- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadım canımmihracee test yaptın mı
Kaç mm soyledimi.2 tane yumurtam varmis igneyi yarin sabah kendim yapcam pazarteside asilama olcak dua edinnn lutfen degisik bi ruh halindeyim
Hadi hayırlısı olsun canım2 tane yumurtam varmis igneyi yarin sabah kendim yapcam pazarteside asilama olcak dua edinnn lutfen degisik bi ruh halindeyim
gündüz yapıo akşam özür dilio canımRabbim esine iyilik guzellik nasip etsin cnm sanada sabir versin insallah bebegin sana tutunmustur sen moralini hic bozma iyi dusun iyi olsun. Kendini uzme degmez cunku. Sen bebegine odaklan guzel anne..vee esin insallah tekrarlamamak uzere anlar hatasini
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun .. çatlama vurulduktan sonra ilişki önerdiler mi2 tane yumurtam varmis igneyi yarin sabah kendim yapcam pazarteside asilama olcak dua edinnn lutfen degisik bi ruh halindeyim
evet dünden dolayı migrenim tuttu ilaçda içemiyorum hiç umudumda kalmadı bebekden yanaCanım nasıl oldun bıraz daha iyimisin
benim 4 aşılamam canım 3 özeldi bu develetten yaptrdık.allahın izni ile birşey ters giden birşey olmaz sen kendini olumlu tut canım sizdeki sıkıntı neydi kaçıncı aşılama
Ne yaptın canım nasıl oldunevet dünden dolayı migrenim tuttu ilaçda içemiyorum hiç umudumda kalmadı bebekden yana
Rabbim hidayet nasip etsin cnm Allah yardimcin olsun guzel yureginin hatirinagündüz yapıo akşam özür dilio canım
Canım sende bilgilerini yazsan liste yapacağız seninki eksik yasın kaçıncı aşılama denemen ve suan ki durumun lazım mesela benim yas 35 1.deneme için bat bekliyorumRabbim hidayet nasip etsin cnm Allah yardimcin olsun guzel yureginin hatirina
inşllah bu sefer olacak canım ... bugün nasılsın düzeldiniz mi eşin ilebenim 4 aşılamam canım 3 özeldi bu develetten yaptrdık.
Günaydın hayırlı cumalar kızlar işallah herkes için güzel bır gün olur:))
Evet bende oluyor canım özellikle şişlik çok oluyoKızlar ya adete 1 hafta 10 gün kala sizdede sık idrara çıkma,karın şişliği,göğüslerde hassasiyet büyüme damarlarda belirginlik oluyor mu?
Evlendikten sonra her ay ben bu belirtiler yüzünden hamileyim sanıp hayallere dalıyordum sonra yiyordumEvet bende oluyor canım özellikle şişlik çok oluyo
Evet canım aynen hatta ateş basıyo geceleri benı zaten bu tedavı sürecinde hiç gecmedı bu saydıkların üç aya yakındır bunları hep yaşıyorum ilaclar yğzündenKızlar ya adete 1 hafta 10 gün kala sizdede sık idrara çıkma,karın şişliği,göğüslerde hassasiyet büyüme damarlarda belirginlik oluyor mu?