili iyiymiş bende rica edicem çünkü spekulum korkum var ama şöyle de bir sıkıntı var ben anestezi alınca uyanamıyorum bütün gün uyuyorum
Canim öyle ağır bi anestezi deil ya koldan iğneyle uyutuyolar dediğim gibi 10. Dakikada ayılmıştım

basşka doktor görüşü aldıysan sıkıntı yok ama sürekli sana aşılama yapıyor ise değiştir tabi sevmek önemli değil bu noktada bende çok sevmiştim 4 senem gitti başka doktora bile danışmadım ama ben
Yok zaten daha ikinci asilamam. Tup karari almistim ben aslinda; son bir manevrayla tekrar asilama yapmak istedim :) su an 4'e kadar deneme modundayim tupe gecmeden once.

Kizlar kac senelir evlisiniiz kac senedir olmuyo cocugunuzun muhabbet sohbet edelim yoldas oluruz

5 senelik evliyim ben. Pcom var. 2 asilama bir kist ameliyati oldum. Pco ve kiste ragmen butun degerlerim normal. Sebepsiz infertilite. Senin hikayen nedir?

Back
X